Πανσιόν για γάτες (ή γάτα και διακοπές);

ωραία λοιπόν, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι πανσιον-οχι, ελα όμωσ που λείπουν όλοι τον Αυγουστο!! τι λύση υπάχει λοιπον για τα γατόνια μας??? για πειτε καμμια ιδέα, να δουμε τι θα κάνουμε???

σωστόοοοο! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ προσπαθώ να συντονίζομαι με τη μαμά μου ως προς τις ημερομηνίες διακοπών, έτσι ώστε η μία να φροντίζει τα γατιά της άλλης (εγώ έχω την Αρήθα, η μαμά μου τρεις γατούληδες). Μένουμε και σχετικά κοντά οπότε βολεύει...:rolleyes:
Δεν υπάρχει κάποιος συγγενής που να μπορεί να αναλάβει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ προσπαθώ να συντονίζομαι με τη μαμά μου ως προς τις ημερομηνίες διακοπών, έτσι ώστε η μία να φροντίζει τα γατιά της άλλης (εγώ έχω την Αρήθα, η μαμά μου τρεις γατούληδες). Μένουμε και σχετικά κοντά οπότε βολεύει...:rolleyes:
Δεν υπάρχει κάποιος συγγενής που να μπορεί να αναλάβει;

και εγώ το ίδιο κάνω, αλλά υπάρχει και ο αδερφός μου σε περίπτωση που λείπουμε όλοι!

Πέρα από την ιστορία φρίκης που παρέθεσα πιο πριν, υπάρχουν όντως πολύ καλές πανσιόν. Αλλά στοιχίζουν αρκετά - 12 ευρώ μίνιμουμ τη μέρα (τόσο μου είχαν πει από άλλη πανσιόν).
Αν δεν βρίσκεις άλλη λύση και αντέχεις το κόστος, δεν είναι κακή επιλογή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη, μετά το γατάκι θα έχει μάθει να μένει μόνο του.

εγώ πάλι , αφέλφια δυστυχώς δεν έχω, οι γονείςμου είναι μακρία , άσε που είναι και μεγάλοι σε ηλικία και οι συγενής του άντρα μου δεν πολυσυμπαθούνε τα γατιά :down: :down: .
οπότε τι λύση μου μένει?? να μην πάω διακοπές ίσως? βέβαια υπάρχουν και οι συνάδελφοι , άλλα μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να ερχεται μια φορά την ημέρα στο σπίτι σου??? άσε που οι περισσοτεροι ειναι και άσχετοι με τα ζώα, άντε να του πώ εγω τωρα να μπορει να έρχεται στο σπίτι και να καθαρίζει τα κακακια από την αμμο:redface: :redface:

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ, τι να κάνεις; Αναγκαστικά πανσιόν!:/:

εγώ πάλι , αφέλφια δυστυχώς δεν έχω, οι γονείςμου είναι μακρία , άσε που είναι και μεγάλοι σε ηλικία και οι συγενής του άντρα μου δεν πολυσυμπαθούνε τα γατιά :down: :down: .
οπότε τι λύση μου μένει?? να μην πάω διακοπές ίσως? βέβαια υπάρχουν και οι συνάδελφοι , άλλα μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να ερχεται μια φορά την ημέρα στο σπίτι σου??? άσε που οι περισσοτεροι ειναι και άσχετοι με τα ζώα, άντε να του πώ εγω τωρα να μπορει να έρχεται στο σπίτι και να καθαρίζει τα κακακια από την αμμο:redface: :redface:

Αν βρεις φίλο/συνάδελφο, δεν είναι ανάγκη να έρχεται κάθε μέρα, μια φορά κάθε δύο, τρεις το πολύ είναι εντάξει. Απ' ό,τι είδα έχεις και δύο γάτες, οπότε θα έχουν η μια την άλλη για συντροφιά.

Όσο για την άμμο, εξαρτάται από το πόσες μέρες θα λείψεις. Αν άφηνες μερικές λεκάνες (και για τα άπλυτα κάνει) γεμάτες με φρέσκια άμμο ώστε να πηγαίνουν εκεί; Παίζει καθόλου αυτό;

θα λέιψω γυρω στις 10 ημέρες, λέτε αν βάλω λεκάνες με νερό και λεκάνες με άμμο και λεκάνες με φαγητο, δηλαδή γενικά να βάλω λεκάνες παντου, δεν θα έχω πρόβλημα? να το κανω έτσι? γιατι άλλη λύση δεν βρισκω, πανσιον δεν παιζει!!!!!!

Καλή μου, αν είναι μόνο για δέκα μέρες, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Βάλε λεκάνες παντού, βρες και κάποιον να περάσει 1-2 φορές να τους βάλει φαγητό και νεράκι και θα είσαι μια χαρά!:)

10 μέρες μου φαίνονται πολλές για να μείνουν μόνα τα γατιά χωρίς καμία επιτήρηση. Αν όμως σ' αυτό το διάστημα έβρισκες κάποιον να πάει έστω κ 3 φορές, να αλλάξει νερά, φαγητό κ άμμο, κ να δει ότι είναι καλά, θα ήταν ΟΚ. Πάντως, παιδιά, γενικότερα δεν θα μπορούσαμε κάπως να το συντονίσουμε μεταξύ μας, όταν δεν υπάρχει άλλη λύση;

:) χε χε, πάλι μαζί γράψαμε Ruko ;)

ναι ρε παιδία , οταν δεν υπάρχει λυση γιατι να μην το συντονίζουμε μεταξυ μας? εδω ολοι μας γνωρίζουμε απο γατόνια

και μένα 10 μέρες μου φαίνονται πολλές. θα μου ήταν αδύνατο να τα αφήσω τόσες μέρες, ειδικά τώρα που τις προάλλες ο λευτέρης εκσφενδονίστηκε απο το μπαλκόνι στον από κάτω όροφο..
και παρόλο που είναι δύο και έτσι έχει το ένα το άλλο, ξέρω ότι με περιμένουν, δεν μπορώ να το εξηγήσω, μην με θεωρήσετε τρελή...! :hmm:
δεν ξέρω ίσως είμαι υπερπροστατευτική και μάλλον πρέπει να πάρω απόφαση ότι θα τα αφήσω μόνα τους :cry:

εννοειτε οτι δεν θα τα αφησω στο μπαλκονι, εχω μεγαλο υπογειο με παραθυρα και εκει ελεγα να α αφησω

και μένα 10 μέρες μου φαίνονται πολλές. θα μου ήταν αδύνατο να τα αφήσω τόσες μέρες, ειδικά τώρα που τις προάλλες ο λευτέρης εκσφενδονίστηκε απο το μπαλκόνι στον από κάτω όροφο..
και παρόλο που είναι δύο και έτσι έχει το ένα το άλλο, ξέρω ότι με περιμένουν, δεν μπορώ να το εξηγήσω, μην με θεωρήσετε τρελή...! :hmm:
δεν ξέρω ίσως είμαι υπερπροστατευτική και μάλλον πρέπει να πάρω απόφαση ότι θα τα αφήσω μόνα τους :cry:

Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνεσαι, κι εγώ έτσι ένιωθα.:(
Πίστεψέ με, η πρώτη φορά είναι δύσκολη -για όλους- μετά τα γατιά μαθαίνουν και το παίρνουν πιο ήρεμα.
Καλύτερα, πάντως, να έχεις κλειστή τη μπαλκονόπορτα, αν μη τι άλλο και για την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνεσαι, κι εγώ έτσι ένιωθα.:(
Πίστεψέ με, η πρώτη φορά είναι δύσκολη -για όλους- μετά τα γατιά μαθαίνουν και το παίρνουν πιο ήρεμα.
Καλύτερα, πάντως, να έχεις κλειστή τη μπαλκονόπορτα, αν μη τι άλλο και για την ασφάλεια του σπιτιού σου.

παιδιά το σπίτι μου είναι στον 3ο, από πάνω έχει ταράτσα, και αν κλείσω και την μπαλκονόπορτα πόρτα αύγουστο μήνα, θα σκάσουν τα καημένα.. συν το ότι και την ασφάλεια του σπιτού μου σκέφτομαι.. συν το ότι αν κλείσω εξώφυλλα και είναι μέσα στα σκοτάδια ή θα πάθουν κατάθλιψη ή θα γίνει του ελ αλαμέιν μεταξύ τους!!!

γενικως υπαρχει προβλημα, αλλα πρεπει να συμβιβαστουμε με καποια πραγματα , τι να κανουμε απο να τα παμε σε πανσιον και καθε μερα το μυαλο μας να πηγαινει στο κακο, εγω προτιμω να τα εχω στο σπιτι μου, ετσι δεν ειναι βρε παιδια????/:/:

μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα μου φαίνεται.. :(

Κι εγώ τα αφήνω σπίτι. Αφήνω ανοιχτά τα τζάμια ώστε να παίρνουν αέρα. Μία φορά την ημέρα έρχεται κάποιος να τους βάλει φαγητό και να καθαρίσει την άμμο. Το μυαλό μου είναι σε αυτά όμως έχει ένα μεγάλο καλό η ιστορία:
Χαίρομαι που θα επιστρέψω από διακοπές, διότι θα τα δω! Έτσι δεν μου κακοφαίνεται τόσο που τελείωσαν οι διακοπές.

Πάντως, όταν είχαμε μόνο Ruby και Χουζούρη τους πέρναμε μαζί. Τώρα όμως με 5 δεν γίνεται... Χρειάζομαι τρόλλευ μόνο για τα γατιά.
Μία φορά πήραμε και τους 4 και από τότε ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.

Πάντως, kitsoyla, αν δεν βρεις άλλη λύση κ φύγεις κάποια περίοδο πριν τον Αύγουστο, μπορώ αν θες σε βοηθήσω με 2-3 επισκέψεις. Δουλεύω Κρυονέρι κι αλλάζω λεωφορείο Κηφισιά, οπότε είμαι κάπου στα περίχωρα της πλατείας. όμως 29 Ιουλίου περίπου παίρνω άδεια κ μένω αρκετά μακριά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back