Παιχνίδια

αααα συγνώμη νομιζα ότι ήταν μεγαλύτερος από 5....:redface:
:lol::lol::lol::lol::lol::P

Άσε που μικροδείχνουμε κιόλας:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Σάκης δεν συγκινείται σχεδόν με τίποτα. Το μόνο που τον συγκινεί είναι το κάτνιπ και μερικές φορές που σεληνιάζεται μόνος του. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί ο Τζίντζερ. Ο οποίος Τζίντζερ είναι το άλλο άκρο. Παίζει με οτιδήποτε κινείται ή μπορεί να κινηθεί με μια μικρή ώθηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι θέμα χαρακτήρα. Ο δικός μου δεν παίζει με παιχνίδια, εκτός από 2 (μια μαλλιαρή μπαλίτσα & μια κάλτσα με αφρολέξ), & αυτά όποτε τα θυμιθεί. Του αρέσει πιο πολύ να κυνηγάει μύγες ή να παίζουμε μαζί κρυφτό. Κρύβομαι, με βρίσκει & με κυνηγάει & μετά το αντίθετο, πολλή πλάκα. Το αγαπημένο του όμως παιχνίδι είναι να του δίνω ζεστά κομματάκια από μπριζόλα, τα "σκοτώνει" πρώτα επειδή καίνε & μετά παίζει ποδόσφαιρο σε όλο το σπίτι για ώρες. Αφού τα "σκοτώσει" για τα καλά μετά τα τρώει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά που κάνει όταν καταλαβαίνει ότι θα του δώσω "μπριτζολάκια". Εχεί κανείς σας τα ίδια βίτσια με τα δικά μας;

Είναι θέμα χαρακτήρα. Ο δικός μου δεν παίζει με παιχνίδια, εκτός από 2 (μια μαλλιαρή μπαλίτσα & μια κάλτσα με αφρολέξ), & αυτά όποτε τα θυμιθεί. Του αρέσει πιο πολύ να κυνηγάει μύγες ή να παίζουμε μαζί κρυφτό. Κρύβομαι, με βρίσκει & με κυνηγάει & μετά το αντίθετο, πολλή πλάκα. Το αγαπημένο του όμως παιχνίδι είναι να του δίνω ζεστά κομματάκια από μπριζόλα, τα "σκοτώνει" πρώτα επειδή καίνε & μετά παίζει ποδόσφαιρο σε όλο το σπίτι για ώρες. Αφού τα "σκοτώσει" για τα καλά μετά τα τρώει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά που κάνει όταν καταλαβαίνει ότι θα του δώσω "μπριτζολάκια". Εχεί κανείς σας τα ίδια βίτσια με τα δικά μας;
Περίπου τα ίδια έχει κι ο Σίβα ο γάτος μου. Απλά δεν καταδέχεται τις μύγες. Είναι συνηθισμένος στα θηράματα που έπιανε στο προηγούμενο σπίτι (τεράστιες ακρίδες και ποντίκια).:/:

Εχεί κανείς σας τα ίδια βίτσια με τα δικά μας;
Μυγούλες κυνηγάει και η Αρήθα με μεγάλο ζήλο!:up:
Ο Πορδολέων παίζει "κυνηγητό" με τον μπαμπά του (κάτι σαν το δικό σας "κρυφτό", αλλά με το στάδιο του κρυψίματος συμπυκνωμένο σε 1-2 δευτερόλεπτα πίσω από μια γωνία);) :lol: :rolleyes:

Σας βρίσκω όλους τέλειους:):happy: Και οι ιδέες σας είναι καταπληκτικές. Όσο για φωτογραφίες, η Ρενάτα (η γατούλα) έχει ένα φόβο με την ψηφιακή και δεν κάθεται ήσυχη όταν θέλω να την "τραβήξω". Έχω καταφέρει να βγάλω μερικές φωτο και περιμένω πότε θα φιλοτιμηθεί η αδερφούλα μου να τις περάσει σε CD για να τις "ανεβάσω" εδώ. Η Ρενάτα είναι χαρακτηριστική της ράτσας της: σκούρα μουρίτσα και αυτάκια, ποδαράκια, ουρίτσα και άσπρα "γαντάκια" στα τέσσερα πόδια. Και σαν έκφραση μοιάζει μερικές φορές με το άβαταρ του Σίβα της Ισμήνης:rolleyes: Μάλλον όλες οι γάτες Βιρμανίας έχουν παρόμοια έκφραση...

Φωτεινή, πόσων μηνών είναι; Αν ειναι μικρά παίζουν και μονα τους και πιο πολύ.
Ο Ραούλ μου τώρα που είναι μεγάλος θέλει ζωντανά θυράματα, αλλιώς τα παιχνίδια τα αγνοεί εκτός κι αν παίζουμε μαζί. Κι εγώ λείπω πολλές ώρες αλλά έχω διαπιστώσει οτι του αρκεί να παίζουμε μαζί γύρω στα 10 λεπτά το πρωί και 10 το βράδυ.
Κατά τα άλλα ασχολείται με τα δικά του, ηλιοθεραπεία, ύπνο, να χαζεύει στο μπαλκονι... Παλιοζωή δηλαδή...:)

Κατά τα άλλα ασχολείται με τα δικά του, ηλιοθεραπεία, ύπνο, να χαζεύει στο μπαλκονι... Παλιοζωή δηλαδή...:)

Αχχχχ ΠΟΛΥ κούραση μιλάμε.......:D:D:D:D και άγχος!!!!
Μακάρι να ημουνα και εγώ γάτα... με μένα αφεντικό....

Μια και λέγαμε για παιχνίδια, ενα αγαπημένο του Ραούλ ειναι να μπαίνει μέσα σε χάρτινες σακούλες και να τον ζουλάμε εμείς απέξω οποτε αυτος να ορμάει, μέσα στη σακούλα, στο σημείο που ζουλάμε.
Χθες λοιπόν ειμαστε με 1-2 φιλες πάνω απο το Ραούλ στη σακούλα και αυτες τον ζούλαγαν με το το χέρι τους, ενώ εγώ (γιατί η μαμά πάντα ξέρει καλύτερα) ήμουνα απο πάνω και έδινα μικρές κλωτσιές στη σακούλα.
Περιττό να σας πω οτι τώρα η φίλες μου είπαν οτι θα με βγάλουν φωτογραφία να με βάλουν στο Mycat να κλωτσάω τη σακούλα με το Ραούλ. :lol:

Την ίδια παλιοζωή κάνει & ο Μάγκας. Το καλοκαίρι πιάνει & κανά τζιτζίκι, μια φορά έπιασε ένα πουλί! Ναι, ναι, από το μπαλκόνι του 5ου. Αχ! Να 'μουνα σε μια γωνιά να έβλεπα πως το έκανε αυτό. Περιττώ να σας πω σε τι κατάσταση βρήκα το σπίτι όταν γύρισα, αίματα παντού & πούπουλα σε όλο το σπίτι, αρχικά νόμιζα ότι είχε ξεσκίσει κάποιο μαξιλάρι. Μου απέδειξε τι καλός κυνηγός είναι το χρυσό μου! Καμάρι να δείτε!:D
Όσο για τις σακούλες, τρελαίνεται μόλις με δει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπει μέσα & να σεληνιάζεται μόνος του. Έτρεχε σ' όλο το σπίτι με την σακούλα στο κεφάλι!:lol::lol::lol:

εμενα που ο γατουλης μου ειναι 6 χρονων λετε να θελει ακομα να παιζει;:hmm::hmm:

εμενα που ο γατουλης μου ειναι 6 χρονων λετε να θελει ακομα να παιζει;:hmm::hmm:
Το παιχνίδι δεν έχει ηλικία, ασφαλώς & θα θέλει να παίζει!:)
Η γάτα της αδερφής μου που κοντεύει να κλείσει τα 18 να δεις παιχνίδι!

Βέβαια και θέλει να παίζει, η δικιά μου είναι 10 και παίζει πιο πολύ απ'ότι πριν

Να τα, άμα λέω εγώ για τα ασπρόμαυρα... Κι ο δικος μου Μία είναι 7.5 και όντως με τα χρόνια γίνεται πιο "θανατηφόρος" και πολύ παιχνιδιάρης. Πρέπει να τον δεις πώς καλπάζει απο τη μια πλευρά του σπιτιού στην άλλη... Είναι εντυπωσιακό, το χρυσό μου! :inlove:

Μα που τη βρίσκουν τόση ενέργεια,δεν μπορώ να καταλάβω!!!φαντάσου να έπιναν και καφέ, θα σκαρφάλωναν στους τοίχους

Ασε, ναι, ειναι απίστευτο... Και πάντα μου έλεγαν οτι ηρεμούν τα στειρωμένα και γίνοτνται μαμούχαλα... Μου έλεγε ενας φίλος παλιά: να δεις τώρα που θα τον στειρώσεις θα πηγαίνει πιο αργά...
Κι αυτός τώρα παίζει με τα μπαλάκια και τα ποντικάκια σα γατάκι!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
μπαλάκια οποιουδήποτε είδους και υλικού με κουδουνάκια ή όχι...αλλά ιδιαίτερη προτίμηση δείνχει σε ένα μπαλάκι που έφτιαξα από ένα σακουλάκι που τύλιξα με σελοτέιπ, το οποίο δεν επέζησε...:redface:
Ακόμα μεγαλύτερη αγάπη σε οπιοδήποτε τσαλακωμένο χαρτί ή γενικότερα όποιο χαρτί βρεθεί μπροστά της...(υπάρχει μεγάλη παραγωγή τσαλακωμένου χαρτιού όταν γράφω εκθέσεις στα γαλλικά...:redface::whistle::whistle:)που εν συνεχεία γίνεται χαρτοπόλεμος που σκορπάει σε όλο το δωμάτιο και σε όλο το σπίτι:(

Τελευταίο κατώρθωμα, το ΣΚ ξέσκισε το εξώφυλλο του Βημαgazino, έσκισε ένα κουτι με φωτογραφίες που είχε ο μπαμπάς κάτω από το κρεβάτι(περιποιήθηκε και κάποιες φωτο:( δικές μου) και το χειρότερο οι σημειώσεις της χρηματοδοτικής σκορπίστηκαν σε όλο το δωμάτιο...:|

Χμ, ναι, φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο χαρτί... Έχει εξασφαλιστεί επαγγελματικά όμως, θα την δίνετε σε εταιρίες για να σκίζει τά εγγραφα που πετάνε, μια πιο φυσική λύση σε αυτό το μηχάνημα που έχουν που τα σκίζει! :)

Φωτεινή, πόσων μηνών είναι; Αν ειναι μικρά παίζουν και μονα τους και πιο πολύ.

Είναι τεσσάρων μηνών. Παίζει και μόνη της, αλλά προτιμά να παίζουμε μαζί πριν φύγω για τη δουλειά και όταν επιστρέφω. Επίσης έχει μια μανία με τα μπαλάκια από χαρτί. Είναι ελαφριά, τα χτυπά με τα πόδια της και εκσφενδονίζονται στην άλλη γωνία και τρέχει σαν παλαβό να τα πιάσει. Αρκετές φορές τα βάζει στο στόμα και τρέχει μην τυχόν και της πάρω τη "λεία":D Έχει πολλή πλάκα. Σήμερα θα βάλω και το πλέγμα στα μπαλκόνια και θα έχει να κόβει βόλτες. Η παλιοζωή που λέγατε..:rolleyes:

Αρκετές φορές τα βάζει στο στόμα και τρέχει μην τυχόν και της πάρω τη "λεία":D Έχει πολλή πλάκα.
Αχ, τρελαίνομαι όταν το κάνουν αυτό...:inlove: Που αρπάζουν το παιχνίδι στο στόμα σαν κυνηγόσκυλα και τρέχουν να το κρύψουν! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back