Γωγω
Δραστήριο μέλος
νομιζω θα του αρεσει..
αν και εχω ακομη
καποιες επιφυλαξεις, και προς το παρον θα το αφησω να το παιζει μονο με επιβλεψη, μονο οταν ειμαι εγω εκει...θα σας πω τη δευτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Μας αρέσει επίσης να παίζουμε με την ουρά του Ασπρούλιακα, να τον δαγκώνουμε και να παίζουμε κυνηγητό... (αυτός κυνηγάει, εγώ τρέχω)
Τρελενόμαστε με την σαπουνάδα και γενικά ότι είναι απαγορευμένο για να παίζω... (δεν ξέρω γιατί)...
Ζιζού
Υ.Γ. Ο Ασπρούλης σαν ο αφέντης του σπιτιού όλη μερα ή θα κοιμάται ή θα βλέπει έξω τους περαστικούς...
Γωγω
Δραστήριο μέλος
του εκανα ομως το εξης.. πηρα κορδονι απο δερμα και εδεσα στη μια ακρη, ενα ποντινι
το κρεμασα σε σημειο ωστε να μπορει να αιωρειται...και να το φτανει..και ξετρελαθηκε!!!!!
ολη τη μερα επαιζε...θα του βαλω δυο τρια τετοια σε διαφορα σημεια
του σπιτιου...

ladycat
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
ειναι και δυο ετων... ισως φταιει και αυτο..
Ismini
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
εμαθε και με τον σκυλο, μπορει να του λυπει κιολλας, με το σκυλο επαιζαν πολυ...ολη μερα ηταν απο πανω του...δηθεν τον δαγκανε κτλ..
και ο σκυλος τα ανεχοταν, ξαπλωνε ανασκελα και τον αφηνε να τον κανει οτι ηθελε σα γατακι που ηταν..
Τον αγαπουσε παρα πολυ , και τον προστατευε..
θα δοκιμασω και γω τα καλαμακια...

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει βρει καλύτερο παιχνίδι, εμένα,
, και την καρέκλα σκηνοθέτη στο μπαλκόνι. Χαμηλώνει καθιστή, χαμηλώνω πίσω από τη ράχη και μου ορμά κουτουλώντας με το κεφάλι ή δίνοντας τρελές χεριές (ανακατώνει τα μαλλιά μου) πότε πάνω από τη ράχη, πότε από το πλάι! Τρελαίνεται με την εναλλαγή! Επίσης, αν βάλω το χερι μου κάτω από το πανί εκεί που κάθεται, αρπάζει σαν παλαβή, κάνει τούμπες επιτόπου, βγάζει φωνίτσες χαράς...Το τελευταίο ήταν να στέκει πάνω στο πάσο της κουζίνας και να τριβόμαστε κεφάλι-μάγουλο και να γουργουρίζει.
Τα ποντικάκια της (να'σαι καλά Ισμήνη) τα θυμάται πότε πότε και πάει και σκαλίζει στο καλαθάκι ψηλά (στημένη στα δυο πόδια) και τα βρίσκει!
Το φτερό με τα πούπουλα (όχι συνθετικό) δεν το βαριέται ποτέ!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα μιλαμε ειδα και κατι πολι ωραιο ειχε σε ενα μαξιλαρακι ενα γατακι κουλουριασμενο πολι ομορφο και σε καλαθακι το ιδιο μια γατα με τα μικρα της(το ιδιο και με κουταβακι).Πολι ομορφα αλλα δε περισευαν λεφτα να παρω και δεν ειχα και τη cam να τα αποθανατησω να τα δητε,κρημα.
Συνημμένα
χριστινα
Διάσημο μέλος
Τα μπαλάκια δεν τον ενθουσιάζουν τόσο πολύ. Παίζει αλλά βαριέταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
ΟΜΩΣ
αγορασα προχτες απο μαγαζι στο κεντρο της θεσσαλονικης, ενα παιχνιδι που ειναι ως εξης..
εχει το κονταρακι του απο το οποιο κρεμετε με δερματακι ενα παιχνιδι με πουπουλα, κουδουνακια κτλ... το καλο σε ολο αυτο ειναι οτι απο την ακριβως αντιθετη πλευρα εχει βεντουζες οποτε και μπορει να προσκοληθει σε καθρεπτη, τζαμι και γενικα λεια επιφανεια...
περιττο να σας πω οτι ξετρελαθηκε, παιζει μερα νυχτα.. το εχω βαλει στο χωλ οποτε ακομη και οταν απλα περναει δεν υπαρχει περιπτωση να μη του δωσει και μια..

Ismini
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος

παντως αυτο που λες, το εχω παρατηρησει και στον δικο μου...
κατι τους πιανει εκεινη την ωρα καθε βραδι και για λιγα λεπτα κανει ανασταση... τρεχει απο δω απο κει, πηδαει απο καναπε σε καναπε, ξανατρεχει, σκονταφτει...και μετα ξαφνικα ηρεμει...
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Λες να συνεννοούνται; (που λέγαμε και για τηλεπάθεια σε άλλο θέμα)

Αραιά και πού κάνει και μεσημεριανή τρεχάλα, έτσι για να ξεχωρίζει φαίνεται! 'Οποτε την πιάσει!
Ομοίως ο Δημήτρης αραχτός (στη βραδινή παράσταση, μεσημέρι λείπει) και εγώ η τρελή να τρέχω να την κυνηγώ βγάζοντας ακατανόητους ήχους!!! Αν σταματήσω, σταματά κι αυτή και με περιμένει. Μια φορά που απάντησα στο τηλεφωνο, ήρθε πίσω από την καρέκλα και με χτύπησε με το χέρι βάζοντάς το αμέσως στα πόδια! Το τρελό μου!

Και την σαρδελα το βραδυ την πιανει η τρελα της. Πηδαει σαν παλαβη απο καναπε σε καναπε και κανει λες και ειναι σε "επικινδυνη αποστολη"!Εγω, οταν θελει να παιξει, της δινω ενα παιδικο λαστιχακι, το οποιο το κλωτσαει απο δω και απο κει, κολλαει στα νυχια της και φαινεται να το διασκεδαζει πολυ...
Ismini
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Και τά δικά μου το ίδιο κάνουν. Οντως έτσι εκτονώνονται!! Εμένα πάντως να τρέχω σε σκαλιά δεν μπορώ να με φανταστώ..... Θα ειχα κλατάρει στο πρώτο λεπτό.... Πολύ αθλητικός τύπος ειμαι...
. Συγχαρητήρια πάντως! Αξια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool