Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα τελειώνουμε την αντιβίωση. Θα την πάω οπωσδήποτε στο γιατρό. Σήμερα έχω αποσυντονιστεί και με απασχολεί συνέχεια το θέμα. Θα την πάω τη Δευτέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στειρωθηκαμε και πρεπει να της δινω αντιβιοση και μια φορα την μερα να την πλενω με μπεταντιν στα ραματα. Το θεμα ειναι οτι ακομα και αν καθοταν να της την δωσω με συρριγγα στο στομα μετα την βγαζει με πολλα σαλια. Πιανει αμα της την χυσω ανω απο μια κονσερβα και τα φαει μαζι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Στειρωθηκαμε και πρεπει να της δινω αντιβιοση και μια φορα την μερα να την πλενω με μπεταντιν στα ραματα. Το θεμα ειναι οτι ακομα και αν καθοταν να της την δωσω με συρριγγα στο στομα μετα την βγαζει με πολλα σαλια. Πιανει αμα της την χυσω ανω απο μια κονσερβα και τα φαει μαζι;
πιανει...αλλα μην βαλεις πολυ φαγητο..για να εισαι σιγουροςε οτι θα το φαει ολο..και ετσι ολοκληρη την αντιβιωση..και θα πρεπει να το φαει εκεινη τη στιγμη που θα βαλεις την αντιβιωση...μην περασουν κανα δυο ωρες δηλαδη...γιατι δεν σου εδωσε σε χαπι;;αν δεν σε γρατζουναει οταν της το δινεις,ειναι πιο ευκολο..

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει νομίζω να πάρει οπωσδήποτε αντιβίωση. Το ότι δεν τρώει δύο μέρες τώρα είναι κάπως ανησυχητικό. Καλό θα ήταν να ενημερώσεις τον κτηνίατρο αύριο.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πάρε και τον γιατρό ένα τηλέφωνο καλού κακού.

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
το Bijouxdaki σήμερα πήγε στο γιατρό. Μας είπε ότι συμβαίνει συχνά στις γάτες μετά τη στείρωση και να μην ανησυχούμε. Μας είπε ότι δεν είναι μάλλον κάποιο σπλάχνο που βγαίνει από τα εσωτερικά ράμματα, γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο όταν το ζουλάς θα έμπαινε και θα έβγαινε. Αυτό είναι μάλλον υγρό ή λίπος, είναι κάπως σκληρό και παραμένει σταθερό στον όγκο του. Είναι πιθανό να φύγει από μόνο του ή ακόμα και να παραμείνει. Ας ελπίσουμε ότι θα φύγει. Δεν μας έδωσε φάρμακα και μας ζήτησε να την ξαναδεί μετά από μια εβδομάδα. Αυτά τα νέα μας προς το παρόν.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
βασικα ειναι σαν μια ρογα, ετσι;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γεια σας φίλοι,
το Bijouxdaki σήμερα πήγε στο γιατρό. Μας είπε ότι συμβαίνει συχνά στις γάτες μετά τη στείρωση και να μην ανησυχούμε. Μας είπε ότι δεν είναι μάλλον κάποιο σπλάχνο που βγαίνει από τα εσωτερικά ράμματα, γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο όταν το ζουλάς θα έμπαινε και θα έβγαινε. Αυτό είναι μάλλον υγρό ή λίπος, είναι κάπως σκληρό και παραμένει σταθερό στον όγκο του. Είναι πιθανό να φύγει από μόνο του ή ακόμα και να παραμείνει. Ας ελπίσουμε ότι θα φύγει. Δεν μας έδωσε φάρμακα και μας ζήτησε να την ξαναδεί μετά από μια εβδομάδα. Αυτά τα νέα μας προς το παρόν.
μια χαρα...οποτε τωρα θα εισαι και εσυ πιο ησυχη...

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ηρεμήσαμε και ευχόμαστε να φύγει. Είναι ευδιάθετη και παίζει με τα μπαλάκια και τα ποντικάκια της (λούτρινα εννοείται...). Προσπαθούμε να μην απαντάμε στις προκλήσεις της για να αποφύγουμε την έντονη δραστηριότητα, αλλά μας φέρνει τα μπαλάκια στα πόδια μας για να της τα πετάμε και να μας τα φέρνει.
Απαντώντας στο φίλο Ducati, αυτό που βλέπουμε δεν είναι ακριβώς σα ρόγα, αλλά περίπου σαν ένα αμύγδαλο μαζί με το περίβλημά του. Θα το παρακολουθήσουμε... Η γατούλα σου πως τα πάει;
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχως εμενα δεν μου φερνει τα μπαλάκια στα πόδια, οπότε θέλει δράση και την αγνοώ μου τραβάει μια ανάποδη στο κεφάλι.
Συνέρχεται σιγά σιγά, τρώει καμπόσο και είναι λίγο πιο ενεργητική, δεν κάνει όμως ακόμα τα παιχνίδια της. Κοιμάται πολύ αλλά μένει και ξύπνια πλέον αρκετά. Δυστυχώς το ότι έμαθε σε ξηρά τροφή βγήκε σε κακό μιας και δεν την προσελκύει η κονσέρβα ώστε να της ρίξω την αντιβίοση και μιας και μείναμε πίσω στις δόσεις της έδωσα με το ζόρι, με΄τα όμως της τρέχουν αηδιαστικές χλεμπόνες σαν σαλεμένος γέρος και δεν ξέρω αν βγάζει και το φάρμακο μαζι. Αφου δυστυχως δεν την παιρνει αλλιως θα της την δινω πιανοντας την χειροπόδαρα.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάθε γάτα είναι μοναδική και έχει τους τρόπους της...Τί αντιβίωση σου έδωσε; Καλύτερα θα ήταν σε χαπάκι. Εγώ της το έπλαθα μέσα σε ένα μικρό κεφτεδάκι από κονσέρβα και της το έχωνα στο στόμα. Χαπάκια Synulox, ένα πρωί και ένα βράδυ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παιδια..δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι γιατροι δεν κανουν την ενεσιμη αντιβιωση μακρα διαρκειας...βεβαια,,απο οτι βλεπω ολοι μας ειμαστε εκτος αθηνων...αλλα ρε παιδια..λες και ειναι το σουπερ φαρμακο της NASA και δεν μπορει να ερθει και επαρχια..ελεος δηλαδη...
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλα ο γιατρος εχει να κανει με ενα χεσμενο γατι που βρισκεται σε αγνωστο περιβαλλον και ετσι κοκαλωνει, δεν σκεφτεται οτι στο σπιτι το γατι εχει θαρρος και δεν καθεται να του βαλεις στο στομα μια συρριγγα με αηδιαστικη αντιβιοση που το πνιγει.
julia
Διακεκριμένο μέλος
παιδια..δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι γιατροι δεν κανουν την ενεσιμη αντιβιωση μακρα διαρκειας...βεβαια,,απο οτι βλεπω ολοι μας ειμαστε εκτος αθηνων...αλλα ρε παιδια..λες και ειναι το σουπερ φαρμακο της NASA και δεν μπορει να ερθει και επαρχια..ελεος δηλαδη...
Απλά, προφανώς με την ενέσιμη αντιβίωση το ποσοστό κέρδους του μειώνεται.
Οπότε ή θα χρεώσει την στείρωση 200ε που το έχουμε ακούσει (και θα χάσει τον πελάτη )ή λιγότερο και τότε δεν θα την κάνει.
Δεν είναι καθόλου δυσεύρετη η ενέσιμη.. απλά είναι σχετικά ακριβούτσικη, και εαν δεν κάνει κάποιος πολλές στειρώσεις μπορεί να του λήξει και να αναγκαστεί να το πετάξει όλο το μπουκαλάκι. Το οποίο και συμβαίνει σε γιατρούς της επαρχείας, που ο κόσμος την στείρωση την ξέρει "αποστείρωση"

Εκτός και αν είναι γιατρός σε "ιεραποστολή" και κάνει περιοδείες και στειρώνει ότι βρίσκει... Επίσης σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο και δεν το έχω πάρει και εγώ άλλωστε (ακόμα).

moukelis
Επιφανές μέλος
Kauoλου δυσευρετη δεν ειναι,εγω στειρωσα το Σειριο στην Καλυμνο και ειχαν,φανταστειτε.Και μαλιστα ουτε καν με ρωτησε η γιατρος,το θεωρησε αυτονοητο οτι θα του εκανε ενεσιμη.
Μακαρι να πανε καλυτερα οι γατουλες σας και να αναρρωσουν συντομα πληρως.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σας πω τα ευχάριστα νέα...αυτό το καρουμπαλάκι που είχε δημιουργηθεί κάτω και γύρω από την τομή υποχώρησε εντελώς!!! Όλα είναι μια χαρά τώρα!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να σας πω τα ευχάριστα νέα...αυτό το καρουμπαλάκι που είχε δημιουργηθεί κάτω και γύρω από την τομή υποχώρησε εντελώς!!! Όλα είναι μια χαρά τώρα!!!

,...μπραβο...
Puma Foxy
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας!
Χρειάζομαι την γνώμη σας σε ένα πρόβλημα που ήδη παρακολουθώ με την κτηνίατρό μου,αλλα θα ήθελα να ξέρω αν κανείς είχε παρόμοια εμπειρία.
Πριν 1 βδομάδα πήγα την μια απο τις δυο γάτες που ´εχω (θηλυκιά ) για στείρωση.
Το πρώτο βράδυ μετα την στείρωση έκανε εμετούς...την επόμενη μέρα είχε μαζί με εμετούς και διάρροια .Πηρα αμέσως την γιατρό και πήγα απο το γιατρείο όπου και μου έδωσε φάρμακα και για τα δύο. Η διάρροια σταμάτησε την επόμενη μέρα όμως ο εμετός επέτρεψε. Να ενημερώσω ότι στον εμετό ειναι όλη η τροφή συμπυκνωμένη.
Αποφασίσαμε με την γιατρό να συνεχίσουμε την θεραπεία σε ενέσιμη μορφή...δηλαδή την αντιβίωση για την στείρωση.Της πρώτες 3 μέρες ολα καλά ( να πω ότι μου έδωσε και σιρόπι για τον εμετό όπου με δυσκολία της δίνω εκτός τις τελευταίες μέρες που δεν τα καταφέρνω) ...σήμερα το βράδυ και 4 μέρα ενεσιμης θεραπείας μου έβγαλε πάλι το φαγητό...Όλο !!!
Τωρα η μόνη λύση που μένει ειναι να μείνει στο γιατρείο για παρακολούθηση.
Να σας πω επίσης ότι δεν έκανε καθόλου πυρετό ..ότι δεν εχει χάσει την όρεξη της και επίσης η πρώτη της τροφή που δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα έως την στείρωση ήταν απο τις καλύτερες στην αγορά και η δεύτερη ειναι ειδική για γαστρεντερικά προβλήματα ...οπότε δεν πιστεύω ότι ειναι θέμα τροφής. Και η γιατρός ακόμα εχει προβληματιστεί.....
ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩ;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μετά την στείρωση και ο δικός μου έκανε κάποιους εμετούς, αλλά την ίδια μόνο μέρα. Είχα κάνει το λάθος να του δώσω νερό μόλις τον έφερα σπίτι, μετά από αυτό ακολούθησαν 5-6 εμετοί. Το στομάχι δεν είναι έτοιμο μετά από νάρκωση ούτε για νερό δηλαδή. Οπότε αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως διαταράχθηκε το στομάχι αν της έδωσες κανονικά τροφή την ίδια μέρα.
Δεν παίρνεις και μια ακόμη γνώμη από γιατρό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool