Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
miouu
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

anna 21
Δραστήριο μέλος
προκειται για κοπελα με μεγαλη εμπειρια στις γατες, βασικη εθελοντρια σε φιλοζωικο σωματειο, δε θα εχεις κανενα προβλημα. πιστευω αυτη ειναι η καλυτερη και πιο ασφαλης λυση, να μην αλλαξει και περιβαλλον το ζωο, δεν ειναι ο,τι καλυτερο για τις γατες που στρεσαρονται ετσι
nefy
Νεοφερμένο μέλος
Ζω στην Λαρισα μαζι με τον Μπιχλακο μου αλλα θελω να φυγω για 5 μερες και δεν ξερω τι να κανω με την παρτη του!!Ειμαι καινουργια στην πολη και δεν ξερω τα εδω pet shop.Στην Πατρα ειχαμε μια εμπιστη κυρια,πρωην ιδιοκτητρια pet shop,που μας τον κρατουσε.Την αγαπουσε και τον αγαπουσε.Τωρα,δεν εχω ιδεα τι να κανω.Εχω βρει ενα μαγαζι που εχει και δικο του ξενοδοχειο για ζωα με κτηνιατρο 24 ωρες το 24ωρο ακομα και στις αργιες.Λεγεται Αμαζονιος,εχει πολλα υποκαταστηματα στην πολη και πολλα ζωα.Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι στο φυλλαδιο τους το ξενοδοχειο ειναι ασπρα κλουβια το ενα διπλα στο αλλο και σφιγγεται η καρδια μου να φανταζομαι εκει μεσα το μικρουλι μου και μου μπαινουν και διαφορες ασχημες ιδεες.Ο δικος μου εχει μαθει να αλωνιζει μεσα σε διαμερισμα τι θα κανει μεσα σε ενα κλουβακι 2x2??Αν ειναι πολυ ζωηρος λετε να τον χαπακωσουν?Ειναι και φορεας και φοβαμαι μην τον απομονωσουν και νιωθει μοναξια...Μενει κανεις αλλος Λαρισα ή εστω ξερει κανεις κατι καλυτερο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefy
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα Νεφέλη! Εγώ μένω Λάρισα, σου στέλνω τώρα pm μήπως βρούμε κπ καλύτερη λύση για τον Μπιχλάκο![]()
Καλησπερα και σε εσενα Μαρια!!Τελεια,σε ευχαριστω πολυ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool