Παιχνίδια για γάτες

Εμένα για παιχνίδι πρώτ' απ' όλα έχουν ο ένας τον άλλο. Τις πρωτοβουλίες βέβαια τις πέρνει, σα γυναίκα που είναι, η Ελίνα. Εκείνη ξεκινά τα ποδοβολητά και ορμά στον Χουχουδίτο που ανάλογα με τα κέφια του ενδίδει ή αποχωρεί. Όσο για αντικείμενα το τι παιχνίδι έκανε μ' ένα φύλλο ευκάλυπτου δε λέγεται! Ωστόσο, ένα παιχνίδι μετά από κάποιο διάστημα το ψιλοβαριούνται. Είπα να της αγοράσω τούνελ για να αποφύγω να χώνεται μεταξύ ριχταριού και καναπέ αλλά δεν έπιασε τόπο γιατί είχε μέσα ένα χαρτί που έκανε χριτς-χριτς!Επέστρεψα λοπόν το τούνελ αλλά ακόμη ψάχνω.... Αν μπορεί καμιά σας να μου υποδείξει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά παίζουν με τα πιο απίστευτα πράγματα! :lol:

Η δική μας παίζει με ένα μικρό χνουδωτό τιγράκι-μπρελόκ και με το σκούφο του άη-βασίλη :lol: ... το τι κολοτούμπες κάνει μ'αυτά δε λέγεται!
Αλλά το καλύτερό της είναι να παραφυλάει κάπου ήσυχη και μόλις μας δεί να περνάμε, ορμάει και μας αρπάζει τα πόδια με τα μπροστινά της πατουσάκια και κάνει πως δαγκώνει. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η δικιά μου έχει φάει σκάλωμα με την πλάτη του καναπέ! Επίσης, το λέιζερ είναι το καλύτερο παιχνίδι μας

Εμένα ο δικός μου έχει παρατήσει εδώ και καιρό τα ποντίκια και τα υπόλοιπα παιχνίδια του και έχει αφοσιωθεί στο σιλοτειπ σε συνδιασμό με το γατοτούνελ που στην αρχή ούτε να το φτύσει. Μπαίνει μέσα στο τούνελ και περιμένει πότε θα του πετάξουμε το σιλοτειπ και κάνει σαν τρελλός. Όπου και να δει το σιλοτειπ τρελλαίνεται, και εγώ να το κρατάω θα πηδήξει να το πάρει. Απίστευτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με αποξηραμένα λουλουδάκια σας έχει τύχει και να τα βρίσκετε διάσπαρτα παντού???:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τα παίζω όχι μόνο για την ευχαρίστησή τους αλλά και για τη γυμναστική τους. Κανένα παιχνίδι δεν τα γοητεύει για πολύ. Μόνο το κρεμαστό καραγκιοζάκι εξακολουθεί να τους αρέσει με μέτρο. Της Ελίνας της αρέσει να χώνεται κάτω από το ριχτάρι και να λουφάζει εκεί. Έτσι δε δίνω πια πολλή σημασία, κάθε τόσο τους βγάζω κάτι κι αν τους αρέσει ΟΚ. Τούνελ που ήθελα δεν βρήκα. Μήπως ξέρει κανείς σας στη Θεσσαλονίκη που θα μπορούσα να βρω? :hmm:

Εμένα η Μελίσσα μου κάνει σαν τρελλή για το "ματάκι" της πόρτας και πηδάει μέχρι εκεί πάνω να το φτάσει :) Και τα δυο κάνουν σαν παλαβά για εκείνα τα λαστιχένια "ανθρωπάκια" που κολλάνε στο τζάμι κι έπειτα πέφτουν σιγά σιγά... τα πουλάνε πλανόδιοι στην Ερμού. Αν τα δοκιμάσετε, λύσατε το πρόβλημα της γυμναστικής των γατιών!

Και τα δυο κάνουν σαν παλαβά για εκείνα τα λαστιχένια "ανθρωπάκια" που κολλάνε στο τζάμι κι έπειτα πέφτουν σιγά σιγά... τα πουλάνε πλανόδιοι στην Ερμού. Αν τα δοκιμάσετε, λύσατε το πρόβλημα της γυμναστικής των γατιών!
Καλή ιδέα είναι αυτή! Δεν είναι επικίνδυνα όμως να τα μασήσουν και να καταπιούν κανένα κομμάτι; :hmm:
Εμείς παίζουμε με διάφορα -κυρίως κορδέλες, χαρτιά παντός είδους και ό,τι κουδουνίζει. Και για τη γυμναστική μας έχουμε το λεϊζεράκι -σωτήριο!!

Ναι, και το λέιζερ είναι φοβερή λύση, αλλά είμαστε και χαζά και κουτουλάμε στον τοίχο από τη λύσσα μας να πιάσουμε το... φως :P
Κοίτα, εγώ δεν τους αφήνω τα λαστιχένια κοντά τους όταν δεν τα επιβλέπω, ακριβώς από φόβο μην τα μασουλήσουν. Όταν είμαι εκεί όμως γίνεται χα-μός!

Εγω εχω βρει κατι νεο....
Πλαστικη σακουλα δεμένη κόμπο... πολλές φορές μέχρι να γίνει μπαλλάκι....
Γινετε... ΚΟΛΑΣΗ... παιζει ποδοσφαιρο!!!! και του σπαει και τα νευρα ο ηχος!!! χρατσ-χρουτσ... μετα το παει βόλτα και το κρύβει κάτω απο το παπλωμα :hmm:.

Και παω η γυνάικα να κοιμηθω το βράδυ... και γίνετε της Λαϊκής!!! :lol::lol:

Γινετε... ΚΟΛΑΣΗ... παιζει ποδοσφαιρο!!!! και του σπαει και τα νευρα ο ηχος!!! χρατσ-χρουτσ... μετα το παει βόλτα και το κρύβει κάτω απο το παπλωμα :hmm:.

Και παω η γυνάικα να κοιμηθω το βράδυ... και γίνετε της Λαϊκής!!! :lol::lol:

Κιιιι-Κης! Κιιιι-Κης!:lol::happy: Όλα θεωρητικά θα κάνουν σαν τρελλά με τις σακούλες, αλλά η συμβουλή του Πάνου (του Αίλουρου) είναι να κόβουμε τα χερούλια, μην πιαστεί κανένας λαιμός μέσα και τρέχουμε.

Καλόοοοοοοοοοοοοο! :up:
Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας, τα δικά μου είναι έτσι κι αλλιώς φαν της πλαστικής σακούλας, νομίζω θα τρελαθούν!

Αυτό με τη σακούλα στην πιο εξελιγμένη του βερσιόν είναι: σακούλα με κορδελίτσα δεμένη, και την κρεμάμε στα ονυχοδρόμια... Εννοείται ότι ησυχάζουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα (της τάξεως του τετάρτου τουλάχιστον) διότι ασχολούνται πολύ με αυτό.

Συγκεκριμένα η δική μας τέτοια κατασκευή ονομάζεται "χάμστερ" διότι έχει σακούλα προς το κιτρινάκι-μπεζουλί... οπότε κατοχυρώθηκε ως... σπιτικό τρωκτικό

:(Μονο μια συμβουλη.....

ΤΟ ΒΡΑΔΥ να τις εξαφανίζετε!!!!!!
......Γιατι το ΜΑΤΣ θα ξαναξεκινήσει στις 6.00 το πρωι με γήπεδο το ΚΕΦΑΛΙ σας!!!!! :lol::lol::lol:

σας μιλάει μια παθούσα....

:(Μονο μια συμβουλη.....

ΤΟ ΒΡΑΔΥ να τις εξαφανίζετε!!!!!!
......Γιατι το ΜΑΤΣ θα ξαναξεκινήσει στις 6.00 το πρωι με γήπεδο το ΚΕΦΑΛΙ σας!!!!! :lol::lol::lol:

σας μιλάει μια παθούσα....

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Αυτό με τη σακούλα στην πιο εξελιγμένη του βερσιόν είναι: σακούλα με κορδελίτσα δεμένη, και την ρεμάμε στα ονυχοδρόμια... Εννοείται ότι ησυχάζουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα (της τάξεως του τετάρτου τουλάχιστον) διότι ασχολούνται πολύ με αυτό.

Συγκεκριμένα η δική μας τέτοια κατασκευή ονομάζεται "χάμστερ" διότι έχει σακούλα προς το κιτρινάκι-μπεζουλί... οπότε κατοχυρώθηκε ως... σπιτικό τρωκτικό

Αχ δεν το χω καταλαβει η ξανθια!!!! :hmm::redface:

Λοιπόν: σακουλίτσα του σούπερ μάρκετ, δεμένη κόμπο, για την ακρίβεια παραπάνω από έναν κόμπο, δηλαδή τη δένεις 2-3 φορές. Στα χερούλια ή (αν τα κόψεις για ασφάλεια) στη μέση δένεις μια κορδέλα κατά προτίμηση φαρδιά για να μην την πολυμασουλάνε. Όλο μαζί το κρεμάς κάπου ψηλά, πχ. εμάς το ονυχοδρόμιο είναι σαν δέντρο και είναι σαν να έχει κλαδάκια. Οπότε το κρεμάω εκεί και χοροπηδάνε και παίζουν αλλά ξύνουν και νύχια ταυτόχρονα. 2 σε 1. Το κάνω πιο δύσκολο από ό,τι είναι; :)

καλο!!!

και ειναι και λίγο δύσκολο να στο φέρουν στο κρεβάτι!!!! :P

καλο!!!

και ειναι και λίγο δύσκολο να στο φέρουν στο κρεβάτι!!!! :P

Τρέμω στη σκέψη το Κικιδέλι να σου φέρει όλο το ονυχοδρόμιο στο κεφάλι... την ώρα που κοιμάσαι :hmm::lol:

Τρέμω στη σκέψη το Κικιδέλι να σου φέρει όλο το ονυχοδρόμιο στο κεφάλι... την ώρα που κοιμάσαι :hmm::lol:

ΔΕΝ χρειάζετε.... :up::up:

Γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ!!!!!:lol::lol::lol:

- και το κομοδίνο ειναι ενσωματωμένο στον τοιχο!!!!!
- Πορτατίφ.... επίσης ΔΕΝ ΕΧΩ!!!! :up:

ΜΟΝΟ ΚΙΚΗ ΕΧΩ!!! :lol::lol::lol:

(και εναν Βαγγέλη... αλλα αυτος μονο ροχαλίζει... :redface: )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back