zorica
Διάσημο μέλος
Ποτε μου δεν ειχα γατα.Παντα σκυλια.Εχω δυο παιδια 8 και 3 χρονων.Τα χριστουγεννα εφερα μια γατα περσιας σπιτι.Την λατρεψαμε ολοι.Την πηγα για εμβολιο και ειπαν οτι ειχε ωτιτιδα,ρινοτραχιτιδα,παρασιτα,εξασθενηση,γριπη και λοιμ.γαστρεντεριτιδα.Το παλεψαμε με διαφορα φαρμακα.Φαινοταν να καλυτερευει 3-4 μερες αλλα τωρα ειδα στα κοπρανα της παλι αιματα.Πηρα κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι γαστρεντεριτιδα η οποια ΔΕΝ ιατρευεται διοτι επρεπε λεει να ειχε εμβολιαστει για να αποφυγουμε την αρρωστια!!!Δηλαδη θα πεθανει???Μα ειναι πολυ ζωηρη ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Για αρχή, θα σου πρότεινα να πάρεις οπωσδήποτε μια δεύτερη γνώμη. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο, είναι πάρα πολύ καλός γιατρός και θα προσέξει τη γατούλα σου κάνοντας το καλύτερο δυνατό γι' αυτήν.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Της εδωσε 3 ενεσεις και amoxil για 8 μερες.Λεει οτι επειδι ειναι γατα και λενε οτι ειναι 7ψυχες μπορει και να τη σωσουμε.Παντος ευχαριστω και ζητω απ`ολους οσοι εχουν γνωσεις να πουνε τα δικα τους...
p.s.για τυχον ορθωγραφικα λαθη,sorry ,ειμαι Σερβα...

aretha
Περιβόητο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αλλά δεν είναι και ο μοναδικός καλός κτηνίατρος. Κάποιος άλλος θα υπάρχει και στην περιοχή σου. Και σίγουρα δυό γνώμες είναι πάντα καλύτερες από μία.

zorica
Διάσημο μέλος
Πως μπορω να αναιβασω την φωτογραφια της Μελινας να την δειτε ολοι?Λεει οτι πρεπει να επεξεργαστω μονη μου την φωτογραφια διοτι ειναι το μεγεθος 3πλασιο απο το επιτρεπτο.Πως να τη φτιαξω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Θα σου την στειλω τωρα

zorica
Διάσημο μέλος
Πολυ χρησιμη η συμβουλη σου ,θα την αξιοποιησω.

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που προέχει πάντως είναι να γίνει καλά το γατάκι σου, θα συμφωνήσω και εγώ με την άποψη των υπολοίπων για μια επίσκεψη στον Αίλουρο μιας και πρόκειται για μαζεμένα προβλήματα υγείας. Η άποψη και φροντίδα ενός τόσο ειδικευμένου, έμπειρου και ικανού γιατρού σου είναι απαραίτητη.
Desdemona
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Για να αποφυγω τα PET-shop βρηκα μια αγγελια απο εναν ιδιωτη και τωρα... τι να πω.Ειναι το τυχερο μου.Παντος δεν θα αφησουμε τη γατουλα ετσι.Τωρα θα της κανω αυτη την θεραπεια για 8 μερες και εαν δεν βλεπω καλυτερευση Θα την αναιβασω Αθηνα αφου ολοι λετε οτι ο Αιλουρος ειναι ΤΟΡ τοτε θα παμε και εκει.
Οσο για τον ιδιωτη...Εχω τη γατα 40 μερες και ενα τηλεφωνο δεν με εχει παρει να δει εαν ζει το γατακι.Εγω τον επερνα στην αρχη αλλα μετα σταματησα,ενιωθα οτι ενοχλουσα.Τωρα φοβαμαι να τον παρω γιατι θα του πω πολλα μα παρα πολλα,και δεν κανει μεχρι να σιγουρευτω...
zorica
Διάσημο μέλος
Εγινε τιποτε απο την φωτογραφια μας?
aretha
Περιβόητο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
την πηρα 3,5 μηνων και οταν την πηγα για εμβολιο ανακαλυψαμε οτι ηταν αρρωστη.Τωρα κοντευη 5 μηνων.Οχι δεν ειδα τους γονεις γιατι δεν με ενοιαζε αν ειναι με χαρτια η οχι το γατακι, αρκεστηκα στα λογια του ανθρωπου απο το τηλεφωνο μονο ( οτι ειναι περσιας και 3,5 μηνων.)Κτηνιατρος λεει οτι ειναι τοσο.Αλλα το ιστορικο το εχω πει νωριτερα ,τι κανουμε τωρα ειναι το θεμα.Διαβασα τωρα το Amoxil για λοιμοξεις γαστρεντερικου και λεει μονο για τυφοειδη πυρετο!!!Δηλαδη εχει τυφο???
stellak
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool