Παιδικές φωτογραφίες :-)

Καλά, αν δεις τι δίδυμες είναι θα γελάσεις μέχρι δακρύων! Όχι δίδυμες δεν τις κάνεις, ούτε ξαδέρφες :D Κωνσταντίνα, γρήγορα, ανασκουμπώσου και βρες φωτό;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλέ που να τις βρω τώρα, στο κλασέρ με τα τιμολόγια;:P
Το καλό πράμα αργεί.....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι ειναι και τα βαφτιστηρια μου,η μερα με τη νυχτα.

Έχετε όλοι ανεβάσει καταπληκτικές φωτό...θέλω και εγώ μόλις τις βρώ....

δωρα ευχαριστω:redface::redface: εδω ειμαι μηνων..οταν τα καταφερω θα βαλω μια φωτο που με ταιζει η μαμα μου και εχει πολυυ γελιο:P

Συνημμένα

• 4.JPG
    4.JPG
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 15
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Τρελοφατσα!:D

βρηκα αλλη μια που ειμαι πιο μικρη (8-9?), μη γελασετε :tongue:
99823737.jpg

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:...δεν γελαω..δεν γελαω....!!!!!απο τοτε μαρη το ειχες το μοδερατορικο το υφος!!!:crazy::crazy::crazy:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:...δεν γελαω..δεν γελαω....!!!!!απο τοτε μαρη το ειχες το μοδερατορικο το υφος!!!:crazy::crazy::crazy:

υφος χαλβα ειχα περικαλω :hehe::hehe::hehe::hehe: Μ' αρεσει και το μαλλι μου, σαν μπαλα ηταν το κεφαλι μου :hehe::hehe::hehe: Εχε χαρη που δεν ειμαι ελλαδα να ανεβαζα κατι φοβερες φωτο που εχω :P

Τωρα που με ξαναβλεπω... δεν μοιαζω και πολυ με εμενα :hehe:

Eίστε όλες για ζούυυυληγμαααααα!!!!
Επι τη ευκαιρία βρήκα κι αυτό: :D
https://www.youtube.com/watch?v=6q0NdYtQBg0

Δώρα το ψιλικατζίδικο από πίσω σου είναι εκείνο στη γειτονιά σου; :hmm:

Ναι τωρα βεβαια εχει αλλαξει,στη γωνια του σπιτιου μου ειμαι!

A μπράβο,γιατί το είδα και μου ήρθε φλασιά... ;)

Τότε που δεν υπήρχε ακόμα το Next Top Model, οι... επίδοξες ποζάραμε στον Εθνικό Κήπο, με ντεκόρ ό,τι μας βρισκόταν πρόχειρο:P (Καλοκαίρι '74)

Στέλλα πλάκα έχεις σοβαρούλα!;):P
Αλλά δεν μοιάζεις και πολύ...δεν θα σε ανγνώριζα!:whistle::P

Συμφωνώ!!!:clapup::clapup::P

Κουνελάκι ίδια είσαι ...δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια άλλωστε!;)

Κουνελάκι ίδια είσαι ...δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια άλλωστε!;)
Σοβαρα?Οι περισσοτεροι το αντιθετο λενε!:)

Τέλειο το θεματάκι αυτό!!!:):):)
Καλά όλες είσαστε πολύ ζουζούνες!!!:P:P:P
Αν βρω και εγώ καμία θα σας βάλω... Βέβαια σε όλες τις φώτος που έχω δεν χαμογέλαω...Μάλλον έχω γκρινιάρικη φάτσα..:P:P Και μετά απορώ από ποιον πήρε η Ηλέκτρα την γκρίνια...:whistle::whistle:

Δωρα εισαι το παιδι που παντα ηθελα να κανω..:P
Ξανθο με μπουκλιτσες και μπλε ματακια!! αν κανεις ενα ιδιο το δινεις για υιοθεσια;;:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και να βαλω και εμενα:redface::D
Εδω στη γεννηση μου(δειτε μαλλι, οι νοσοκομες μου εκαναν κοτσιδακια:lol:)
6735_101723559840791_10000009443504.jpg

Στη βαφτιση μου
6735_101723643174116_10000009443504.jpg

Με τη μεγαλη μου αδερφη με το τοτε αυτοκινητο του πατερα μου
6735_101723563174124_10000009443504.jpg

Και μια στο νηπιο που ειχα ντυθει αποκριατικα
6735_101723646507449_10000009443504.jpg

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Στην φώτο στο νηπιαγωγείο μοιάζεις αρκετά με τώρα!!!:P:P:P
Το καπέλο στην βάπτιση ήταν πιο μεγάλο από εσένα!!!:redface::redface::D:D

Ναταλια περιμενουμε κι ας ειναι μουτρωμενες.;)
Αντωνια ιδιο δε νομιζω να κανω,γιατι το pedigree του αντρος δεν υποστηριζει το μοντελο που θελεις,αλλα μπορεις να υιοθετησεις εμενα.:P

Και να βαλω και εμενα:redface::D
Εδω στη γεννηση μου(δειτε μαλλι, οι νοσοκομες μου εκαναν κοτσιδακια:lol:)
6735_101723559840791_10000009443504.jpg

Στη βαφτιση μου
6735_101723643174116_10000009443504.jpg

Με τη μεγαλη μου αδερφη με το τοτε αυτοκινητο του πατερα μου
6735_101723563174124_10000009443504.jpg

Και μια στο νηπιο που ειχα ντυθει αποκριατικα
6735_101723646507449_10000009443504.jpg
Φανταζομαι η μαμα σου θα ειχε τρελες ναυτιες στην εγκυμοσυνη με τετοιο μαλλι ε;:P:P:P
Καλε στη βαφτιση νομιζα οτι ησουν κουκλα και εψαχνα να βρω το μωρο!:confused::confused::confused:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ όμορφο το θέμα σου!! Εχει πολύ γέλιο να θυμόμαστε τον εαυτό μας σε αυτές τις ηλικίες. Δυστυχώς δεν έχω πολλές φωτογραφίες μαζί μου αλλά φωτογράφησα τις δυο που είχα 2 και 5 ετών αντίστοιχα. Η μικρή είναι διαβατηρίου και το χαρακτηριστικό είναι το αρκουδάκι που κρατάω. Το έλεγα Ντόμι και δεν πήγαινα πουθενά χωρίς αυτό:D. Μέχρι που γεννήθηκε ο αδερφός μου και του έβγαλε τα μάτια και το έσκισε:(. Εκλαιγα για μέρες και ήθελα να τον ρίξω απο το μπαλκόνι αλλά μου γλίτωσε.......

Συνημμένα

• SV100641.jpg
    SV100641.jpg
    468 KB · Εμφανίσεις: 21
Βέβαια σε όλες τις φώτος που έχω δεν χαμογέλαω...

Καλά, σοβαρά μιλάς;:hmm: Δες τι έγραψα παραπάνω για μένα (και το ανηψούδι). Λες να είναι κι αυτό χαρακτηριστικό του ζωδίου;:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back