Παράνομες εξαγωγές ζώων

spyros1

Νεοφερμένο μέλος

Ο spyros1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Δες αυτό σχετικά.
Το κόστος "εξαγωγής" αδεσπότων που πρέπει να τσιπαριστούν, εμβολιαστούν και να ταξιδέψουν με κάποιο μέσο στο εξωτερικό είναι απαγορευτικό για να τα στέλνουν οι φιλοζωικές για πλάκα.
Τα ζώα που φεύγουν έξω υιοθετούνται σε καλά σπίτια και γλυτώνουν από την τραγική μοίρα που τα περιμένει στους δρόμους της χώρας μας.
Οι φιλόζωοι που ασχολούνται με το να καταδικάζουν τις "παράνομες εξαγωγές" ας ασχοληθούν πιο πολύ με τα άμοιρα ζώα εδώ, ας στηρίξουν στειρώσεις και ας επιμείνουν για την τιμωρία αυτών που πετάνε φόλες.
Η φιλοζωία στη χώρα μας είναι ΠΟΛΥ πίσω δυστυχώς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασε και την ιστορια του Αλεξανδρου του γατου με το ειτζ γιται εκει θα δεις με τα ματια σου τι ειναι το εξω και τι ειναι το εδω.

Το θεμα εχει αναλυθει επανειλλημενα κι εγω στην αρχη εκανα τη βλακεια να πιστεψω οσα διαβαζα δυστυχως εχουν επηρρεασει και τον υπουργο.. η πραγματικότητα εινα εντελως αντιθετη και το ξερω εχοντας δει τα ζωα εξω

Να δες να καταλαβεις εδω δες τα κι εσυ εστω και σε φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου φένεται παράξενο κάτοικοι άλλων χωρών να περιμένουν από μια ξένη χώρα να τους δώσει ένα ζώο γι ασυντροφιά. Έλλειψη έχουν εκεί;

Ναι εχουν
α. στη γερμανια πχ ειχαν κανει μαζικες στειρωσεις και ολη η ευρωπη γελουσε οταν σε αρθρο ελεγαν οτι εισαγουν γατες απο τη βουλγαρια
β. στις ιδιες χωρες η νομοθεσια ειναι πολυ αυστηρη και δεν επιτρεπουν να υιοθετησει καεις γατακι αν εχει παιδι η απαγορευονται δια νομου οι αναπαραγωγες και αν σταματησεις τις αναπαρραγωγες ετσι απολυτα και μαζικα τι εχεις?? ελλειψη!

Ψαξτο γιατι εχεις βιαστει να πιστεψεις φημες κι αν θελεισ να πας ταξιδακι στην αγγλια γερμανια κλπκλπ εχω να σου πω πολλα σωνματεια να τα δεις και να ερθεις να μας πεις τι ειδες πραγμα που οι κυριοι που γραφουν τα αρθρα δεν εχουν κανει δυστυχως και μαλιστα αρνουνται να το κανοιυν. Τα συμπερασματα δικα σου

Αν κι απο οτι βλεπω δεν μπαινεις καν στο κοπο να δεις το θεμα με τον Αλεξανδρο και αρκεισαι σε θεωρητικες ερωτησεις χωρις να το ψαχνεις..

Δυστυχως ειναι πολύ ευκολο να πιστεψει κανεις φημες και το ειχα κανει κι εγω... ειμαι και πεισματαρα και δεν πιστευα οτι μου λεγανε αλλα μιλωντας με ατομα απο τον κτηνιατρικο χωρο κι εδω και εξω και βλεποντας απο κοντα τα ζωα και τα σωματεια που στελνουν εξω τοτε καταλαβα.

Δυστυχως ειναι πιο ευκολο να καθεται κανεις εδω και να πιστευει οτι εξω ειναι κακοι ανθρωποι παρα να βλεπει ποσα ζωα δηλητηριαζονται και σκωτονονται βαναυσα εδω.. η νεα μοδα ειναι να τους πεταμε εμεις οι ελληνες χημικα στα μουτρα αν κρινω απο τα νεα περιστατικα τον Ληο κα αλλα. Μετα απο αυτα μιλαμε για ιδανικες συνθηκες στην ελλαδα και κατηγορουμε το εξωτερικο? Οποιος το κανει χωρις να το χει ψαξει ντροπη του!( κι εγω το κανα παλιοτερα οπως ειπα αλλα συνηλθα)

Και μη παει το μυαλο σου οτι εχω κανενα συμφερον και τα λεω η κατι αλλα τετοια.

Δεν είναι καθόλου παράξενο. Απλώς πρόκειται γαι ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που έχουν δει το χάλι των αδεσπότων στην Ελλάδα (υπάρχουν ένα σωρό ξένα σάιτ για βοήθεια στα ελληνικά αδέσποτα) και θέλουν να βοηθήσουν.
Φαίνεται παράξενο για την ελληνική νοοτροπία, γιατί εδώ οι περισσότεροι δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό - όχι να βοηθήσουν κάποιον αδύναμο, άνθρωπο ή ζώο. :/:

Ναι, πολλές φιλοζωικές από βόριες χώρες, γερμανία, αγγλία, σκανδιναβικές χώρες επιδιώκουν να υιοθετούν ζώα σε συνεργασία με εδώ σωματεία ακριβώς γιατί εδώ η κατάσταση με τα αδέσποτα είναι τραγική...
Είμαστε πολύ πίσω δυστυχώς.

Ασχετα με αυτο οποιος ενδιαφερεται πραγματικα για το καλο των ζωων οφειλει να εμπλακει και να ενημερωνει ελληνες για να αυξηθει η ζωοφιλικη παιδεια.

Πάντως εγώ δε θεωρώ οτι είναι κακό να υπάρχουν αδέσποτα. Το πρόβλημα είναι στο πως τα αντιμετωπίσουμε.

συγνωμη που στο λεω ετσι αλλα το θεμα δεν ειναι να υπαρχουν η να μην υπαρχουν αλλα το που υπαρχουν ποσα ειναι και τι σοι ανθρωποι η αλλα ειναι τριγυρω.

Σε ενα χωριο γατοφιλων ειναι μια χαρα πχ, σε μια γειτονια ομως που δε ταιζει κανεις, δεν τα προσεχει κανεις δεν στειρωνει κανεις με μαθηματικη ακριβεια θα τα βρεις σε αθλια κατασταση, αν προσθεσω και κανενα τρελο να βαζει φιολες η να πεταει κεζαπια απο τα μπαλκονια εκει να δεις τι καλα που θα ειναι και μη νομιζεις οτι τυπερβαλλω.. ξερεις τι μας καταγγελουν καθε μερα οσοι ειμαστε στα σωματεια? εχω και φωτο να φριξεις.

Χρειαζεται ελενχομενος αριθμος ζωων κα σε περιοχη που αξιζει να τριγυρνανε γιατι οι ανθρωποι ειναι καλοι εκει

https://elladasadespota.blogspot.com/

Αυτο ειναι το μπλογκ των αληθινα φιλοζωων ελληνων που οτα θελουν να ψαξουν κατι πανε στην αλλη χωρα και βλεπουν με τα ματια τους κα κανουν σοβαρη ερευνα πριν τολμησουν να πουνε κατι και ταυτοχρονα σωζουν και καοποιημενα ζωα εδω καθε μερα κι εχουν γεμισει τα σπιτια τους με αυτα.

Δεν ειναι ανθρωποι που ανα τους πεις για ενα κακοποιημενο δεν θα κανουν τιποτα ουτε ειναι ανθρωποι που καθονται στον καναπε τους και πιστευουν φημες. Εσυ απο τις απαντησεις σου δεν φαινεται τνα το ψαχνεις σοβαρα το πραγμα παντως φιλε σπυρο και αυτο δεν μπορει παρα να μας λυπει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back