χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλλον πεσαμε στη περιπτωση.Ευτιχως πηραμε 30μλ με 5 ευρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

deni
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σας.εγω ειμαι καινουρια στο club και μεχρι τωρα δε σας εχω πει τα κατορθωματα της γατουλας μου.Είναι 6 μηνων και εχει ιδιαιτερη έφεση σε ότι εχει να κάνει με το κάπνισμα.καπμιζω στριφτο και η τρελλη της αδυναμια ειναι τα φιλτρακια μέσα στο ζελοφαν που ειναι σε εξαδες.δεν υπαρχει περίπτωση να στριψω τσιγαρο και να μην εχω μια απωλεια της ταξης 3-4 φιλτρακια χαμενα τη φορα.το βγαζω απο το ζελοφαν , το αγηνω στο τραπεζι να το εχω ετοιμο και μεχρι να στριψω τον καπνο το εχει παρει και εχει γινει λουησ.ειδικα αν τα δει πολλα μαζι παρατημενα στο τραπεζι ορμαει τα βαζει στο στομα και φευγει.καθε φορα που σκουπιζω τα βρισκω παντου.μεσα σε παπουτσια . κατω απο τα χαλια.απο κει και περα μη δει επισης αναπτηρα.μια απο τα ιδια.μεχρι και τσιγαρο μου εχει παρει πανω απο το τραπεζι για να παιξει.και μια φορα το χαζουλι μου πηγε και κοντα στο τασακι και καηκε επειδη ηταν αναμενο.αλλα ενω της εχω τοσα παιχνιδια , πιο πολυ απο όλα αγαπαει τα τσιγαρα.για βαρια σεκλετια γατα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ίδιο και ο δικός μου. Του είχε πάρει ένα ποντικάκι η αδελφή μου με κατνιπ, αλλά ψιλοαδιαφορεί. Μόνο την ουρά του κυνηγάει καμια φορά γιατί έχει ραμένο κουδουνάκι πάνω. Τελικά δε πρέπει να πιάνει σ'όλες τις γάτες...![]()
Ναι, δεν πιάνει σε ΟΛΕΣ τις γάτες. Ένα μικρό ποσοστό αδιαφορεί για αυτό, ενώ κάθε γάτα αντιδρά διαφορετικά, π.χ. ο Χουζούρης θέλει να φάει ό,τι έχει catnip, η Ruby τρίβεται και πλέει σε πελάγη ευτυχίας στριφογυρίζοντας ξαπλωτή, ο Τελίας τρίβεται με δύναμη πάνω του, ο Παύλας βρίσκει ευκαιρία για περισσότερο παιχνίδι, η Μπεζ αδιαφορεί. Άβυσσος η ψυχή της γάτας...
spring
Νεοφερμένο μέλος
το κατνιπ τί είναι?
mimikaki
Διάσημο μέλος
παιδιά εμένα παίζει πολύ με τα καλώδια...της έχουμε δώσει ένα χαντσ φρι από ένα παλιό κινητό και τελλαίνεται...
το κατνιπ τί είναι?
πηγαινε εδω: https://www.mypetz.gr/threads/catnip-Το-γνωρίζετε-Αν-όχι-είναι-must-για-ευτυχισμένες-γάτες.219164/

deni
Νεοφερμένο μέλος
επισης ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι της γατούλας μου είναι οι μάλλινες φούντες , ή αλλιώς πον - πον πως τα λένε.μου εχει πλέξει η μαμά μου σε διάφορα χρώματα και τρελλένεται με αυτά.γατζώνονται στα νυχάκια της και όπως προσπαθεί να τα βγάλει πηδάει , τρέχει και γενικά της αρέσει πολύ.στην αρχή τα είχα δεμένα από της καρέκλες αλλά όπως τα τραβούσε κόπηκε το μαλλί τώρα εχουν μείνει σκέτες οι φούντες αλλά μπορώ να πω ότι παίζει καλύτερα.όταν βαριέται μάλιστα μόνη της , τις παίρνει στο στόμα μου τις φέρνει να παίξουμε λίγο μαζί και μετά την παίρνει και φεύγει !!έχει πολύ πλάκα.και με τα κοκκαλάκια μου παίζει . γενικά είναι πολύ παιχνιδιάρικο
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Για να πιάσει ένα παιχνίδι πρέπει και λίγο να το τσικλίσεται.Εγώ με τα καλαμάκια που αδιαφόρησε στην αρχή ,άρχισα να το χτυπάω ελαφρά στο κεφάλι και αμέσως άρχισε να παίζει γιατί λειτούργησε με το ένστικτο.
Τα γατάκια μεταξύ τους όταν παίζουν ρίχνουν και καμιά το ένα στο άλλο.

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσάς οι γατούλες σας πόσο χρονών ειναι;

aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει σχετικό θέμα, εδώ.Εσάς οι γατούλες σας πόσο χρονών ειναι;![]()
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τίποτα
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εσενα ετσι κανει; ποσο ειναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
και μετα με γρατσουνάη η κυρία αμα την ενοχλήσω οταν ειναι στον καναπέ>>>Φτιάξαμε θεεούς και μας πήραν τον αέρα![]()

πολύ καλό!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool