giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμείς αυτή την ατάκα τη χρησιμοποιούμε πολύ στο σπίτι μας ειδικά όταν έχουμε επισκέψεις. Όταν μας λένε "α, η ηλεκτρική σκούπα στο καθιστικό;", απαντάμε "ναι είναι εικαστικό δρώμενο". Τι μόνο εσείς στην Αθήνα με τις αγελάδες σε κάθε γωνιά θα έχετε τέτοια δρώμενα; Μια ατέλειωτη γκαλερύ το σπίτι μας ή πως τα χρηστικά αντικείμενα γίνονται τέχνη, με αποκορύφωμα το τηγάνι πάνω στο πιάνο δίπλα στο μετρονόμο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν μπορώ να το δώ (το "της αγάπης μαχαιριά" εννοώ), έχω πρόβλημα με τις επιλογές του ενδυματολόγου της σειράς! Ένα το "μαύρο εικαστικό δρώμενο" μου φέρνει, για να θυμηθώ και την αγαπημένη μου ατάκα απο το 'παραπέντε".
Εμείς αυτή την ατάκα τη χρησιμοποιούμε πολύ στο σπίτι μας ειδικά όταν έχουμε επισκέψεις. Όταν μας λένε "α, η ηλεκτρική σκούπα στο καθιστικό;", απαντάμε "ναι είναι εικαστικό δρώμενο". Τι μόνο εσείς στην Αθήνα με τις αγελάδες σε κάθε γωνιά θα έχετε τέτοια δρώμενα; Μια ατέλειωτη γκαλερύ το σπίτι μας ή πως τα χρηστικά αντικείμενα γίνονται τέχνη, με αποκορύφωμα το τηγάνι πάνω στο πιάνο δίπλα στο μετρονόμο!![]()

Εγώ προτιμώ το 'εικαστική παρέμβαση'! Δεν θυμάμαι από πού το έχω υϊοθετήσει. Πάντως όλο μου το σπίτι είναι μια εικαστική παρέμβαση! Ή όπως προτιμώ να το αποκαλώ μετά την ενασχόλησή μου με τις θετικές επιστήμες 'χάος σε τάξη'
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ'την αλλη ομως ειναι και που οι πεντε θα γινουν τεσσερις.

To ότι θα γυρίσουν 4 , ίσως εννοεί ότι ο Φώτης θα μείνει στο νοσοκομείο πίσω, και όχι ότι πεθαίνει.Η Αμαλία μήπως είναι αστυνομικός τελικά?
Αστυνομικος?
Μπα....Εχω ακουσει οτι ειναι το πνευμα της κοπελας που σκοτωσαν στη Θεσ/νικη πριν χρονια.Αλλα δεν ξερω αν ο Καπουτζιδης θα μπλεξει υπερφυσικα φαινομενα στο σιριαλ.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
) που και να είχα κανένα κατάλοιπο από το σχολείο θα το είχα ξεπεράσει.
Για το παραπέντε άκουσα ότι θα μείνουν 4 στο τέλος, οπότε είναι πολύ νωρίς για να πεθάνουν κάποιον. Η Αμαλία έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι το φάντασμα της δολοφονημένης κοπέλας
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
. Μεγαλώνοντας ψιλοηρέμησα βεβαια
Είμαι ολίγον τι, εως πολύ ,νευρική.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool