Παιχνίδια για γάτες

οκ, θα δοκιμασω σημερα αυτο με το αλουμινοχαρτο...
νομιζω θα του αρεσει..

αν και εχω ακομη :) καποιες επιφυλαξεις, και προς το παρον θα το αφησω να το παιζει μονο με επιβλεψη, μονο οταν ειμαι εγω εκει...

θα σας πω τη δευτερα...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η δικιά μου με τις μπάλες απο αλουμινόχαρτο τρελένεται!!! Βέβαια μέχρι να τις κάνει κομμάτια και μετά ησυχάζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς παίζουμε με κάθε είδους στρογγυλό πράγμα.... (όταν θα κάνω την μετακόμηση θα βρώ απίστευτα πράγματα, σε απίστευτα μέρη).
Μας αρέσει επίσης να παίζουμε με την ουρά του Ασπρούλιακα, να τον δαγκώνουμε και να παίζουμε κυνηγητό... (αυτός κυνηγάει, εγώ τρέχω):lol: :lol:
Τρελενόμαστε με την σαπουνάδα και γενικά ότι είναι απαγορευμένο για να παίζω... (δεν ξέρω γιατί)...
Ζιζού

Υ.Γ. Ο Ασπρούλης σαν ο αφέντης του σπιτιού όλη μερα ή θα κοιμάται ή θα βλέπει έξω τους περαστικούς...

λοιπον το δοκιμασα το αλουμινοχαρτο... δεν του αρεσε...

του εκανα ομως το εξης.. πηρα κορδονι απο δερμα και εδεσα στη μια ακρη, ενα ποντινι
το κρεμασα σε σημειο ωστε να μπορει να αιωρειται...και να το φτανει..και ξετρελαθηκε!!!!!
ολη τη μερα επαιζε...θα του βαλω δυο τρια τετοια σε διαφορα σημεια
του σπιτιου...:)

εμεις παλι παιζουμε με οτι κινητε τους μεγαλους γατους του σπιτιου με κατι ποντικια μινιατουρες που τα κουρδιζεις με μπαλακια με αρκουδακια αλλα μισουμε να βλεπουμε το τραπεζι γεματο πραγματα γιαυτο κ τα πεταμε κατω ο μονος που δεν παιζει μαζι μου ειναι ο γκρινιαρης ολο με δρενει αμα παω κοντα του κ ο πισσας οταν παω να ξαλωσσω διπλα στην μαμα κ για αυτο κ εγω παω κ ξαπλωνω διπλα στον μπαμπα κ τελειωνει εκει το θεμα

οχι εμενα δεν εχει το μυαλο του συνεχεια στο παιχνιδι...
ειναι και δυο ετων... ισως φταιει και αυτο..

Μπορει κι χαρακτηρας Γωγω. Η γατα του μπαμπα μου απο μικρη ποτε δεν επαιξε -ουτε και με τη μακαριτισσα αδελφη της που ηταν διαολος. Ολο χαδια ηταν και ειναι.

δοκιμασα κι εγω τα καλαμακια και ξετρελαθηκε:lol: !!

Και εγω την ειχα τσακωσει να παιζει με καλαμακι το ειχα παρει απ το καλαθακι σκουπιδιων επειδη προεξηχε και το δαγκωνε.χεχεχ

σιγουρα ειναι και ο χαρακτηρας... ειναι πολυ σοβαρος.. κυριος!

εμαθε και με τον σκυλο, μπορει να του λυπει κιολλας, με το σκυλο επαιζαν πολυ...ολη μερα ηταν απο πανω του...δηθεν τον δαγκανε κτλ..
και ο σκυλος τα ανεχοταν, ξαπλωνε ανασκελα και τον αφηνε να τον κανει οτι ηθελε σα γατακι που ηταν..
Τον αγαπουσε παρα πολυ , και τον προστατευε..

θα δοκιμασω και γω τα καλαμακια...;)

Μπα, το καλαμάκι δεν έπιασε σ'εμάς!
Έχει βρει καλύτερο παιχνίδι, εμένα, :blink:, και την καρέκλα σκηνοθέτη στο μπαλκόνι. Χαμηλώνει καθιστή, χαμηλώνω πίσω από τη ράχη και μου ορμά κουτουλώντας με το κεφάλι ή δίνοντας τρελές χεριές (ανακατώνει τα μαλλιά μου) πότε πάνω από τη ράχη, πότε από το πλάι! Τρελαίνεται με την εναλλαγή! Επίσης, αν βάλω το χερι μου κάτω από το πανί εκεί που κάθεται, αρπάζει σαν παλαβή, κάνει τούμπες επιτόπου, βγάζει φωνίτσες χαράς...
Το τελευταίο ήταν να στέκει πάνω στο πάσο της κουζίνας και να τριβόμαστε κεφάλι-μάγουλο και να γουργουρίζει.
Τα ποντικάκια της (να'σαι καλά Ισμήνη) τα θυμάται πότε πότε και πάει και σκαλίζει στο καλαθάκι ψηλά (στημένη στα δυο πόδια) και τα βρίσκει!
Το φτερό με τα πούπουλα (όχι συνθετικό) δεν το βαριέται ποτέ!

Σημερα πηγα στα jumbο.καλα εχει φοβερα πραγματα πηρα ενα κουβερτακι για το μςρο μου το ντινο σε ροζ χρωματακι.Και ενα μαξιλαρακι που ελπιζω να το λατρεψει ειδαλωσ θα το εχω εγω.:D
Αλλα μιλαμε ειδα και κατι πολι ωραιο ειχε σε ενα μαξιλαρακι ενα γατακι κουλουριασμενο πολι ομορφο και σε καλαθακι το ιδιο μια γατα με τα μικρα της(το ιδιο και με κουταβακι).Πολι ομορφα αλλα δε περισευαν λεφτα να παρω και δεν ειχα και τη cam να τα αποθανατησω να τα δητε,κρημα.

Συνημμένα

• maksilaraki.jpg
    maksilaraki.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 67
Κι εγώ έχω δικιμάσει παρα πολλα παιχνίδια. Η γάτα δεν παίζει ιδιαίτερα (ο χαρακτήτας όντως παίζει ρόλο) Μόνο αν της τραβάω εγώ κανάνα σχοινάκι. Αυτό που και τον γάτο τον έχει ξετρελάνει είναι το αλουμινόχαρτο. Γίνεται τούρμπο όπου και να είναι μόλις το ακούει! Του αρέσει να του το πετάω και να μου το ξαναφέρνει. Δεν κουράζεται. Για το αν είναι καρκινογόνο το έχω σκεφτεί κι εγώ αλλά με παρηγορεί πως δεν το μασουλάει. Και τα καλαμάκια του αρέσουν πολύ και τα καπάκια από νεράκια (τησ απο κάτω μου δεν ξέρω αν ερέσει αυτο!!):D Τα μπαλάκια δεν τον ενθουσιάζουν τόσο πολύ. Παίζει αλλά βαριέται

ουτε με καλαμακια καναμε κατι...

ΟΜΩΣ
αγορασα προχτες απο μαγαζι στο κεντρο της θεσσαλονικης, ενα παιχνιδι που ειναι ως εξης..
εχει το κονταρακι του απο το οποιο κρεμετε με δερματακι ενα παιχνιδι με πουπουλα, κουδουνακια κτλ... το καλο σε ολο αυτο ειναι οτι απο την ακριβως αντιθετη πλευρα εχει βεντουζες οποτε και μπορει να προσκοληθει σε καθρεπτη, τζαμι και γενικα λεια επιφανεια...

περιττο να σας πω οτι ξετρελαθηκε, παιζει μερα νυχτα.. το εχω βαλει στο χωλ οποτε ακομη και οταν απλα περναει δεν υπαρχει περιπτωση να μη του δωσει και μια..:):):up:

Ωραια!!!! Οχι σαν το Σιβα που θελει live .... Kαθε βραδυ εκει κατα τις 10.00 αρχιζει να με φωναζει για παιχνιδι....Και αρχιζω το τρεξιμο....

χαχαχα μαραθωνοδρομε μου εσυ...!!!:D:D

παντως αυτο που λες, το εχω παρατηρησει και στον δικο μου...
κατι τους πιανει εκεινη την ωρα καθε βραδι και για λιγα λεπτα κανει ανασταση... τρεχει απο δω απο κει, πηδαει απο καναπε σε καναπε, ξανατρεχει, σκονταφτει...και μετα ξαφνικα ηρεμει...

Παρόμοια ώρα ξεκινά τη βραδινή τρεχάλα κι η δική μου! :hmm:
Λες να συνεννοούνται; (που λέγαμε και για τηλεπάθεια σε άλλο θέμα)
:lol::lol::lol:
Αραιά και πού κάνει και μεσημεριανή τρεχάλα, έτσι για να ξεχωρίζει φαίνεται! 'Οποτε την πιάσει!
Ομοίως ο Δημήτρης αραχτός (στη βραδινή παράσταση, μεσημέρι λείπει) και εγώ η τρελή να τρέχω να την κυνηγώ βγάζοντας ακατανόητους ήχους!!! Αν σταματήσω, σταματά κι αυτή και με περιμένει. Μια φορά που απάντησα στο τηλεφωνο, ήρθε πίσω από την καρέκλα και με χτύπησε με το χέρι βάζοντάς το αμέσως στα πόδια! Το τρελό μου!:bleh:

:D Και την σαρδελα το βραδυ την πιανει η τρελα της. Πηδαει σαν παλαβη απο καναπε σε καναπε και κανει λες και ειναι σε "επικινδυνη αποστολη"!
Εγω, οταν θελει να παιξει, της δινω ενα παιδικο λαστιχακι, το οποιο το κλωτσαει απο δω και απο κει, κολλαει στα νυχια της και φαινεται να το διασκεδαζει πολυ...

Ειναι ζωα της νυχτας οι γατες! Το βραδυ κυνηγουν κυριως. Γι αυτο τις πιανει η τρελα τους το βραδυ!

Χμ :hmm: . Και τά δικά μου το ίδιο κάνουν. Οντως έτσι εκτονώνονται!! Εμένα πάντως να τρέχω σε σκαλιά δεν μπορώ να με φανταστώ..... Θα ειχα κλατάρει στο πρώτο λεπτό.... Πολύ αθλητικός τύπος ειμαι... :P . Συγχαρητήρια πάντως! Αξια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back