apostolis36
Νεοφερμένο μέλος
Επισυνάπτω μια ακόμη φωτογραφία, είναι 4 τα χαράματα αυτή την στιγμή και μετά από πολύωρο παιχνίδι αλωνίσματος στο σπίτι (άνω κάτω τα χαλιά, παιχνίδια κτλ) είναι κουρασμένο. Σίγουρα θα βλέπει όνειρο ότι θα γίνει μεγάλος γατούλης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Σίγουρα θα βλέπει όνειρο ότι θα γίνει μεγάλος γατούλης.
Είμαι που είμαι τελείως ευσυγκίνητη, έγραψες κι αυτό και με ξέκανες. Γατούλη, γίνε μεγάλος και τρανός. Κι ας κάνεις άνω κάτω μέσα στα άγρια χαράματα τα σπίτια καλών ανθρώπων.
kat-cats
Διάσημο μέλος
και σε σας να έχετε πάντα τόσο καλή διάθεση και κουράγιο να βοηθάτε με τέτοιο απόλυτο τρόπο πλάσματα που έχουν την ανάγκη σας!!!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σίγουρα θα βλέπει όνειρο ότι θα γίνει μεγάλος γατούλης.
Εγώ είμαι σίγουρη πως ονειρεύεται ότι θα γίνει ο superman!! (ή supercat πιο σωστά!) Όσο πιο σπουδαία ονειρεύεται, τόσο πιο σπουδαία θα καταφέρει!
anna 21
Δραστήριο μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
zhta
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
και εδώ https://www.petline-vet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=432&Itemid=343
δες και εδώ https://www.adespoto.gr/index.php?op...zoika-somateia&catid=35:generalnews&Itemid=67
https://www.nutri-biomed.gr/site/exoplismos_vet_09.html
https://www.diagnovet.gr/index.php/k...a-orthopedika-proionta-gia-skylous-24-10-2012.
apostolis36
Νεοφερμένο μέλος
Ο μπαμπας μου κανει καθε μερα γυμναστικη (εμενα), μου εχει μαθει να κανω κακα 2 φορες την ημερα κουνωντας τα πισω ποδαρακια μου και πλουμπ! βγαινουν! Να το μαθετε να το κανετε κι εσεις, ειναι απολαυστικο.
Να σας πω το μυστικο μου, ειμαι κανονικος γατουλης τωρα. Ναι, εχω δυναμωσει γιατι τρωω καθε μερα πολλες κροκετουλες και ξεδιψω με αφθονο νερακι. Μονο που..... να , κανω ανω κατω το σπιτι και ο μπαμπας με πιανει και με πλακωνει στα ..φιλακια. Αυτο πια, δεν το αντεχω!
Η γιαγια εχει ηρεμησει λιγο, και ας λεει οτι δεν μ' αγαπα. Ο μπαμπας μου εχει βαλει διαδικτυακη καμερα στο δωματιο και ετσι μπορει και με παρακολουθει τι κανω οταν βρισκεται στην δουλεια. Αλλα να σας πω την βαρεμαρα μου, τι κανω, κοιμαμαι ολη μερα και το βραδυ που ειμαστε ολοι σπιτι αρχιζω τα κηπουρικα. Η γιαγια ερχεται κρυφα και με σκεπαζει. Λετε να μην με αγαπα;
Στο σπιτι ειναι και η Κατερινα. Ειναι 15 χρονων. Ειχε μεχρι τον Οκτωβριο τον Μητσο, σχεδον ιδιος με εμενα. Δεν ξερω, με στενοχωρησε γιατι οποτε (ο μπαμπας) κοιτα την φωτογραφια εκεινη του ξεφευγουν λιγα δακρυα. Ητανε 17 ετων, δεν αντεξε η ψυχουλα του, οπως ακουσα να λεει.
Εγω ομως τρεφω ελπιδες. Θα γινω σαν την γατουλα που ειδα στο youtube (ναι, σερφαρω οταν λειπουν ολοι!!!) που πεθανε 34 χρονων. Αν δεν το ξερετε, ψαξτε και θα δειτε το σχετικο βιντεο.
Σας αγαπω πολυ. Ειναι ωρα να κανω την αναγκη μου και αγκαλια θα κοιμηθουμε μαζι μεχρι το πρωι.
Καληνυχτα, ευχαριστω που με σκεφτεστε.
Συνημμένα
kat-cats
Διάσημο μέλος
να μας γράφεις τα νέα σας να μαθαίνουμε πως περνάει ο πρίγκηπάς σου!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να μας γράφεις νέα σας συχνά.
anna 21
Δραστήριο μέλος
τα ποδαρακια πως πανε? δες και αυτο το ενδιαφερον βιντεο ειναι για μια γατα που εμεινε παραλυτη μονιμα και τη φροντιδα της.
https://www.youtube.com/watch?v=QdIBtw8_7No
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Μακραίνει και το μαλλάκι...προβλέπεται ομορφάντρας ο γατουλίνος...

zhta
Νεοφερμένο μέλος
apostolis36
Νεοφερμένο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
μπράβο που τον σώσατεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα γινω σαν την γατουλα που ειδα στο youtube (ναι, σερφαρω οταν λειπουν ολοι!!!) που πεθανε 34 χρονων. Αν δεν το ξερετε, ψαξτε και θα δειτε το σχετικο βιντεο.
Να σαρανταρήσεις γλυκέ μου άντρα! Γερός και δυνατός μέχρι τα βαθιά γεράματα! Είσαι τυχερός που σ' αγαπούν τόσο πολύ! Να είσαι ευτυχισμένος!

anna 21
Δραστήριο μέλος
Πιστεύω περισσότερο από τις ασκήσεις στα πόδια, καλό κάνει το ίδιο το παιχνίδι. Ετσι πως κάθεται στο χαλί για παράδειγμα του κουνώ από πάνω ένα κορδονάκι που έχει στην άκρη ένα χνουδωτό ψεύτικο ποντίκι και τρελαίνεται πραγματικά. Στην προσπάθειά του να ανασηκωθεί κουνά όλο το σώμα, τείνει να κουνήσει τα πίσω πόδα αλλά είναι ακόμη αντανακλαστικά. Ναι σίγουρα νιώθω ότι υπάρχει βελτίωση, κάνει ολοένα και περισσότερο σκουντήγματα στα πίσω πόδια, κάτι σα να τα αισθάνεται. Επίσης την αφόδευση την προκαλώ εκτός από συγκεκριμένες ώρες, κουνώντας τα πόδια συστηματικά, και με χάιδεμα όπως κάναμε όταν ήταν νεογέννητα, αυτό βοηθά περισσότερο από τα πόδια. Χμ, αυτό δεν σημαίνει ότι "αισθάνεται" το χάιδεμα σε εκείνο το σημείο; Μήπως ενεργοποιούνται τα νεύρα; Θα δούμε. Τέλος μετά από ούρηση-αφόδευση το παίρνω και το πηγαίνω στο νιπτήρα και με χλιαρό νερό του πλένω το πίσω μέρος. Γιατί έχω την εντύπωση ότι "γαργαλιέται"; Με το ακουμπά το νερό γυρίζει αμέσως το κεφάλι και βλέπει και φυσικά θέλει να την κάνει με ελαφρά αλλά το κρατώ... Τέλος με το "χάιδεμα" που αναφέρω, μερικές φορές βγαίνει έξω το οργανάκι του. Δε νομίζω για να πάρει αέρα ;-)
συμφωνω για το παιχνιδι. αλλα ειναι καθοριστικης σημασιας κυριως οταν υπαρχει η δυνατοτητα να περπατησει το ζωο, δλδ δεν υπαρχει καποια βλαβη μονιμη. και ενα αλλο τρικ που δοκιμασα (μου το ειχε προτεινει ενας γνωστος του οποιου η γατα μετα απο πεσιμο απο μπαλκονι εμεινε τριποδη και αρνουνταν να περπατησει) ηταν να βαζεις κατι σε φαγητο που του αρεσει (πχ τονος) καπου υπερυψωμενα ετσι ωστε να αναγκαστει να πατησει στα πισω ποδια για να το φτασει. αν μπορει βεβαια να πατησει. επισης πολυ αστειο και πολυ βοηθητικο ειναι οταν φαγουριζονται πχ στο αυτι. κανονικα θελουν να το ξυσουν με το πισω ποδι, αλλα αν ειναι παραλυτα δεν μπορουν, παρ ολ αυτα ζοριζονται να κανουν την κινηση και αυτο βοηθαει. ο δικος μου ζοριζοταν για βδομαδες μεχρι να το καταφερει τελικα
και η κτηνιατρος ελεγε οτι δεν πρεπει να παρεμβω (να τον ξυσω δλδ εκει που φαγουριζεται) γιατι τον βοηθαει πολυ αυτη η διαδικασια!ως προς τα υπολοιπα που λες, απλα να σου πω οτι ακομη και να επανελθει πληρως ο ελεγχος της ουρησης και της αφοδευσης δλδ να ελεγχει ο ιδιος ποτε θα τα κανει, αυτο δε σημαινει οτι θα περπατησει. ουτε αν αρχισει να αισθανεται τα ποδια ειναι δεδομενο οτι θα περπατησει. εχω δει αναπηρο γατακι που ολα τα ηλεγχε, κουνουσε και τα πισω ποδια, αλλα ποτε δεν περπατησε. απ την αλλη αν τυχον συμβει κατι απο αυτα θα ειναι σημαντικη βελτιωση σιγουρα. αυτονοητο ειναι ομως οτι αν η ζημια στην σπονδυλικη στηλη ειναι σοβαρη (εφοσον δεν εχετε κανει καν ακτινογραφια δεν το ξερεις αυτο) αυτες οι μικροβελτιωσεις απλα θα δειχνουν καλη κατασταση του ζωου, ειναι καλες ενδειξεις, δε σημαινουν ομως οτι θα ξανασηκωθει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool