moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Εισαι σιγουρη οτι ειναι η ιδια γατουλα;Πηγαινε και χτυπα τους τοτε αφου ειναι εκει.
Δεν ειμαι 100% σίγουρη, η γατούλα τους ειναι calico dilute απλά δεν ξέρω αν ειναι η ίδια! Θα τους χτυπίσω αυριο τωρα που βρικαν να γυρίσουν και αυτοι! Δεν εχω την ικιότιτα να παω τόσο αργα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μηπως, λεω μηπως, αφου δεν αντεδρασε η γατα, να μην πας αποψε για να τους αφησεις να ανησυχησουν λιγο????
Λεω κακιες βεβαια, αλλα αποθηκη???? Ελεος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Αυτό σκέφτικα και εγω! Ναι αυριο θα παω...Καλησπερα κι απο μενα!
Μηπως, λεω μηπως, αφου δεν αντεδρασε η γατα, να μην πας αποψε για να τους αφησεις να ανησυχησουν λιγο????Λεω κακιες βεβαια, αλλα αποθηκη???? Ελεος...

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Μπορει και να μην γεννάει σε δύο βδομάδες απλα τοσο το υπολογιζω εγω με το μάτι...

Εννοητε πως αν δεν την θελουν θα αναλβω εγω αυτη και τα μωρά μεχρι το πασχ τουλαχιστον

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

εννοω πως κανεις μεσα στο σπιτι δεν το αφησε να περασει (μηπως βαρεθηκαν)
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Απλωνε και το ποδαράκι τη στην καμερα (του στυλ "αχ αυτοί οι παπαράτσι
"
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
τουλαχιστον αν παραστει αναγκη εχεις καθολου εμπειρια απο γεννα και μεγαλωμα μωρων?
Απο γέννα ναι, και απο μεγαωμα μωρων μον που ποτέ δεν τα ειχα και τα δυο μαζι! Δλδ ή που εβρισκα μωρα στην σακούλα και τα μεγαλωνα(αλλα τα καταφεραν αλλα οχι) ή που εβρισκα ετιμογενες γατουλες και μολις περναγαν μια δυο μερες απο την γεννα καλούσα κάπιον αρμόδιο...
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

(μακαρι να ημουν κοντα να σε βοηθουσα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
αυτη ειναι η γατουλα που βρηκες?πανεμορφη,αν και μου φαινεται πολυ μικρη για να ειναι η δευτερη εγκυμοσυνης,κριμα ετσι θ'αρρωστησει σιγουρα(αν ειναι τον γειτονων να ξερουν πως καποιοι ανθρωποι τους βριζουν(ΕΓΩΩΩΩΩΩ)
Κοντά 1,5 χρονών πρεπει να είναι το καημένο, δεν εχει αναπτυχτει τελειος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
λογικο ειναι αν κανει συνεχομενες γεννεςΚοντά 1,5 χρονών πρεπει να είναι το καημένο, δεν εχει αναπτυχτει τελειος![]()

και ποτε θα πας σε γιατρο?πριν τους ρωτησεις η μετα?τι αποφασισες?(αν τελικα ειναι δικη τους δεν ρωτας καλου κακου αν της εχουν κανει εμβολια(ποτε δεν ξερεις)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool