kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
ωραία λοιπόν, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι πανσιον-οχι, ελα όμωσ που λείπουν όλοι τον Αυγουστο!! τι λύση υπάχει λοιπον για τα γατόνια μας??? για πειτε καμμια ιδέα, να δουμε τι θα κάνουμε???
σωστόοοοο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν υπάρχει κάποιος συγγενής που να μπορεί να αναλάβει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ προσπαθώ να συντονίζομαι με τη μαμά μου ως προς τις ημερομηνίες διακοπών, έτσι ώστε η μία να φροντίζει τα γατιά της άλλης (εγώ έχω την Αρήθα, η μαμά μου τρεις γατούληδες). Μένουμε και σχετικά κοντά οπότε βολεύει...![]()
Δεν υπάρχει κάποιος συγγενής που να μπορεί να αναλάβει;
και εγώ το ίδιο κάνω, αλλά υπάρχει και ο αδερφός μου σε περίπτωση που λείπουμε όλοι!
ruko
Διάσημο μέλος
Αν δεν βρίσκεις άλλη λύση και αντέχεις το κόστος, δεν είναι κακή επιλογή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη, μετά το γατάκι θα έχει μάθει να μένει μόνο του.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
οπότε τι λύση μου μένει?? να μην πάω διακοπές ίσως? βέβαια υπάρχουν και οι συνάδελφοι , άλλα μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να ερχεται μια φορά την ημέρα στο σπίτι σου??? άσε που οι περισσοτεροι ειναι και άσχετοι με τα ζώα, άντε να του πώ εγω τωρα να μπορει να έρχεται στο σπίτι και να καθαρίζει τα κακακια από την αμμο

chrisidor
Δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
εγώ πάλι , αφέλφια δυστυχώς δεν έχω, οι γονείςμου είναι μακρία , άσε που είναι και μεγάλοι σε ηλικία και οι συγενής του άντρα μου δεν πολυσυμπαθούνε τα γατιά![]()
.
οπότε τι λύση μου μένει?? να μην πάω διακοπές ίσως? βέβαια υπάρχουν και οι συνάδελφοι , άλλα μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να ερχεται μια φορά την ημέρα στο σπίτι σου??? άσε που οι περισσοτεροι ειναι και άσχετοι με τα ζώα, άντε να του πώ εγω τωρα να μπορει να έρχεται στο σπίτι και να καθαρίζει τα κακακια από την αμμο![]()
![]()
Αν βρεις φίλο/συνάδελφο, δεν είναι ανάγκη να έρχεται κάθε μέρα, μια φορά κάθε δύο, τρεις το πολύ είναι εντάξει. Απ' ό,τι είδα έχεις και δύο γάτες, οπότε θα έχουν η μια την άλλη για συντροφιά.
Όσο για την άμμο, εξαρτάται από το πόσες μέρες θα λείψεις. Αν άφηνες μερικές λεκάνες (και για τα άπλυτα κάνει) γεμάτες με φρέσκια άμμο ώστε να πηγαίνουν εκεί; Παίζει καθόλου αυτό;
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
χε χε, πάλι μαζί γράψαμε Ruko 
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
και παρόλο που είναι δύο και έτσι έχει το ένα το άλλο, ξέρω ότι με περιμένουν, δεν μπορώ να το εξηγήσω, μην με θεωρήσετε τρελή...!
δεν ξέρω ίσως είμαι υπερπροστατευτική και μάλλον πρέπει να πάρω απόφαση ότι θα τα αφήσω μόνα τους :cry:
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
και μένα 10 μέρες μου φαίνονται πολλές. θα μου ήταν αδύνατο να τα αφήσω τόσες μέρες, ειδικά τώρα που τις προάλλες ο λευτέρης εκσφενδονίστηκε απο το μπαλκόνι στον από κάτω όροφο..
και παρόλο που είναι δύο και έτσι έχει το ένα το άλλο, ξέρω ότι με περιμένουν, δεν μπορώ να το εξηγήσω, μην με θεωρήσετε τρελή...!![]()
δεν ξέρω ίσως είμαι υπερπροστατευτική και μάλλον πρέπει να πάρω απόφαση ότι θα τα αφήσω μόνα τους :cry:
Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνεσαι, κι εγώ έτσι ένιωθα.
Πίστεψέ με, η πρώτη φορά είναι δύσκολη -για όλους- μετά τα γατιά μαθαίνουν και το παίρνουν πιο ήρεμα.
Καλύτερα, πάντως, να έχεις κλειστή τη μπαλκονόπορτα, αν μη τι άλλο και για την ασφάλεια του σπιτιού σου.
kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνεσαι, κι εγώ έτσι ένιωθα.![]()
Πίστεψέ με, η πρώτη φορά είναι δύσκολη -για όλους- μετά τα γατιά μαθαίνουν και το παίρνουν πιο ήρεμα.
Καλύτερα, πάντως, να έχεις κλειστή τη μπαλκονόπορτα, αν μη τι άλλο και για την ασφάλεια του σπιτιού σου.
παιδιά το σπίτι μου είναι στον 3ο, από πάνω έχει ταράτσα, και αν κλείσω και την μπαλκονόπορτα πόρτα αύγουστο μήνα, θα σκάσουν τα καημένα.. συν το ότι και την ασφάλεια του σπιτού μου σκέφτομαι.. συν το ότι αν κλείσω εξώφυλλα και είναι μέσα στα σκοτάδια ή θα πάθουν κατάθλιψη ή θα γίνει του ελ αλαμέιν μεταξύ τους!!!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

kaitikati
Νεοφερμένο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαίρομαι που θα επιστρέψω από διακοπές, διότι θα τα δω! Έτσι δεν μου κακοφαίνεται τόσο που τελείωσαν οι διακοπές.
Πάντως, όταν είχαμε μόνο Ruby και Χουζούρη τους πέρναμε μαζί. Τώρα όμως με 5 δεν γίνεται... Χρειάζομαι τρόλλευ μόνο για τα γατιά.
Μία φορά πήραμε και τους 4 και από τότε ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool