Πανσιόν Ζώων

Πσο κοστιζει φιλη μου την ημερα???Τροφη πας εσυ η αυτοι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι 17 ευρω τη μερα , αλλα καλυτερα να τα κανονισεις μαζι τους αυτα γιατι μπορει να παιξει και διακανονισμος. Παρεχουν τα παντα, αλλα αν ο γατουλης σου εχει ιδιαιτερες προτιμησεις μπορεις να τους πας την τροφουλα του και ο, τι αλλο αγαπαει η ψυχουλα του!!! Παρε τους τηλεφωνο αν ειναι. Ειναι πολύ ευγενικες η Μάνια και η Κάλλια και θα στα εξηγησουν οοοολα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κοστος χαμηλωνει αν τους πας τη δικη σου τροφη??

Δεν νομίζω, οι παροχες ειναι στανταρ. Καλυτερα να τους ρωτησεις. Τι να σου πω, εγω εμεινα ικανοποιημενη απο την τιμη γιατι εδω που τα λεμε ο,τι πληρωνεις παιρνεις. Δυσκολα θα βρεις κατω απο 15 ευρω, αλλα και αν βρεις, εχουν κατι μιζερα βρωμικα κλουβια και ξερω γω, παιζει και να στη χασουνε κι ολας....Αλλα κανε την ερευνα σου και οπου νιωθεις εσυ καλυτερα και το γατακι σου...Το βασικο ειναι να πας πρωτα να δεις πριν το κλεισεις!

Οκ ευχαριστω πολυ!!!Να σαι καλα!!!

γεια σας φιλοι γατοφιλοι!!!!! λοιπον μετα απο αρκετα χρονια θα παμε φετος διακοπες με τον αντρα μου 20 μερες και ψαχνω για πανσιον καλη (αξιολογημενη απο εσας!!!!! ) στην Θεσσαλονικη να αφησω την γκρινιαρογατα μου τι εχετε να μου προτεινεται???? με μια ματια στο ιντερνετ δεν βρηκα και πολλά μονο 3..... αλλα πολυ κλουβι ρε παιδι μου..... δεν μου παει η ψυχη να το αφησω 20 μερες σε κλουβι!!!! (επισης δεν υπαρχει κανεις για να την αφησω στο σπιτι και να την φροντιζει.... ολοι θα λειπουν) περιμενω λοιπον τις εμπειριες σας και την βοηθεια σας ωστε να επιλεξω την καταλληλη για το μιου μου!ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς δε γνωρίζω σχετικά με πανσιόν ζώων και για να πω την αλήθεια είμαι λίγο επιφυλακτική. Νομίζω πως στη θέση σου θα προτιμούσα τη λύση μιας "γατονταντάς". :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνήσω με την Φωτεινή. "Γατο-νταντά" ανυπερθέτως:yes:

συμφωνω και προτεινω και γατονταντα! https://www.facebook.com/CatNannyThessaloniki

προκειται για κοπελα με μεγαλη εμπειρια στις γατες, βασικη εθελοντρια σε φιλοζωικο σωματειο, δε θα εχεις κανενα προβλημα. πιστευω αυτη ειναι η καλυτερη και πιο ασφαλης λυση, να μην αλλαξει και περιβαλλον το ζωο, δεν ειναι ο,τι καλυτερο για τις γατες που στρεσαρονται ετσι

Γεια σας και απο εμενα!!! :) Ζω στην Λαρισα μαζι με τον Μπιχλακο μου αλλα θελω να φυγω για 5 μερες και δεν ξερω τι να κανω με την παρτη του!!Ειμαι καινουργια στην πολη και δεν ξερω τα εδω pet shop.Στην Πατρα ειχαμε μια εμπιστη κυρια,πρωην ιδιοκτητρια pet shop,που μας τον κρατουσε.Την αγαπουσε και τον αγαπουσε.Τωρα,δεν εχω ιδεα τι να κανω.
Εχω βρει ενα μαγαζι που εχει και δικο του ξενοδοχειο για ζωα με κτηνιατρο 24 ωρες το 24ωρο ακομα και στις αργιες.Λεγεται Αμαζονιος,εχει πολλα υποκαταστηματα στην πολη και πολλα ζωα.Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι στο φυλλαδιο τους το ξενοδοχειο ειναι ασπρα κλουβια το ενα διπλα στο αλλο και σφιγγεται η καρδια μου να φανταζομαι εκει μεσα το μικρουλι μου και μου μπαινουν και διαφορες ασχημες ιδεες.Ο δικος μου εχει μαθει να αλωνιζει μεσα σε διαμερισμα τι θα κανει μεσα σε ενα κλουβακι 2x2??Αν ειναι πολυ ζωηρος λετε να τον χαπακωσουν?Ειναι και φορεας και φοβαμαι μην τον απομονωσουν και νιωθει μοναξια...Μενει κανεις αλλος Λαρισα ή εστω ξερει κανεις κατι καλυτερο? :worry: :help:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Νεφέλη! Εγώ μένω Λάρισα, σου στέλνω τώρα pm μήπως βρούμε κπ καλύτερη λύση για τον Μπιχλάκο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Νεφέλη! Εγώ μένω Λάρισα, σου στέλνω τώρα pm μήπως βρούμε κπ καλύτερη λύση για τον Μπιχλάκο :)

Καλησπερα και σε εσενα Μαρια!!Τελεια,σε ευχαριστω πολυ!! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back