Παραπέντε;

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
Παραπέντε είδαμε;
Το βάζω επίτηδες στα άλλα ζωάκια, γιατί αυτό που έφτιαξε ο Καπουντζίδης για μένα αφορά "άλλα ζωάκια".:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδαμε!Αλλα δε μου αρεσε αυτο που ακουσα οτι θα γυρισουν 4 απ τη μικονο.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειδα τον σομμερ της αγαπης μαχαιρια πρεπει επειγοντως να παρω dvd εγγραφης για να τα γραφω

Παραπέντε είδαμε;
Το βάζω επίτηδες στα άλλα ζωάκια, γιατί αυτό που έφτιαξε ο Καπουντζίδης για μένα αφορά "άλλα ζωάκια".:blink:

Tο είδα, αλλά δεν καταλαβαίνω τί εννοείς με τη φράση "άλλα ζωάκια".

Εννοώ σαν ανθρώπινες φιγούρες, είναι λίγο εξωπραγματικές στην υπερβολή τους.

Εννοώ σαν ανθρώπινες φιγούρες, είναι λίγο εξωπραγματικές στην υπερβολή τους.

Σ'αυτό έχεις ένα δίκιο, είναι όλοι οι ήρωες σαν καρικατούρες. Aλλά αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης. Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να τους πάρει στα σοβαρά και ο καθένας τους, με τον δικό του τρόπο, προσθέτει μια ευχάριστη πινελιά στο σύνολο.
Όπως καταλαβαίνεις, το βλέπω φανατικά. Tο έβλεπα όλη την περσινή σεζόν και ανυπομονούσα να ξεκινήσει.
Θεωρώ ότι έχει ωραίο χιούμορ, χωρίς χυδαιότητες (έχουμε πήξει σ'αυτές).
Eίναι κάτι το διαφορετικό από τις συνηθισμένες σειρές της τηλεόρασης που προσπαθούν απεγνωσμένα τα κανάλια να μας τις περάσουν σαν "κωμωδίες".

H κωμωδία συνήθως περιέχει υπερβολές και για να είμαι ειλικρινής προτιμώ αυτού του είδους τις υπερβολές παρά τις κάθε είδους χυδαιότητες. Βέβαια θα μου πείτε και η Λάμψη είχε υπερβολές... Μα κι αυτή στις κωμωδίες την κατατάσσω :D!
Όπως καταλαβαίνετε είμαι φανατική φαν του Παρα πέντε και του Καπουτζίδη γενικότερα! Αγαπημένη σκηνή του χτεσινού επεισοδίου εκεί που η Ζουμπουλία δίνει τον μαρκαδόρο στην (Σκα)Τούλα (υποψήφια δήμαρχο) και της λέει ότι αφού φεύγει πλεον δεν θα τον χρειαστεί :lol::lol::lol:!

εμενα μεσα απο την υπερβολη τους μου αφηνουν μια δροσια ευχαριστη Και γελαω αβιαστα, οι διαλογοι ειναι μεσα στη ζωη πολλες φορες ειναι απο αυτα που ακους η σκεφτεσε αλλα δεν το βγαζεις παρα περα Με κανει και γελω αυτο μου φτανει

Ουτε κι εγω το ειδα προτιμησα το "βολτα εξω"!
Πλακα εχει το Παραπεντε. Αλλα δεν τρελαινομαι.
(Περισσοτερη πλακα ειχε η Λαμψη παντως)

Ειδαμε!Αλλα δε μου αρεσε αυτο που ακουσα οτι θα γυρισουν 4 απ τη μικονο.:(

αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι καποιος θα πεθανει...
μπορει πχ να εχει ήδη γυρισει με αλλο μεταφορικο μεσο...:up::up:
λεω τωρα εγω..

είδομεν... Άγνωσται αι βουλαί του Καπουτζίδη :P

Mια από τις πιο ωραίες σκηνές του επισοδίου (κατά τη γνώμη μου) ήταν αυτή που πήγε ο Kαπουτζίδης να πάρει το πτυχίο του και ενώ όλοι οι δικοί του άνθρωποι στους θεατές έκαναν φασαρία και τον έκαναν ρεζίλι, όταν τον ρώτησε ο καθηγητής του αγριεμένα ποιοί είναι όλοι αυτοί, αυτός γύρισε και είπε με μεγάλο νόημα ".....οι Φίλοι μου..." δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λέξη "φίλοι".
Mεγάλη κουβέντα.
Eύγε Kαπουτζίδη!

Βρήκα νέα κωμωδία. Είπα να κάνω διάλειμμα από το διάβασμα και άνοιξα την τηλεόραση. Πάνω στο ζάπινγκ έπεσα στο δελτίο του ΣΤΑΡ που είχε ως θέμα τον καβγά Γκλέτσου-Τριφύλη. Ξαφνικά λοιπόν βγήκε μια κάρτα με δύο τηλέφωνα 090 (τύπου υποψηφίων προς αποχώρηση σε ριάλιτι) η οποία ζητούσε από τους τηλεθεατές να πουν με ποιον συμφωνούν :confused:. Πάμε καλά;

Η τηλεόραση και τα περισσότερα προγράμματα που έχει μας έχουν κάνει σαν:
alien002.gif

χαχαχα,κι εγω το ειδα,αφησαν τον Μαρτακη και πιασαν τον καυγα:lol: :lol:

Xθες παντως ηταν απαιχτο Δεν μπορω να καταλαβω πως με κανει να γελαω ετσι απο καρδιας (Ειμαι δυσκολη πολυ στο να γελαω με ταινειες η σειρες)

εχτες εγω το εβλεπα κατα διαστηματα οταν εκανε ο αντ1 διαφημισεις απο της αγαπης μαχαιρια πολυ μου αρεσει αυτη η ιστορια μηπως υπαρχει ικ σε βιβλιο?:hmm: πολυ θα ηθελα να το διαβασω

Δυστυχώς δεν το είδα χθες........ Tώρα πρέπει να περιμένω την επανάληψη μέσα στο Σαββατοκύριακο. :( σνιφ,σνιφ

Το άπαιχτο: Είσοδος της Ζουμπουλίας στο πάρτυ σαν τη Βουγιουκλάλη σε μια ταινία με τον Γαλανό.

Το είδα κι εγώ το επεισόδιο και έριξα πολύ γέλιο! Όλα τα λεφτά το κυκλαδίτικο φόρεμα της Ντάλιας που εναρμονιζόταν με το περιβάλλον για να μην δίνει στόχο!
:lol: :lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back