stellak
Διάσημο μέλος
Κωνσταντίνα, γρήγορα, ανασκουμπώσου και βρες φωτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Το καλό πράμα αργεί.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βρηκα αλλη μια που ειμαι πιο μικρη (8-9?), μη γελασετε
![]()

...δεν γελαω..δεν γελαω....!!!!!απο τοτε μαρη το ειχες το μοδερατορικο το υφος!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
...δεν γελαω..δεν γελαω....!!!!!απο τοτε μαρη το ειχες το μοδερατορικο το υφος!!!
![]()
υφος χαλβα ειχα περικαλω

Μ' αρεσει και το μαλλι μου, σαν μπαλα ηταν το κεφαλι μου 

Εχε χαρη που δεν ειμαι ελλαδα να ανεβαζα κατι φοβερες φωτο που εχω 
Τωρα που με ξαναβλεπω... δεν μοιαζω και πολυ με εμενα

bunny
Περιβόητο μέλος
Επι τη ευκαιρία βρήκα κι αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=6q0NdYtQBg0
Δώρα το ψιλικατζίδικο από πίσω σου είναι εκείνο στη γειτονιά σου;

moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τότε που δεν υπήρχε ακόμα το Next Top Model, οι... επίδοξες ποζάραμε στον Εθνικό Κήπο, με ντεκόρ ό,τι μας βρισκόταν πρόχειρο(Καλοκαίρι '74)
Στέλλα πλάκα έχεις σοβαρούλα!

Αλλά δεν μοιάζεις και πολύ...δεν θα σε ανγνώριζα!

![]()
Συμφωνώ!!!

Κουνελάκι ίδια είσαι ...δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια άλλωστε!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σοβαρα?Οι περισσοτεροι το αντιθετο λενε!Κουνελάκι ίδια είσαι ...δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια άλλωστε!![]()

natalouko
Επιφανές μέλος

Καλά όλες είσαστε πολύ ζουζούνες!!!

Αν βρω και εγώ καμία θα σας βάλω... Βέβαια σε όλες τις φώτος που έχω δεν χαμογέλαω...Μάλλον έχω γκρινιάρικη φάτσα..

Και μετά απορώ από ποιον πήρε η Ηλέκτρα την γκρίνια...

avtwvia
Διάσημο μέλος

Ξανθο με μπουκλιτσες και μπλε ματακια!! αν κανεις ενα ιδιο το δινεις για υιοθεσια;;

Και να βαλω και εμενα

Εδω στη γεννηση μου(δειτε μαλλι, οι νοσοκομες μου εκαναν κοτσιδακια
)
Στη βαφτιση μου
Με τη μεγαλη μου αδερφη με το τοτε αυτοκινητο του πατερα μου
Και μια στο νηπιο που ειχα ντυθει αποκριατικα
natalouko
Επιφανές μέλος

Το καπέλο στην βάπτιση ήταν πιο μεγάλο από εσένα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Αντωνια ιδιο δε νομιζω να κανω,γιατι το pedigree του αντρος δεν υποστηριζει το μοντελο που θελεις,αλλα μπορεις να υιοθετησεις εμενα.

Φανταζομαι η μαμα σου θα ειχε τρελες ναυτιες στην εγκυμοσυνη με τετοιο μαλλι ε;Και να βαλω και εμενα
Εδω στη γεννηση μου(δειτε μαλλι, οι νοσοκομες μου εκαναν κοτσιδακια)
![]()
Στη βαφτιση μου
![]()
Με τη μεγαλη μου αδερφη με το τοτε αυτοκινητο του πατερα μου
![]()
Και μια στο νηπιο που ειχα ντυθει αποκριατικα
![]()

Καλε στη βαφτιση νομιζα οτι ησουν κουκλα και εψαχνα να βρω το μωρο!

starter
Δραστήριο μέλος
. Μέχρι που γεννήθηκε ο αδερφός μου και του έβγαλε τα μάτια και το έσκισε
. Εκλαιγα για μέρες και ήθελα να τον ρίξω απο το μπαλκόνι αλλά μου γλίτωσε.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Βέβαια σε όλες τις φώτος που έχω δεν χαμογέλαω...
Καλά, σοβαρά μιλάς;
Δες τι έγραψα παραπάνω για μένα (και το ανηψούδι). Λες να είναι κι αυτό χαρακτηριστικό του ζωδίου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool