Παιχνίδια

Μα που τη βρίσκουν τόση ενέργεια,δεν μπορώ να καταλάβω!!!φαντάσου να έπιναν και καφέ, θα σκαρφάλωναν στους τοίχους
Όταν ο δικός μου σεληνιάζεται & τρέχει σε όλο το σπίτι σαν να το τσίμπησε μέλισσα, του λέω "μήπως παίρνεις ναρκωτικά"; Παίρνει φόρα από την πόρτα την εισόδου & σκάει στην τζαμαρία του μπαλκονιού, καμιά μέρα θα την σπάσει & θα 'χουμε τρεξίματα. Και βέβαια ο σεληνιασμός συνοδεύεται από διάφορες κραυγές. Πολύ γέλιο! Πρέπει να πάω σε μεγαλύτερο σπίτι, δεν έχει χώρο να εκτονωθεί!:lol::lol::lol:
Ασε, ναι, ειναι απίστευτο... Και πάντα μου έλεγαν οτι ηρεμούν τα στειρωμένα και γίνοτνται μαμούχαλα... Μου έλεγε ενας φίλος παλιά: να δεις τώρα που θα τον στειρώσεις θα πηγαίνει πιο αργά...
Κι αυτός τώρα παίζει με τα μπαλάκια και τα ποντικάκια σα γατάκι!
Από τότε που στείρωσα τον Μάγκα, η τρέλα πάει σύννεφο! Αφού για πλάκα ρωτάω την κτηνίατρο, μήπως κάνατε κάποιο λάθος την ώρα της στείρωσης; Η κατάστασή του χειροτερεύει με τα χρόνια!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ, ναι, φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο χαρτί... Έχει εξασφαλιστεί επαγγελματικά όμως, θα την δίνετε σε εταιρίες για να σκίζει τά εγγραφα που πετάνε, μια πιο φυσική λύση σε αυτό το μηχάνημα που έχουν που τα σκίζει! :)

:D:D:D
Μμμ....:hmm: Δεν έχεις άδικο.
Μήπως πρέπει να σκέφτομαι την επαγγελματική αποκατάσταση του γατοπαιδιού μου??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back