Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis36
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ο γατούλης είναι πολύ καλά. Τις προάλλες είχε σκουλήκια στα κακά και του έδωσα milbemax και πλέον είναι καθαρά. Δεν ξέρω τι να κάνω με το μασούλημα των καλωδίων.....!!! ευτυχώς δεν έχω καλώδια ρεύματος σε σημείο που να τα φτάνει. Κάτι νεώτερο δεν υπάρχει, η ζωή και των δυο έχει μπει σε ένα ρυθμό, ειδικά με την αφαίρεση ούρων τρεις φορές την ημέρα. Είμαι λιγάκι στενοχωρημένος γιατί όπως θα είχατε καταλάβει από προηγούμενο ποστ έχω και μια ακόμη γατούλα στο σπίτι 15 ετών, δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την παρουσία του γατουλινιού στο σπίτι και το χειρότερο δεν φαίνεται στον ορίζοντα ίχνος συμπάθειας μεταξύ τους. Αντιθέτως το μικρό έχει την τάση να κυνηγά την μεγάλη μου όποτε την βλέπει και εκείνη δείχνει θα έλεγα τρομοκρατημένη και ανεβαίνει ψηλά εκεί που δεν μπορεί να φθάσει το μικρό. Προς το παρόν όταν αναχωρώ από το σπίτι το κλείνω μέσα στο δωμάτιο με όλες τις ανέσεις πλην ιντερνετ. Εχω και ip camera και μπορώ να το βλέπω από την δουλειά.
Καταλαβαίνω πόσο σε στενοχωρεί η μη αρμονική συνύπαρξη των δυο γατουλινιών σου και βέβαια καλά κάνεις που τα κρατάς χώρια κατά τη διάρκεια της απουσιάς σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Ο γατούλης είναι
νεαρός στην ηλικία, λογικό είναι (για ένα γατί καθόλα φυσιολογικό αν εξαιρέσεις το συγκεκριμένο του πρόβλημα) να θέλει να πειράζει και να εξερευνά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε λίγους μήνες και μεγαλώνοντας, να πάψει να ασχολείται με την γατούλα, θα ηρεμήσει κατά κάποιο τρόπο, και τότε θα αλλάξει και η μεταξύ τους ..ασυμβατότητα, αν μπορώ να το πω έτσι.
Είναι πανέμορφος πάντως και το μουτράκι του εκφραστικότατο
Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις μαζί του και να είσαι σίγουρος οτι η ανεξάντλητη αγάπη που του προσφέρεις και που είναι η καλύτερη τροφή δύναμης γι'αυτόν, κάποια στιγμή θα σε ξαφνιάσει με την πρόοδο που θα κάνει στο θέμα της κινητικότητας και οι ευχάριστες εκπλήξεις για το μέλλον είναι αναμενόμενες

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η ζωή του γατούλη μου φαίνεται φυσιολογική. Κάνει ό,τι και κάθε άλλο μωρό γατούλι. Μεγαλώνει και διαολεύει!!

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η περιέργεια του μικρού και η καλοπροαίρετη του διάθεση για παιγνίδι την ενοχλεί γιατί οι γάτες είναι από τη φύση τους ζηλιάρες και κτητικές. Και η παρουσία του στο σπίτι, η αλλαγή της ρουτίνας της είναι απόδειξη ότι τα πράγματα δεν ειναι όπως παλιά στο βασίλειό της. Θα βοηθούσε πιστεύω αν εκτόνωνε την ενεργητικότητά του σε παιγνίδια στα οποία θα τον παρασύρεις εσύ με το που θα μπεις στο σπίτι. Όχι όμως προτού χαιρετήσεις την αρχόντισσά σου, τη γάτα σου εδώ και 15 χρόνια

και καλη σας τυχη με τον μικρουλι... 
apostolis36
Νεοφερμένο μέλος
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία το νέο πρόβλημα που δημουργήθηκε είναι ότι πλέον κοιμάμαι στο ..μπάνιο. Εχει κάτι απαιτήσεις κι αυτό, άκου να θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι.

Συνημμένα
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εύχομαι να γίνει τελείως καλά και να μπορέσει να ξαναπερπατήσει κανονικά!Σήμερα από το πρωί περπατάει με τα πίσω πόδια γονατιστά, δηλαδή δεν τα σέρνει πλάγια! Επίσης τις προηγούμενες ημέρες παρατήρησα ότι έτσι πως το έχω ανάσκελα στο κρεβάτι και του κάνω γυμναστική τα πίσω πόδια, νιώθω να τα σπρώχνει όλο και πιο πολύ.
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία το νέο πρόβλημα που δημουργήθηκε είναι ότι πλέον κοιμάμαι στο ..μπάνιο. Εχει κάτι απαιτήσεις κι αυτό, άκου να θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι.![]()
και φυσικά το κρεβάτι τώρα είναι ιδιοκτησία του

Ευχομαι τα καλυτερα!! ^_^
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος

cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά τα λέω γιατί θέλω να καταλήξω στο εξής. Δεν έχω μετανιώσει που τον υιοθέτησα. Είναι τόσο καλό γατί...... Δεν ζητιανεύει την αγάπη μου ή τη φροντίδα μου. Τη διεκδικεί ευγενικά. είναι τρυφερός και δείχνει την αφοσίωσή του με τα χάδια και τα παιχνίδια που μου κάνει. Έχει όρεξη για ζωή και το δείχνει με τη θέληση και τη δύναμη που έχει. Αλήθεια, πόση δύναμη ψυχής έχει!!!! Μπορεί να εξασφάλισε μια αγκαλιά και ένα σπιτικό κοντά μου, αλλά εγώ είμαι πιο τυχερή που τον έχω. Μου κάνει μαθήματα ζωής!!!!!!!!!!Δεν ξέρω αν ο γατούλης σου θα καταφέρει να περπατήσει. ξέρω όμως ότι είναι ευτυχισμένος κοντά σε ένα άνθρωπο που τον νοιάζεται και είσαι τυχερός που τον έχεις γιατί σίγουρα θα σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του με τον τρόπο που θα επιλέξει αυτός. μπορεί να είναι δύσκολα για σένα, αλλά αφού δεν κουράζεται ο ίδιος, βοήθησέ τον όσο μπορείς. κάνε κουράγιο και προχώρα.
πιστεύω ότι κάτι καλό θα βγει. το σίγουρο είναι ότι θα έχετε μια πολύ όμορφη σχέση οι δυο σας!!!!!!!!!και σας το εύχομαι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σήμερα από το πρωί περπατάει με τα πίσω πόδια γονατιστά, δηλαδή δεν τα σέρνει πλάγια! Επίσης τις προηγούμενες ημέρες παρατήρησα ότι έτσι πως το έχω ανάσκελα στο κρεβάτι και του κάνω γυμναστική τα πίσω πόδια, νιώθω να τα σπρώχνει όλο και πιο πολύ.
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία το νέο πρόβλημα που δημουργήθηκε είναι ότι πλέον κοιμάμαι στο ..μπάνιο. Εχει κάτι απαιτήσεις κι αυτό, άκου να θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι.![]()
Μαναράκι μου γλυκό...

Πώς να του αρνηθείς την επιθυμία του, όταν βλέπεις αυτή την όμορφη μουρίτσα να προσπαθεί και, όπως πολύ σωστά
είπε και η προλαλήσασα cooperaki στο συγκινητικό της αισιόδοξο μήνυμα, να δίνει μαθήματα δύναμης και ζωής?

(και αξιοπρέπειας θα προσέθετα).
Εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Μακάρι να έχει βελτίωση ο κούκλος σου... όχι για'σένα, αλλά γιατί φαντάζομαι για μία γάτα είναι δύσκολο να μη μπορεί να κάνει ό,τι μα ό,τι μα ό,τι θέλει!

Σοβαρά τώρα, είναι ακόμα αρχή. Και το μεγάλο σου καμάρι θα συνηθίσει και το μικρό θα μπει σε σειρά. Και ακόμα και να μην αλλάξει κάτι, θα το ξεχάσεις πως κάτι έχει. Δε θα είναι ο άρρωστος γατούλης, θα είναι απλώς ο γάτος σου.
Αυτός μέχρι και τον τίτλο θα σε βάλει να αλλάξεις!!

apostolis36
Νεοφερμένο μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Χαίρομαι πολύ που υπάρχει κάποια βελτίωση. Και θα τα βρουν κάποια στιγμή μεταξύ τους πιστεύω. 'Ηδη που δεν πλακώνονται είναι βασικό!Βάλε καμιά φωτογραφία με τα καμαράκια σου...

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κάθε μέρα και καλύτερα και όλα τα σημάδια είναι αισιόδοξα οτι θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση. Χάρη στην προσπάθεια, στην υπομονή και στην ανεξάντλητη αγάπη και τρυφερότητα που σας δένει μ'αυτό το υπέροχο πλασματάκι, μια σχέση συγκινητικά μοναδική.
Και με την Κατερίνα, δώσ'τους χρόνο, είμαι σίγουρη θα τα βρουν μεταξύ τους κάποια στιγμή

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ωραία νέα 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να υπάρχει βελτίωση καθημερινά!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool