Παρέα για την Κύκα

Με συγχωρείτε που επεμβαίνω, αλλά δεν θα μπορούσε ο Αλλαντίν να έχει ΠΙΟ χαμογελαστή μανούλα από τη Μαριλίζα, οπότε μετά τη Νότα, νομίζω ότι θα λατρέψει εσάς!(εσένα και την Κύκα, εννοώ):) Μακάρι να βγουν όλες οι εξετάσεις καθαρές, και εκτός από ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο:P ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχομαι ολα να πανε καλα για την Κίκα και να είναι υγιέστατη...σ'αυτο με το χαμογελαστή συμφωνώ με την Στελλα και πολυ γλυκια να προσθέσω:) (σε γλύφω συμπεθέρα, αν το καταλαβάνεις)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικά θέματα τα διαβάζω τελευταία και καταιδρωμένη, καλή ώρα όπως αυτό.
Αχ kyka, o Αλλαντινάκος, ο πορτοκαλόγατος είναι μια απο τις αδυναμίες μου. Μακάρι να τον πάρεις. Αν κάτσει το συνοικέσιο, δώρο από μένα ένα κρεβατάκι από τα Jumbo bebe.
Να είσαι σίγουρη ότι το κοριτσάκι σου θα είναι πολύ καλύτερα αν το αφήνεις με παρέα.
Και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη υπομονή το πρώτο διάστημα για να συνηθίσει ο ένας τον άλλο.
Καλά αποτελέσματα !!!

Αν και κρυωμένη να μουγκρίσω όσο θέλετε:) ΟΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!

ευχομαι ολα να πανε καλα για την Κίκα και να είναι υγιέστατη...σ'αυτο με το χαμογελαστή συμφωνώ με την Στελλα και πολυ γλυκια να προσθέσω:) (σε γλύφω συμπεθέρα, αν το καταλαβάνεις)

Πράσινή μου μέλλουσα συμπεθέρα, νομίζω ότι πρέπει να έρθεις να γλύψεις και την Κύκα γιατί εγώ ψηφίζω δαγκωτό Αλλαντίν, αυτή θα θέλει όμως?!

Αν κάτσει το συνοικέσιο, δώρο από μένα ένα κρεβατάκι από τα Jumbo bebe.

Όταν έρθει η ώρα θα ανοίξουμε μια λίστα γάμου με τη Νότα!:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back