spyros1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Το κόστος "εξαγωγής" αδεσπότων που πρέπει να τσιπαριστούν, εμβολιαστούν και να ταξιδέψουν με κάποιο μέσο στο εξωτερικό είναι απαγορευτικό για να τα στέλνουν οι φιλοζωικές για πλάκα.
Τα ζώα που φεύγουν έξω υιοθετούνται σε καλά σπίτια και γλυτώνουν από την τραγική μοίρα που τα περιμένει στους δρόμους της χώρας μας.
Οι φιλόζωοι που ασχολούνται με το να καταδικάζουν τις "παράνομες εξαγωγές" ας ασχοληθούν πιο πολύ με τα άμοιρα ζώα εδώ, ας στηρίξουν στειρώσεις και ας επιμείνουν για την τιμωρία αυτών που πετάνε φόλες.
Η φιλοζωία στη χώρα μας είναι ΠΟΛΥ πίσω δυστυχώς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το θεμα εχει αναλυθει επανειλλημενα κι εγω στην αρχη εκανα τη βλακεια να πιστεψω οσα διαβαζα δυστυχως εχουν επηρρεασει και τον υπουργο.. η πραγματικότητα εινα εντελως αντιθετη και το ξερω εχοντας δει τα ζωα εξω
Να δες να καταλαβεις εδω δες τα κι εσυ εστω και σε φωτο
spyros1
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
α. στη γερμανια πχ ειχαν κανει μαζικες στειρωσεις και ολη η ευρωπη γελουσε οταν σε αρθρο ελεγαν οτι εισαγουν γατες απο τη βουλγαρια
β. στις ιδιες χωρες η νομοθεσια ειναι πολυ αυστηρη και δεν επιτρεπουν να υιοθετησει καεις γατακι αν εχει παιδι η απαγορευονται δια νομου οι αναπαραγωγες και αν σταματησεις τις αναπαρραγωγες ετσι απολυτα και μαζικα τι εχεις?? ελλειψη!
Ψαξτο γιατι εχεις βιαστει να πιστεψεις φημες κι αν θελεισ να πας ταξιδακι στην αγγλια γερμανια κλπκλπ εχω να σου πω πολλα σωνματεια να τα δεις και να ερθεις να μας πεις τι ειδες πραγμα που οι κυριοι που γραφουν τα αρθρα δεν εχουν κανει δυστυχως και μαλιστα αρνουνται να το κανοιυν. Τα συμπερασματα δικα σου
Αν κι απο οτι βλεπω δεν μπαινεις καν στο κοπο να δεις το θεμα με τον Αλεξανδρο και αρκεισαι σε θεωρητικες ερωτησεις χωρις να το ψαχνεις..
Δυστυχως ειναι πολύ ευκολο να πιστεψει κανεις φημες και το ειχα κανει κι εγω... ειμαι και πεισματαρα και δεν πιστευα οτι μου λεγανε αλλα μιλωντας με ατομα απο τον κτηνιατρικο χωρο κι εδω και εξω και βλεποντας απο κοντα τα ζωα και τα σωματεια που στελνουν εξω τοτε καταλαβα.
Δυστυχως ειναι πιο ευκολο να καθεται κανεις εδω και να πιστευει οτι εξω ειναι κακοι ανθρωποι παρα να βλεπει ποσα ζωα δηλητηριαζονται και σκωτονονται βαναυσα εδω.. η νεα μοδα ειναι να τους πεταμε εμεις οι ελληνες χημικα στα μουτρα αν κρινω απο τα νεα περιστατικα τον Ληο κα αλλα. Μετα απο αυτα μιλαμε για ιδανικες συνθηκες στην ελλαδα και κατηγορουμε το εξωτερικο? Οποιος το κανει χωρις να το χει ψαξει ντροπη του!( κι εγω το κανα παλιοτερα οπως ειπα αλλα συνηλθα)
Και μη παει το μυαλο σου οτι εχω κανενα συμφερον και τα λεω η κατι αλλα τετοια.
ruko
Διάσημο μέλος
Φαίνεται παράξενο για την ελληνική νοοτροπία, γιατί εδώ οι περισσότεροι δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό - όχι να βοηθήσουν κάποιον αδύναμο, άνθρωπο ή ζώο.

drusilia
Διάσημο μέλος
Είμαστε πολύ πίσω δυστυχώς.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
spyros1
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σε ενα χωριο γατοφιλων ειναι μια χαρα πχ, σε μια γειτονια ομως που δε ταιζει κανεις, δεν τα προσεχει κανεις δεν στειρωνει κανεις με μαθηματικη ακριβεια θα τα βρεις σε αθλια κατασταση, αν προσθεσω και κανενα τρελο να βαζει φιολες η να πεταει κεζαπια απο τα μπαλκονια εκει να δεις τι καλα που θα ειναι και μη νομιζεις οτι τυπερβαλλω.. ξερεις τι μας καταγγελουν καθε μερα οσοι ειμαστε στα σωματεια? εχω και φωτο να φριξεις.
Χρειαζεται ελενχομενος αριθμος ζωων κα σε περιοχη που αξιζει να τριγυρνανε γιατι οι ανθρωποι ειναι καλοι εκει
spyros1
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυτο ειναι το μπλογκ των αληθινα φιλοζωων ελληνων που οτα θελουν να ψαξουν κατι πανε στην αλλη χωρα και βλεπουν με τα ματια τους κα κανουν σοβαρη ερευνα πριν τολμησουν να πουνε κατι και ταυτοχρονα σωζουν και καοποιημενα ζωα εδω καθε μερα κι εχουν γεμισει τα σπιτια τους με αυτα.
Δεν ειναι ανθρωποι που ανα τους πεις για ενα κακοποιημενο δεν θα κανουν τιποτα ουτε ειναι ανθρωποι που καθονται στον καναπε τους και πιστευουν φημες. Εσυ απο τις απαντησεις σου δεν φαινεται τνα το ψαχνεις σοβαρα το πραγμα παντως φιλε σπυρο και αυτο δεν μπορει παρα να μας λυπει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool