indrilgon
Δραστήριο μέλος
) θα την πάω στον κτηνίατρο για να δούμε αν προλαβαίνουμε για στείρωση(ελπίζω να φτάσουν τα 50 ευρό που μου έχουν μηνει μέχρι το τέλος του μήνα αλιος με βλέπω να κάνω έρανο, δεν έχουμε και φιλοζωική εδώ
). Λάγο του οτι είμαι φοιτήτρια μου είναι λίγο δύσκολο να έχω γατούλα εγγυο στο σπίτι, μπορώ να την κρατήσω μέχρι το πασχα, αυτή και τα μικρά της. Μέτα μπορώ να την κατευασω αθηνα. Θα θελα αν μποριτε να με βοηθήσετε να βρω σπίτια για τα μωρά αλλά και για την μαμά τους. Καθώς και να με φωτίσετε με της συμβουλες σας, έχω ξανά ξεγεννίσει γάτα αλλά δεν ξέρω, έχω αγαγχωθει λίγο! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ναι την ελενξα δεν ποναει καπου, δεν κλαιει οταν την πιεζω. Απλα ελπίζω ο γιατρός να μου κανει λιγη πιστωση, αλλιος μας βλεπω να μαδίομαστε. Η γατουλα μάλον εχει παράσιτα με εχει πιασει φαγουρα απο τοτε που την εφερα μέσαΚαταρχην,οχι πανικος.Αν ειναι να γεννησει σε δυο εβδομαδες,δεν ξερω αν γινεται να στειρωθει,κι αν γινεται σιγουρα θα σου παρει πολυ παραπανω απο 50 ευρω...Αλλα αυτο το αποφασιζεις εσυ.Δες αν ειναι πουθενα χτυπημενη,αν πηγαινει κανονικα στην αμμο,αν ποναει καπου...Αν μπορεις κρατησε τη μεσα σημερα στα ζεστα.Την καημενη,ετοιμογεννη και πεινασμενη,καλα δε ντραπηκε να την πεταξει στο δρομο;
Λέτε να μπορω να την ψεκάσω με κατι ή να της βάλω ιδικο λουρακι? Καλα το θεηκο με αυτούς τους γειτονες ειναι που οταν ειχε γεννήση τον Σεπτέμβριο ειχε πεσει ενα απο τα γατάκια στο μπαλκόνι, ειχα ανοιχτα και μπικε μέσα(ενα κουκλι σκέτο!) η γυναίκα του και τα παδια του το εψαχναν στην πιλοτή και τους φωναξα πανω, της κάνω λοιπον της γυναικας του "Θα την στειρώσετε? Εχετε κανει αφισούλες για τα μωρα?" Και τι μου κανει αυτη? "Οχι οχι θα τα κρατήσουμε και θα τα παμε σε μια αποθύκη που εχουμε."

moukelis
Επιφανές μέλος
Ωραια,αφου ειναι καλα τουλαχιστον η γατουλα...Αυριο πηγαινε τη στο γιατρο και αποφασιζετε τι θα κανετε.
Μηπως ειναι η γατουλα που εψαχνες;Μοιαζει με τη Φωφο σου,και σε διαλεξε.

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Εχω μονο βουρτσα για γατες, αλλα ισως εχω και χτενακι για ψύρες απο την κατασκήνωση, δε ειμαι σίγουρηΟχι μην της κανεις τιποτα,δεν κανει αφου ειναι εγκυος.Μπορεις να την περασεις με μια ψιλη χτενα και να εχεις τη βρυση του μπανιου ανοιχτη και να πετας κατευθειαν τους ψυλλους αν εχει.Θα σου πει ο γιατρος αν μπορεις να την αποπαρασιτωσεις.
Ωραια,αφου ειναι καλα τουλαχιστον η γατουλα...Αυριο πηγαινε τη στο γιατρο και αποφασιζετε τι θα κανετε.
Μηπως ειναι η γατουλα που εψαχνες;Μοιαζει με τη Φωφο σου,και σε διαλεξε.![]()
Αλλα το πρόβλημα ειναι οτι φοβάτε την ανοιχτη βρίση! Λες? Αχ δεν ξερω ηθελα και βιρμανίας(εκει εγω στο κολιμα) αλλα θα δούμε πως θα πάει

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεις να παρεις μια λεκανιτσα με νερο διπλα αν τρομαζει.Εχω μονο βουρτσα για γατες, αλλα ισως εχω και χτενακι για ψύρες απο την κατασκήνωση, δε ειμαι σίγουρηΑλλα το πρόβλημα ειναι οτι φοβάτε την ανοιχτη βρίση!
Λες? Αχ δεν ξερω ηθελα και βιρμανίας(εκει εγω στο κολιμα) αλλα θα δούμε πως θα πάει![]()

Λεω,κι εγω ηθελα ρωσσικο ή βρετανικο αλλα εχω διπλα μου τον Σειριο αυτη τη στιγμη και συμφωνει κι αυτος οτι μερικες φορες η τυχη σου φερνει κοντα σου ο,τι καλυτερο.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τι καλά να σε υιοθετήσει η ψιψίνα!

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Λετε να μην πάρω αρσενικό τελικλα? Αχ δεν ξερω...!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ξερεις οτι οι calico θεωρουνται τυχερες γατες ε;Ειναι και dilute απο οτι βλεπω,ετσι;Κουκλα,φτου φτου.Υπαρχει περιπτωση να τη θελουν πισω οι απο πανω;
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Τι ομορφουλα!
Ξερεις οτι οι calico θεωρουνται τυχερες γατες ε;Ειναι και dilute απο οτι βλεπω,ετσι;Κουκλα,φτου φτου.Υπαρχει περιπτωση να τη θελουν πισω οι απο πανω;
Ναι dilute ειναι
Φοβαμαι πως ναι, και αν την θελουν πισω και την ξανα αφήσουν?Μολις πιγε και στην αμμο!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Καλά, εγώ είμαι και πολύ αντικειμενική με τις ξεβαμμένες κάλικο (βλέπε άβαταρ)

Με τέτοιο κρύο, να την έχουν έξω; Αν γι'αυτούς είναι απλά μια γάτα, βέβαια, γιατί όχι; Θα την θέλουν σίγουρα, αν είναι η δική τους. Αν δεν είναι, σου έπεσε το λαχείο!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Οσο μπορώ να καταλάβω απο μια φωτογραφία η γατούλα είναι πολύ πιθανόν, νωρίς.. στην εγκυμοσύνη και μπορεί να γίνει στείρωση.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάλι στραβώθηκα γμτ; 

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Είναι μια λατρείααααααΚαλά, εγώ είμαι και πολύ αντικειμενική με τις ξεβαμμένες κάλικο (βλέπε άβαταρ)
Με τέτοιο κρύο, να την έχουν έξω; Αν γι'αυτούς είναι απλά μια γάτα, βέβαια, γιατί όχι; Θα την θέλουν σίγουρα, αν είναι η δική τους. Αν δεν είναι, σου έπεσε το λαχείο!!!!!!
Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι είναι η δικία τους, αλλα δεν την είχα δει ποτε καλα, μονο καμια φορα που εσκιβε το κεφαλι της απο το μπαλκόνι. Ρε παιδια τι να πω! Λετε να τους το έσκασε για να ζευγαρώσει? αλλα και πάλι ειναι προχοριμένη η εγγυμωσίνη της και την ειχαν δει και η φίλες μου πριν μερες. επιτα δεν ξέρω δεν θελω να τσακωθώ με τους γείτονες μετα θα νίωθω να μην με χωράει ο τόπος!

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ενημερωτικά απλά.
Οσο μπορώ να καταλάβω απο μια φωτογραφία η γατούλα είναι πολύ πιθανόν, νωρίς.. στην εγκυμοσύνη και μπορεί να γίνει στείρωση.
Λες να την πρλάβω; (Βρε μπας και να την παω πρώτα στον γιατρό και μετα να τους ρωτήσω?)
Αν και ενιωσα τα μωράκια και ειναι αρκετα πρισμενη αν και δεν φενετε στισ φοτος θα την βγαλω μια απο πάνω!
(Μπιχ θα πάρω κρυσταλική αμμο την επομενη φορά!)
moukelis
Επιφανές μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Μπορεις να κανεις και το αλλο.Πηγαινε χτυπα τους και ρωτα αν εχουν χασει τη γατουλα τους,γιατι ειδες μια να τριγυριζει πεινασμενη και σε ασχημη κατασταση στη γειτονια.Αν σου πουν ναι,πες οτι θα προσπαθησεις να την πιασεις και να τους την πας.Εν τω μεταξυ,πηγαινε τη μια βολτα στο γιατρο να σου πει αν ολα ειναι ενταξει και τι μπορειτε να κανετε.Αν σου πουν οχι,κρατα την και δε μπορουν να πουν τιποτα.
Αυτό θα εκανα ουτος ή αλλος! Αυριο αμα τους βρω!
moukelis
Επιφανές μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Απλα θελω να πω,να εισαι λιγο διπλωματικη.Ακομα κι αν ειναι η δικη τους,καλο θα ηταν να παει το γατακι στο γιατρο,στην κατασταση της θελει να ελεγχθει αν ολα ειναι ενταξει.Αν σου πουν οτι ειναι δικη τους,να τους τονισεις οτι δεν πρεπει να την αφηνουν να γυρναει νηστικη.Δεν υπαρχει κατι που να μπορεις να κανεις;Για να βελτιωθουν οι συνθηκες διαβιωσης;
Σαν τι? Δεν έχουν ξανα κανει κάτι τέτιο, νόμιζα πως την αγαπούσαν. Πριν ακούσα τον ήχω που κανει το κουταλι που χτιπαει στην κονσερβα(ο ηχως που καλω και εγω την γατα μου για φαγητό) απο τον διάδρομο. αλλα η γατούλα δεν αντέδρασε... και παλι όμως το κρύο στα γιαννενα ειναι βαρύ για τις γάτες και το σπίτι ειναι πανω σε κεντρικό δρομο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool