Πανθηράκος 2,5 μηνών αναζητάει την οικογένειά του

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Η ιστορία μας ξεκινάει ως εξής.....Στις 8/8 βγαίνοντας να ταίσω τα αδεσποτάκια μου βρήκα αυτό τον μικρούλη πανθηράκο έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας.....είχε ακολουθήσει κάποιον και έφτασε μέχρι εμάς....ο μικρούλης ήταν αρρωστούλης με ρινοτραχίτιδα. Τον πήγαμε στο γιατρό αμέσως και μια εβδομάδα μετά πάει πολύ καλά. Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία του θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον γατογονιό που θα τον αγαπήσει....είναι απίστευτα τρυφερός, καλός και χαδιάρης....όλο πατουσάκια κάνει....τρέχει σκανδαλιάρικα και παίζει όπως όλα τα μικρά γατάκια!!! Τα πάει εξαιρετικά και με σκυλιά!! Με τον Ιντεφίξ παίζει συνέχεια. Ακολουθεί ρεπορτάζ....
Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6973003973 ή εδώ :)

Η Κίρα μας δεν τον έχει δεχθει καλά δυστυχώς....έχουμε πόλεμο στο σπίτι και στρεσάρεται και εκείνη πολύ και ο μικρούλης γιατί αναγκαστικά τον έχουμε απομονωμένο και είναι κρίμα....του αξίζει ένα σπιτάκι που θα τον αγαπήσουν πολύ όπως εμείς....είναι μαχητής, καλός, τρυφερός και όποιος τον πάρει δεν θα μετανοιώσει!!!
Προς το παρόν φιλοξενείται σπίτι μας έστω και περιορισμένος αλλά θα χαρώ πολύ να βρεθεί αυτός που θα τον λατρέψει....είναι αξιαγάπητος!! Απολαύστε τον!

Nine Lives Charity Registration Number 2157/08

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλότυχο να 'ναι το μωρό μου!! Να βρει την πιο ζεστή αγκαλιά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ Φωτεινή μου! μακάρι να βρει σπιτάκι είναι πραγματικά καλός γατούλης. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, πολλά τα ζωάκια και λίγοι οι ενδιαφερόμενοι....ας ελπίσουμε όμως ότι όπως η τύχη τον έφερε σε εμάς έτσι θα συνεχιστεί!!!

Τι μωρακι γλυκο που ειναι μωρε, φαινεται Κατερινα μου πως εχεις τελικα μια εφεση στα μαυρα γατονια.;)
Ευχομαι να βρει γρηγορα το σπιτακι του και τους γονεις που θα τον λατρεψουν οπως εσεις την Κιρα, ισως βεβαια κυριως λογω εποχης που πολυς κοσμος λειπει διακοπες, παρει λιγες μερουλες παραπανω. Ο Ιντεφιξ ομως μαλλον θα στεναχωρηθει οταν θα τον χασει.

Κατερινα μου τι καλος που ειναι ο Ιντεφιξακος σου;;;:inlove::inlove: Πολυ το αγαπαω αυτο το σκυλι!!!!
Καλη τυχη στον γατουλη!!!:D

Καλή τύχη στον πανθηράκο.Είναι γλύκας:).Κάπως έτσι βρήκα κι εγώ ένα βράδυ την Λούνα μου,στο μέσον του καλοκαιριού.
Ήταν μια σταλίτσα κι έκλαιγε γοερά.Είπα να την μαζέψω για ένα βράδυ και τελικά πέρασαν 4 χρόνια;).
Κι έγινε η Λούνα η πέμπτη από τις γατούλες που έχω τώρα:D.

Τι μωρακι γλυκο που ειναι μωρε, φαινεται Κατερινα μου πως εχεις τελικα μια εφεση στα μαυρα γατονια.;)
Ευχομαι να βρει γρηγορα το σπιτακι του και τους γονεις που θα τον λατρεψουν οπως εσεις την Κιρα, ισως βεβαια κυριως λογω εποχης που πολυς κοσμος λειπει διακοπες, παρει λιγες μερουλες παραπανω. Ο Ιντεφιξ ομως μαλλον θα στεναχωρηθει οταν θα τον χασει.
Βάσω μου σε ευχαριστώ! το ξέρω πως είναι δύσκολο....είναι πολλά τα μωράκια που έχουν ανάγκη από σπιτάκι....θα δούμε, αν γίνει κάτι θα χαρώ πολύ. Ο μικρός είναι καλός, ζωηρός, πανθηράκος σωστός! θέλει συνέχεια αγκαλιές και παιχνίδια....ο Ιντεφίξ τον ακολουθεί έτσι που κάνει σαν να είναι σε πρίζα, ο μικρός δε σαν πάνθηρ που είναι....ορμάει και τον αγκαλιάζει συνέχεια και δως του παιχνίδι...έχουν πολύ πλάκα!!!
Οταν τον πρωτοβρήκα και ήταν χάλια τον ανέβασα σπίτι και περιμέναμε να περάσει η ώρα να πάμε στο γιατρό....είπα μα καλά χάθηκε να είχες ένα άλλο χρώμα...;; ένα άσπρο, γκρι, ταρταρούγα κάτι ρε παιδί μου....μα μαύρο πάλι;;;;:P φαίνεται πως η φύση, ο Θεός όλα συνομωτούν....σου λέει το μαύρο δεν το θέλει κανείς στείλτα σ' αυτήν εκεί θα το προσέξει!!!

Κατερινα μου τι καλος που ειναι ο Ιντεφιξακος σου;;;:inlove::inlove: Πολυ το αγαπαω αυτο το σκυλι!!!!
Καλη τυχη στον γατουλη!!!:D
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! είναι καλός ο ατιμούλης!!!:inlove:

Καλή τύχη στον πανθηράκο.Είναι γλύκας:).Κάπως έτσι βρήκα κι εγώ ένα βράδυ την Λούνα μου,στο μέσον του καλοκαιριού.
Ήταν μια σταλίτσα κι έκλαιγε γοερά.Είπα να την μαζέψω για ένα βράδυ και τελικά πέρασαν 4 χρόνια;).
Κι έγινε η Λούνα η πέμπτη από τις γατούλες που έχω τώρα:D.

Μήπως θέλεις να μου πεις κάτι....;;;;:) ανησυχώ.....:hmm:
Εδώ έχουμε σύρραξη και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις....η Κίρα έχει γίνει πανθηρούλα σωστή!!! βέβαια μετά από 6 ημέρες έχουμε δει μια ελάχιστη πρόοδο...έρχεται και λίγο να τον δει από μακριά....αλλά δεν πλησιάζει.... ο μικρός βέβαια είναι περιορισμένος στο μπαλκόνι αλλά μόλις βρει ευκαιρία τσουπ μες στο σπίτι...η Κίρα φοβάται πάρα πολύ....δυστυχώς! Μακάρι να βρεθεί γατογονιός να ηρεμήσει....την έχουμε υποβάλλει σε φοβερό στρες την καλή μου ζουζούνα αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω τον μικρούλη....ήταν χάλια και ήθελε βοήθεια και όπως είπε η γιατρός δεν θα ζούσε....:( τώρα τουλάχιστον υγιής πια έχει την ευκαιρία να βρει το σπιτάκι του!!!:)

Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι και για αυτή τη ψυχούλα!
Ουφ βρε παιδιά έχω απογοητευτεί τόσο πολύ με αυτήν την κατάσταση...
Τέλος πάντων, όχι γκρίνιες εδώ!

Πάντως ο Ιντεφίξ έχει δύο πάνθηρες να τον φυλάνε!:)

Έχω καλό προαίσθημα για τον μικρό, πιστεύω ότι σύντομα θα βρει το σπίτι του! :)

Πολύ γλυκός ο μπεμπούλης! Και τι αγάπες με τον Ιντεφίξ!! Θα το βρει το σπιτάκι του το καρβουνάκι! 'Οποιος δε θα ήθελε μαυρογατάκι, δεν ξέρει τι χάνει!! ;)

Αχ κ αλλο ομορφο γατουλη μπανιζουμε.. Ειναι πανθηρας κ ειναι το αχτι μου Ααχ Ασ μην ηταν το οικονομικο κ θα τον επαιρνα εγω τσακμπαμ Μπας κ ηρεμουσαμε Με τον Ρωμαιο Πανθηρας ο ενας τιγρης ο αλλος..,διχρωμος αλλα τιγρης δεν θελω αντιρρησεις..Θα βρει το σπιτι του κ να ναι το παντοτινο του..:)

Κατερίνα μου, μπράβο που το μαζέψατε και το περιθάλψατε! Μην στενοχωριέσαι που προσωρινά το έχεις περιορισμένο, σκέψου που θα βρισκόταν τώρα το καημένο και σε ποια κατάσταση αν δεν ήσασταν εσείς.. εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί σύντομα το παντοτινό του σπίτι :)

Χα χα χα!!Όχι Κατερίνα δεν θέλω να πω τίποτα και μην ανησυχείς;).Απλά όλο αυτό μου θύμησε το πως βρήκα την Λούνα.Άλλωστε είμαι σίγουρη ότι αν μπορούσες να τον κρατήσεις, θα το έκανες χωρίς δεύτερη σκέψη:).Σου χρωστάει την ζωή του και σίγουρα θα φροντίσεις να πέσει σε πολύ καλά χέρια.
Καλή τύχη στο μικράκι:D

Ευχαριστω παιδιά όλους! Μακάρι όλα να πανε καλα!

Ο μικρός πανθηράκος μεγαλώνει, ομορφαίνει και περιμένει την οικογένεια που θα τον αγαπήσει!! Είναι σκανδαλιάρης και πολύ χαδιάρης....δεν χάνει ευκαιρία να τον χαιδέψουμε!!! τώρα είναι 1.100 γρ. και την Πέμπτη θα κάνει τα πρώτα του εμβόλια! απολαύστε τον!!

Mailo_098.jpg

ανεβαίνει και πάνω στο κλουβί για να παίξει....δεν του φτάνει ο χώρος!!
Mailo_082.jpg

Mailo_089.jpg

Mailo_095.jpg

Mailo_101.jpg

Mailo_103.jpg

Mailo_107.jpg

Είναι υπέροχος! :inlove:

Κούκλος λέμε :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Πολύ καλοφροντισμένο μωρό, υγιέστατο και λαμπερόγουνο :baby:

Eυχαριστούμε!!! :kissing::kissing::kissing:
Είναι πολύ καλό μωράκι.....ζωηρός, παιχνιδιάρης και πολυ χαδιάρης!! σήμερα η Κίρα ήρθε λίγο πιο κοντά του και τον κοίταγε....μούγκριζε βέβαια δεν το συζητώ, ούτε ήθελε να την ακουμπήσουμε αλλά ήρθε λίγο πιο κοντά.....νομίζω ότι ήρθε πιο κοντά για την τροφή του....της αρέσει πάρα πολύ....
Με το καλό να βρει την οικογένειά του ο μικρούλης, είναι πολύ καλός γατούλης και θα τους αποζημιώσει!!!

η Κίρα κατασκοπεύει τον μικρό......και μετά όταν περνώ από δίπλα της....μου δείχνει πόσο χαρούμενη είναι....

Mailo_Kira_001.jpg

Mailo_Kira_002.jpg

κάθεται μερικές φορές και τον χαζεύει από μακριά.....ανήσυχη βέβαια αλλά κάθεται.....

Mailo_Kira_010.jpg

Mailo_Kira_024.jpg

Βρε η καημένη η Κίρα τι έχει "πάθει"...!! :P Κουράγιο φουντωτή μου πανθηρούλα...είναι τόσο απίστευτο μωρό ο μικρός που θα τον ξεφορτωθείς σύντομα!! ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back