stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
02-10-08
14:27
Με συγχωρείτε που επεμβαίνω, αλλά δεν θα μπορούσε ο Αλλαντίν να έχει ΠΙΟ χαμογελαστή μανούλα από τη Μαριλίζα, οπότε μετά τη Νότα, νομίζω ότι θα λατρέψει εσάς!(εσένα και την Κύκα, εννοώ)
Μακάρι να βγουν όλες οι εξετάσεις καθαρές, και εκτός από ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο
ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ
Μακάρι να βγουν όλες οι εξετάσεις καθαρές, και εκτός από ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο
ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
02-10-08
14:53
ευχομαι ολα να πανε καλα για την Κίκα και να είναι υγιέστατη...σ'αυτο με το χαμογελαστή συμφωνώ με την Στελλα και πολυ γλυκια να προσθέσω
(σε γλύφω συμπεθέρα, αν το καταλαβάνεις)
(σε γλύφω συμπεθέρα, αν το καταλαβάνεις)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
02-10-08
15:04
Μερικά θέματα τα διαβάζω τελευταία και καταιδρωμένη, καλή ώρα όπως αυτό.
Αχ kyka, o Αλλαντινάκος, ο πορτοκαλόγατος είναι μια απο τις αδυναμίες μου. Μακάρι να τον πάρεις. Αν κάτσει το συνοικέσιο, δώρο από μένα ένα κρεβατάκι από τα Jumbo bebe.
Να είσαι σίγουρη ότι το κοριτσάκι σου θα είναι πολύ καλύτερα αν το αφήνεις με παρέα.
Και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη υπομονή το πρώτο διάστημα για να συνηθίσει ο ένας τον άλλο.
Καλά αποτελέσματα !!!
Αχ kyka, o Αλλαντινάκος, ο πορτοκαλόγατος είναι μια απο τις αδυναμίες μου. Μακάρι να τον πάρεις. Αν κάτσει το συνοικέσιο, δώρο από μένα ένα κρεβατάκι από τα Jumbo bebe.
Να είσαι σίγουρη ότι το κοριτσάκι σου θα είναι πολύ καλύτερα αν το αφήνεις με παρέα.
Και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη υπομονή το πρώτο διάστημα για να συνηθίσει ο ένας τον άλλο.
Καλά αποτελέσματα !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
02-10-08
15:31
Αν και κρυωμένη να μουγκρίσω όσο θέλετε
ΟΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!
ΟΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα.
06-10-08
10:17
ευχομαι ολα να πανε καλα για την Κίκα και να είναι υγιέστατη...σ'αυτο με το χαμογελαστή συμφωνώ με την Στελλα και πολυ γλυκια να προσθέσω(σε γλύφω συμπεθέρα, αν το καταλαβάνεις)
Πράσινή μου μέλλουσα συμπεθέρα, νομίζω ότι πρέπει να έρθεις να γλύψεις και την Κύκα γιατί εγώ ψηφίζω δαγκωτό Αλλαντίν, αυτή θα θέλει όμως?!
Αν κάτσει το συνοικέσιο, δώρο από μένα ένα κρεβατάκι από τα Jumbo bebe.
Όταν έρθει η ώρα θα ανοίξουμε μια λίστα γάμου με τη Νότα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum