Πανικός - Πολλαπλά προβλήματα υγείας

zorica

Διάσημο μέλος

Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
Γεια σας παιδια

Ποτε μου δεν ειχα γατα.Παντα σκυλια.Εχω δυο παιδια 8 και 3 χρονων.Τα χριστουγεννα εφερα μια γατα περσιας σπιτι.Την λατρεψαμε ολοι.Την πηγα για εμβολιο και ειπαν οτι ειχε ωτιτιδα,ρινοτραχιτιδα,παρασιτα,εξασθενηση,γριπη και λοιμ.γαστρεντεριτιδα.Το παλεψαμε με διαφορα φαρμακα.Φαινοταν να καλυτερευει 3-4 μερες αλλα τωρα ειδα στα κοπρανα της παλι αιματα.Πηρα κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι γαστρεντεριτιδα η οποια ΔΕΝ ιατρευεται διοτι επρεπε λεει να ειχε εμβολιαστει για να αποφυγουμε την αρρωστια!!!Δηλαδη θα πεθανει???Μα ειναι πολυ ζωηρη ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω, την καημένη...:/:
Για αρχή, θα σου πρότεινα να πάρεις οπωσδήποτε μια δεύτερη γνώμη. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο, είναι πάρα πολύ καλός γιατρός και θα προσέξει τη γατούλα σου κάνοντας το καλύτερο δυνατό γι' αυτήν.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zorica, πάρε μια δεύτερη γνώμη. Αν σου είναι εύκολο, πήγαινε στον Αίλουρο, όπως λέει η Αλίκη. Είναι καταπληκτικός γιατρός;)

Πήγαινε στον ΑΙΛΟΥΡΟ να βρείτε την υγεία σας!

Τωρα γυρισα απο κτηνιατρο

Της εδωσε 3 ενεσεις και amoxil για 8 μερες.Λεει οτι επειδι ειναι γατα και λενε οτι ειναι 7ψυχες μπορει και να τη σωσουμε.Παντος ευχαριστω και ζητω απ`ολους οσοι εχουν γνωσεις να πουνε τα δικα τους...
p.s.για τυχον ορθωγραφικα λαθη,sorry ,ειμαι Σερβα...:/:

Θα έλεγα να μην στηρίζεσαι στο ότι "οι γάτες είναι εφτάψυχες" και να απευθυνθείς και σε κάποιον άλλο κτηνίατρο που θα βασίζεται λιγότερο στις λαϊκές παροιμίες και περισσότερο στην κτηνιατρική. :/:

Ο Αιλουρος ειναι στην Αθηνα απ`οτι καταλαβα...

Ναι...
Αλλά δεν είναι και ο μοναδικός καλός κτηνίατρος. Κάποιος άλλος θα υπάρχει και στην περιοχή σου. Και σίγουρα δυό γνώμες είναι πάντα καλύτερες από μία. :)

Φωτο

:(Πως μπορω να αναιβασω την φωτογραφια της Μελινας να την δειτε ολοι?Λεει οτι πρεπει να επεξεργαστω μονη μου την φωτογραφια διοτι ειναι το μεγεθος 3πλασιο απο το επιτρεπτο.Πως να τη φτιαξω?

Πήγαινε στο www.photobucket.com, κάνε ένα λογαριασμό να σου βρίσκεται, ανέβασε τη φωτογραφία εκεί, πάτα edit και μίκρυνέ την. Μετά θα μπορείς κατευθείαν από κει να τη φορτώσεις στο φόρουμ.

Thank you Αλικη
Θα σου την στειλω τωρα:up:

Ευχαριστω Desdemona
Πολυ χρησιμη η συμβουλη σου ,θα την αξιοποιησω.:up:

Και εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη του γιατρού για το ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες. Είναι τουλάχιστον αστείο να το ισχυρίζεται αυτό ένας επιστήμονας. Μια δεύτερη γνώμη πάντα είναι πολύ χρήσιμη και πολλές φορές σωτήρια. Όσο για την κατάσταση του γατιού σου μήπως θα έπρεπε να κάνεις κάποια καταγγελία σε αυτόν που σου το πούλησε? Η κατάσταση με τα πετ σοπς έχει ξεφύγει, δεν δίνουν καμία σημασία στην υγεία των ζώων που εμπορεύονται, σε βάζουν σε απίστευτες περιπέτειες και γενικά σε φλομώνουν στα ψέματα. Πολλοί έχουν παραπονεθεί για άρρωστα ζώα που έχουν αγοραστεί. Με τον καιρό θα διαβάσεις σε παλαιότερα ποστς για ζώα που έχουν πωληθεί για γατάκια ενώ ήταν ενήλικα, ζώα με σοβαρές ασθένειες κλπ. Το κόλπο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι έχεις ήδη δεθεί με το ζώο πριν αποκαλυφθούν όλα αυτά και στο 99% των περιπτώσεων δεν δέχεσαι να το επιστρέψεις (συνήθως υπάρχουν και μικρά παιδάκια στη μέση) που είναι και απόλυτα φυσική αντίδραση για οποιονδήποτε φιλόζωο με αποτέλεσμα να μην ασχολείται κανείς με αυτούς τους επιτήδειους.
Αυτό που προέχει πάντως είναι να γίνει καλά το γατάκι σου, θα συμφωνήσω και εγώ με την άποψη των υπολοίπων για μια επίσκεψη στον Αίλουρο μιας και πρόκειται για μαζεμένα προβλήματα υγείας. Η άποψη και φροντίδα ενός τόσο ειδικευμένου, έμπειρου και ικανού γιατρού σου είναι απαραίτητη.

Εγώ θα σου πρότεινα να το πας στον Αίλουρο ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Θα βρει αμέσως το πρόβλημα και θα είσαι σίγουρη ότι θα σου πει ό,τι είναι δυνατόν να γίνει.

Εχεις απολυτο δικειο
Για να αποφυγω τα PET-shop βρηκα μια αγγελια απο εναν ιδιωτη και τωρα... τι να πω.Ειναι το τυχερο μου.Παντος δεν θα αφησουμε τη γατουλα ετσι.Τωρα θα της κανω αυτη την θεραπεια για 8 μερες και εαν δεν βλεπω καλυτερευση Θα την αναιβασω Αθηνα αφου ολοι λετε οτι ο Αιλουρος ειναι ΤΟΡ τοτε θα παμε και εκει.
Οσο για τον ιδιωτη...Εχω τη γατα 40 μερες και ενα τηλεφωνο δεν με εχει παρει να δει εαν ζει το γατακι.Εγω τον επερνα στην αρχη αλλα μετα σταματησα,ενιωθα οτι ενοχλουσα.Τωρα φοβαμαι να τον παρω γιατι θα του πω πολλα μα παρα πολλα,και δεν κανει μεχρι να σιγουρευτω...

Αλικη,γεια σου
Εγινε τιποτε απο την φωτογραφια μας?

Ναι, στην έχω στείλει εδώ και πάρα πολλή ώρα...:hmm:

Να σε ρωτήσω 2-3 πράγματα..καταρχήν πόσων μηνών ήταν το γατάκι όταν το πήρες. Δεύτερον είχες δει τα αδερφάκια του και γονείς κλπ? Τρίτον πότε του έκανες τα εμβόλιά του? Αυτό που σου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να είχε γίνει εμβόλιο, αν το πήρες κάτω απο 2 μηνών, δε θα μπορούσε να είχε εμβολιαστεί...στους 2 μήνες το κάνουν το πρώτο εμβόλιο..εκτός αν το πήρες σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ελενα γεια
την πηρα 3,5 μηνων και οταν την πηγα για εμβολιο ανακαλυψαμε οτι ηταν αρρωστη.Τωρα κοντευη 5 μηνων.Οχι δεν ειδα τους γονεις γιατι δεν με ενοιαζε αν ειναι με χαρτια η οχι το γατακι, αρκεστηκα στα λογια του ανθρωπου απο το τηλεφωνο μονο ( οτι ειναι περσιας και 3,5 μηνων.)Κτηνιατρος λεει οτι ειναι τοσο.Αλλα το ιστορικο το εχω πει νωριτερα ,τι κανουμε τωρα ειναι το θεμα.Διαβασα τωρα το Amoxil για λοιμοξεις γαστρεντερικου και λεει μονο για τυφοειδη πυρετο!!!Δηλαδη εχει τυφο???

Πάρε ένα τηλέφωνο στον Αίλουρο να ρωτήσεις αν πρέπει να δώσεις αυτήν την αγωγή, και προκειμένου να σωθεί το γατί σας, κάντε ένα κόπο - εφόσον έχετε δικό σας μεταφορικό μέσον - και ανεβείτε εαν δεν το βλέπετε να είναι στα πολύ καλά του... Ξέρω ότι ίσως ακούγεται υπερβολή, αλλά από το να χάσω το γατί μου, δεν θα συζητούσα το ταξίδι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back