Παραπέντε;

Σημερα εχει παρα πεντε οχι οτι δεν το ξερατε βεβαια Εχω ευχαριστα νεα για οσες βλεπουν το αλλο της αγαπης μαχαιρια μπαινει αλλη μερα και ετσι δεν θα υπαρχει αγωνας ακροαματικοτητας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν μπορώ να το δώ (το "της αγάπης μαχαιριά" εννοώ), έχω πρόβλημα με τις επιλογές του ενδυματολόγου της σειράς! Ένα το "μαύρο εικαστικό δρώμενο" μου φέρνει, για να θυμηθώ και την αγαπημένη μου ατάκα απο το 'παραπέντε".
Εμείς αυτή την ατάκα τη χρησιμοποιούμε πολύ στο σπίτι μας ειδικά όταν έχουμε επισκέψεις. Όταν μας λένε "α, η ηλεκτρική σκούπα στο καθιστικό;", απαντάμε "ναι είναι εικαστικό δρώμενο". Τι μόνο εσείς στην Αθήνα με τις αγελάδες σε κάθε γωνιά θα έχετε τέτοια δρώμενα; Μια ατέλειωτη γκαλερύ το σπίτι μας ή πως τα χρηστικά αντικείμενα γίνονται τέχνη, με αποκορύφωμα το τηγάνι πάνω στο πιάνο δίπλα στο μετρονόμο!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν μπορώ να το δώ (το "της αγάπης μαχαιριά" εννοώ), έχω πρόβλημα με τις επιλογές του ενδυματολόγου της σειράς! Ένα το "μαύρο εικαστικό δρώμενο" μου φέρνει, για να θυμηθώ και την αγαπημένη μου ατάκα απο το 'παραπέντε".
Εμείς αυτή την ατάκα τη χρησιμοποιούμε πολύ στο σπίτι μας ειδικά όταν έχουμε επισκέψεις. Όταν μας λένε "α, η ηλεκτρική σκούπα στο καθιστικό;", απαντάμε "ναι είναι εικαστικό δρώμενο". Τι μόνο εσείς στην Αθήνα με τις αγελάδες σε κάθε γωνιά θα έχετε τέτοια δρώμενα; Μια ατέλειωτη γκαλερύ το σπίτι μας ή πως τα χρηστικά αντικείμενα γίνονται τέχνη, με αποκορύφωμα το τηγάνι πάνω στο πιάνο δίπλα στο μετρονόμο!:rolleyes:
:lol::lol::lol::lol:

Εγώ προτιμώ το 'εικαστική παρέμβαση'! Δεν θυμάμαι από πού το έχω υϊοθετήσει. Πάντως όλο μου το σπίτι είναι μια εικαστική παρέμβαση! Ή όπως προτιμώ να το αποκαλώ μετά την ενασχόλησή μου με τις θετικές επιστήμες 'χάος σε τάξη':P!

ειδικα αν υπαρχουν παιδια ολο το σπιτι μια εικαστικη παρεμβαση ειναι..Τωρα ομως κανουν τους αγγελους του τσαρλυ η κορη μου εχει αναλαβει τον ρολο της Νταλιας εγω της Ζουμπουλιας και ο γιος μου του Φωτη εχει ξετρελαθει με κεινο το τσουλουφι που δεν πεφτει με τιποτα.

θα ζηση η Ο φωτης? Η κορη μου εχει κανει φροντηστηριο στο παρα παντε .Εχει μαθει τους διαλογους απ εξω απο ολα τα επεισοδια...Χθες ενθουσιαστηκε με την σκηνη στο σχολειο γιατι ηταν στη δευτερα δημοτικου (παει και αυτη δευτερα ) Αλλα τι θυμηθηκα εγω με τον επιθεωρητη! Θυμαστε οσοι ειστε πανω κατω στη δικια μου ηλικια ο επιθεωρητης ηταν φοβος και τρομος .σουζα και κατουριομασταν στην κυριολεξια ...Αλλα τοτε ηταν και η βεργα η αληθεια...

Δεν ξερω αν θα ζησει, παντως σιγουρα τον πηραν μεσα στο αυτοκινητο. Ισως κανει κατι (παλι) η Αμαλια και ζησει.
Απ'την αλλη ομως ειναι και που οι πεντε θα γινουν τεσσερις.:( :( :(

To ότι θα γυρίσουν 4 , ίσως εννοεί ότι ο Φώτης θα μείνει στο νοσοκομείο πίσω, και όχι ότι πεθαίνει.Η Αμαλία μήπως είναι αστυνομικός τελικά?

To ότι θα γυρίσουν 4 , ίσως εννοεί ότι ο Φώτης θα μείνει στο νοσοκομείο πίσω, και όχι ότι πεθαίνει.Η Αμαλία μήπως είναι αστυνομικός τελικά?

Αστυνομικος?:hmm: Μπα....
Εχω ακουσει οτι ειναι το πνευμα της κοπελας που σκοτωσαν στη Θεσ/νικη πριν χρονια.Αλλα δεν ξερω αν ο Καπουτζιδης θα μπλεξει υπερφυσικα φαινομενα στο σιριαλ.:blink:

εγω παλι εμεινα στα σχολικα τα χρονια Δεν ξερω γιατι αλλα η συγκεκριμενη σκηνη μου φερε τα δικα μου σχολικα χρονια τοτε με την βεργα και τον επιθεωρητη

Εγώ σχολικά χρόνια με επιθεωρητή δεν πρόλαβα, από διηγήσεις μεγαλυτέρων έχω καταλήξει ότι πρέπει να ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία! Πάντως αυτό που μου αρέσει με τα σενάρια του Καπουτζίδη είναι ότι καταφέρνει να συνδιάζει κωμωδία, δράμα, μυστήριο και λίγο απο love story. Το χτεσινό επεισόδιο ήταν ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω. Αγαπημένη σκηνή η Θεοπούλα με την μυγοσκοτώστρα να 'βασανίζει' τον κακό!

Εγώ πάλι τον πρόλαβα τον επιθεωρητή, αλλά δε μου άφησε και κανένα ψυχικό τραύμα! Αφήστε που η πεθερά μου είναι συνταξιούχος διευθύντρια δημοτικού και ο πεθερός μου συνταξιούχος επιθεωρητής.... Είναι όμως και οι δύο τόσο χαβαλέδες, ειδικά ο πεθερός, και χύμα (εδώ ο πεθερός μου δίνει ρέστα:up: ) που και να είχα κανένα κατάλοιπο από το σχολείο θα το είχα ξεπεράσει.:lol:

Για το παραπέντε άκουσα ότι θα μείνουν 4 στο τέλος, οπότε είναι πολύ νωρίς για να πεθάνουν κάποιον. Η Αμαλία έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι το φάντασμα της δολοφονημένης κοπέλας

καλα μιλαμε η Νταλια ολα τα λεφτα

How bo you bo Labycat?:lol:

bo bo χαχα δεν ειναι τελεια κ η ζουμπι μπου θυμιζει εμενα καμια φορα

Εγώ πάλι είμαι κάτι ανάμεσα σε Αγγέλα και Ντάλια! Έχω τα μαλλιά της Ντάλιας σε σκούρο καστανό (αληθινά όχι περούκα...) και μονίμως νεύρα και διάθεση για τσαμπουκά όπως η Αγγέλα:mad: . Μεγαλώνοντας ψιλοηρέμησα βεβαια:)

Και μένα πολλοί με παρομοιάζουν με την Αγγέλα σε χαρακτήρα.:P Είμαι ολίγον τι, εως πολύ ,νευρική.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back