Πανσιόν για γάτες (ή γάτα και διακοπές);

Εγω ακομα και για δυο μερες, την περνω μαζι μου.
Γενικα ειναι ηρεμο γατι στα ταξιδια και δεν ειχαμε ποτε προβλημα.

Να προτεινω κατι?
Ας γραψει ο καθενας ποτε θα φυγει διακοπες, μηπως βοηθισει ο ενας τον αλλον ετσι!
Αν καποιος λειπει και καποιος αλλος ειναι εδω(και εχει την δυνατοτητα να πηγαινει να τα φροντιζει)γιατι να μην το κανει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ακομα και για δυο μερες, την περνω μαζι μου.
Γενικα ειναι ηρεμο γατι στα ταξιδια και δεν ειχαμε ποτε προβλημα.

Να προτεινω κατι?
Ας γραψει ο καθενας ποτε θα φυγει διακοπες, μηπως βοηθισει ο ενας τον αλλον ετσι!
Αν καποιος λειπει και καποιος αλλος ειναι εδω(και εχει την δυνατοτητα να πηγαινει να τα φροντιζει)γιατι να μην το κανει?

αυτή είναι πολύ καλή ιδέα αλλά μάλλον λίγο δύσκολη στην εφαρμογή.. νομίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να προτεινω κατι?
Πολύ καλό, συμφωνώ! (αν και φοβάμαι ότι τελικά όλοι πάνω κάτω τις ίδιες ημερομηνίες θα λείπουμε...)
Εγώ θα λείπω 1-15 Αυγούστου. Δεν έχω αυτοκίνητο, επομένως μπορώ να αναλάβω περιοχές κοντά στο κέντρο ή τουλάχιστον όπου πάει το μετρό ;)

Πολύ καλή ιδέα Σαρδέλα, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ. Έχουμε ανοίξει ένα ανάλογο θέμα κι έλεγα να γράψουμε εκεί όσοι θέλουμε, πού μένουμε, ποιες περιοχές μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κ φυσικά πότε θα φύγουμε για διακοπές

Εγω εχω αυτοκινητο(που σημαινει παω παντου), αλλα θα λειπω πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα.
Φευγω 28 ιουνιου, ξαναερχομαι στις 7-8 ιουλιου και ξαναφευγω στις 11 ιουλιου, μεχρι τον σεπτεμβρη!

Αλλα ολα αυτο το διαστημα θα ειμαι χιο, οποτε αν ειναι κανεις απο χιο μπορω να πηγαινω εκει.:P

λοιπόν ας μην είμαι αρνητική! :redface:
εγώ φεύγω συνηθως όλο αύγουστο, σχεδόν 4 εβδομάδες, μένω περιστέρι (άρτι αφιχθείσα που σημαίνει δεν ξέρω και πολλά) και έχω αυτοκίνητο..

κι εγω παιδια τα αφήνω μόνα τους τεσσερις μερες με μεγαλες λεκανες νερο και φαγητο και ανοιχτη την πορτα του μπαλκονιου και τα βρισκω μια χαρα, λιγο λιγνα βεβαια γιατι τρωνε κυριως οταν με βλέπουν αλλα δεν εχουν παθει τιποτα, καθε τεσσερις μέρες γυρίζω η στελνω καποιον κι επσιδη ειναι παρεα τα βγαζουν περα μια χαρα, κανενα δεν εχει πηδηξει αν φυγει πλακα πλακα σε διακοπες παντα οσα πηδηξαν το εκαναν για συναισθηματικους λογους ενω ημουν εδω...( ζηλια και περιεργεια μαλλον)

Κι εγώ μένω Ζωγράφου, οπότε καλύπτω Ζωγράφου, Γουδή, Ιλίσια κ Παγκράτι κ για πιο αραιές επισκέψεις Ν. Ηράκλειο, όπου μένει ο φίλος μου κ πηγαίνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Δυστυχώς δεν έχω μεταφορικό μέσο. Παίρνω άδεια 30 Ιουλίου με 28 Αυγούστου, αλλά δεν θα λείπω όλο το διάστημα, μόνο κάνα 10ήμερο, δεν ξέρω ακριβώς πότε

εγω παλι μενω πειραια καλυπτω οτι βρισκετε γυρω απο τον πειραια

βρηκα αυτη τη πανσιον αυτα ειναι τα κλουβια

bp_40.jpg

Πάντως, kitsoyla, αν δεν βρεις άλλη λύση κ φύγεις κάποια περίοδο πριν τον Αύγουστο, μπορώ αν θες σε βοηθήσω με 2-3 επισκέψεις. Δουλεύω Κρυονέρι κι αλλάζω λεωφορείο Κηφισιά, οπότε είμαι κάπου στα περίχωρα της πλατείας. όμως 29 Ιουλίου περίπου παίρνω άδεια κ μένω αρκετά μακριά.

σε ευχαριστώ πάρα πόλυ για την προσφορά σου, άμα δεν βρω κάποιον , θα σου πω!!:redface:

Κανένα πρόβλημα, αν μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως να το κάνω ;)

Γατοπανσιόν

Τι ειναι βρε παιδια>>>???:hmm:

Πανσιον που φιλοξενει γατες όταν λειπουν οι ιδιοκτητες. Συνηθως τις εχουν σε κλουβια.

Τι σε κλουβιά????
No way....i can;t believe it:|

εγω τα ειχα εφησει μια χρονια αλλα δεν το ξανακανω δεν προκειτε να φυγω φετος τον αυγουστο οποτε δεν ψαχνομαι

xmmmmmmmmmm Και ποσο πλήροσες???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back