Παιδιά sos!!!

λογικο ειναι αν κανει συνεχομενες γεννες;):/::/:και ποτε θα πας σε γιατρο?πριν τους ρωτησεις η μετα?τι αποφασισες?(αν τελικα ειναι δικη τους δεν ρωτας καλου κακου αν της εχουν κανει εμβολια(ποτε δεν ξερεις)

Μάλον πρώτα θα τους ρωτήσω για να δω τι παίζει γενικα... Ενα αλλο πρ΄γμα που σκέφτομαι ειναι να μην τους μιλίσω καν (στο κάτω κατω δεν ξερουν οτι εχω δει την γάτα) και να κολισω αφίσες στην γειτονια και εξω απο το φαρμακείο τους να δω αν θα εχουμε απο εκει αντιδράσεις... Τι λετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι ασχημη ιδεα:hmm::hmm:αν και θα σου προτεινα να μην κολλησεις αφισακια,μα να δεις αν αντιδρασουν αυτοι πρωτη,αν αννησυχησουν για την γατα δεν θα πρεπει να την ψαξουν?????αλλιως πιο πιθανο παιζει να την αφησανε οι ιδιοι:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλαδεν θελω να την ακουσουν να κλαίει οταν λειπω και να μου πουν μετα οτι την έκλεψα κιόλας! :/:
Για αυτο μαλον θα κάνω αυτο με τα αφισακια και αν ενδιαφεροντε ας τηλεφωνισουν...

κατσε γιατι σε εχασα τωρα,αν μενουν κοντα σου η διπλα σου κανονικα θα πρεπει απο μονοι τους να σε ρωτησουν αν την πηρε το ματι σου,οχι να νιωθεις και τυψεις εσυ.εξαλλου οταν την βρικες ηταν και πεινασμενη που σημενη πως ειχε ωρες εξω,η μηπως κανω λαθος?

κατσε γιατι σε εχασα τωρα,αν μενουν κοντα σου η διπλα σου κανονικα θα πρεπει απο μονοι τους να σε ρωτησουν αν την πηρε το ματι σου,οχι να νιωθεις και τυψεις εσυ.εξαλλου οταν την βρικες ηταν και πεινασμενη που σημενη πως ειχε ωρες εξω,η μηπως κανω λαθος?

εχουν τον όροφο απο πάνω μου, απλα δεν ξερεις ποτε με τους ανθρωπους... :/: Και δεν θελω να εχω συγκρούσεις με γείτονες, ηταν ενας απο τους λογους που μετακόμισα πρόσφατα... και...:/:

συγκρουση οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον θα εχεις ειτε γιατι δεν τους την πηγες αμεσως(και καλα?)ειτε γιατι δεν θα την θελουν και θα τους την πεις;)αρα τα γαντια του μποξ για παν ενδεχομενο καλο να ειναι στην τσαντα σου

συγκρουση οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον θα εχεις ειτε γιατι δεν τους την πηγες αμεσως(και καλα?)ειτε γιατι δεν θα την θελουν και θα τους την πεις;)αρα τα γαντια του μποξ για παν ενδεχομενο καλο να ειναι στην τσαντα σου

Μα πήγα αμεσως μα δεν ανοιξαν, μάλον δεν ηταν μέσα. Αν βαλω απλα αγγελίες θα πιστεψουν οτι δεν ξερω οτι ειναι δικια τους και δεν θα εχουν κανενα χρεος απεναντι μου θα παρουν μονο αν πραγματικα ενδιαφεροντε για την γατούλα, τουλάχιστον ετσι το βλεπω εγω δεν ξέρω...:/:

τωρα οτι και να πουμε ειναι..........καλυτερα πραξε οπως νομιζεις ,ακι βλεποντας και κανοντας,απλα να μην απογοητευτεις αν ερθουν διαφορετικα τα πραγματα

τωρα οτι και να πουμε ειναι..........καλυτερα πραξε οπως νομιζεις ,και βλεποντας και κανοντας,απλα να μην απογοητευτεις αν ερθουν διαφορετικα τα πραγματα

Κοιτα εμενα η γατούλα να ειναι καλα με νοιάζει απο εκεικαι πέρα...

τωρα οτι και να πουμε ειναι..........καλυτερα πραξε οπως νομιζεις ,και βλεποντας και κανοντας,απλα να μην απογοητευτεις αν ερθουν διαφορετικα τα πραγματα
που ξερεις μπορει πργματικα να ανυσηχησαν και αυτοι για την γατα και να περιμενανε μηπως γυρισει μονη της,μακαρι

μα αυτο ειναι το ζητουμενο η γατουλα ακι οχι αυτοι,αλλα λεω για σενα που μπορει να στεναχωρηθεις,ακομα δεν ξερουμε τι απο τα δυο συμβαινει(πως εφυγε καταλαθος η πως την διωξανε)

ηρθε η ωρα να σου πω

Ευχαριστώ για την βοήθεια, καληνύχτα!!!:hello:

Καλημέρα, ειμαι χώμα! Στις 8:30 ακουσα καποιον να κανει "ψι ψι ψι" στον διαδρομο και η γατουλα μολισ το ακουσε αντεδρασε. Αλλα μεχρι να βαλω το ρομπακι μου και να φτασω στην πορτα ειχε φυγει. Μαλον την ψαχνουν, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αφου τριγίριζε εδώ τοσες μέρες δεν την βάζαν μέσα! Η γατουλα εχει ΚΑΙ σκουλικια!!! Τι να κάνω αν ενδιαφέροντε? Εγω θα τρελενόμουν αν έχανα την φωφω μου! Δεν θα ηθελα να περασει καποιος αυτο!
εχουν και μικρο παιδι...:/:

Γιατι δε φτιαχνεις μια αφισουλα να την κολλησεις στη γειτονια;

Είναι δύσκολο να εκπαιδεύσεις κάποιον άνθρωπο, να αγαπάει τις γάτες με τον τρόπο που τις βλέπουμε εμείς.:(

Ξέρω και εγώ κόσμο.. που ΟΤΑΝ έρθει η γάτα θα την ταΐσουν λίγο ψωμί... εμβόλια κλπ.... ναι, καλά!!!!
Όταν γεννάνε... ή η φύση κανονίζει ή καμία σακούλα...

Δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όλοι σαν εμάς.
Καλή σου μέρα.

Πριν λιγο βγήκε καποιος απο πάνω και αυτη εκανε σαν παλαβη! Ακουσα που την ψαχνανε. Ανεβαινω λοιπον πανω και τους χτυπαω, μου ανοιξε η κοπελα που εχουν και καθαριζει. Την ρώτισα αν έχουν χασει την γατουλα τους και μου λεει πως οντος την έχουν χάσει και την ψαχνουν παντου. Εχει βρει τρόπο να φευγει απο το μπαλκονι και το σκαει συνεχια.:/: Τους ειπα να το περιφραξουν καλύτερα και ηρθαν και την πηραν! (Μια φορα να κάνω αυτο που πρέπει με τους ανθρώπους? Μολις με ρώτησε αν την βρήκα δεν μπορεσα να πω οχι!:/:)

Δεν πειραζει,εχε απλα το νου σου να μη την ξαναβρεις να γυρναει.Καλη της τυχη!:)

Πριν λιγο βγήκε καποιος απο πάνω και αυτη εκανε σαν παλαβη! Ακουσα που την ψαχνανε. Ανεβαινω λοιπον πανω και τους χτυπαω, μου ανοιξε η κοπελα που εχουν και καθαριζει. Την ρώτισα αν έχουν χασει την γατουλα τους και μου λεει πως οντος την έχουν χάσει και την ψαχνουν παντου. Εχει βρει τρόπο να φευγει απο το μπαλκονι και το σκαει συνεχια.:/: Τους ειπα να το περιφραξουν καλύτερα και ηρθαν και την πηραν! (Μια φορα να κάνω αυτο που πρέπει με τους ανθρώπους? Μολις με ρώτησε αν την βρήκα δεν μπορεσα να πω οχι!:/:)
τουλαχιστον εδειξαν ενδιαφερον,ειναι καλο αυτο(ξερουν πως ειναι εγκυος?για εχετε το νου σου καλου κακου)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back