SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμα καινουρια και δεν ξερωΑπουσιολόγε, σβήσε την απουσία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εγώ επιμένω να το προτείνουμε στους υπεύθυνους του σάιτ και βλέπουμε...
Απορίπτεται.Θα ανοίξουμε ένα ωραίο θέμα.Δεν είδες στο <<η ελένη σχολιάζει πιχινούς>> που έκαναν διαγωνισμό;Δεν ρώτησαν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ντρουπή σουΚυρια-κυρια;Εγω θα λειψω για λιγο εχω μια δουλεια
!!!Δεν στη σβύνω την ωριαία
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγνή, η επαναστάτριαΑπορίπτεται.Θα ανοίξουμε ένα ωραίο θέμα.Δεν είδες στο <<η ελένη σχολιάζει πιχινούς>> που έκαναν διαγωνισμό;Δεν ρώτησαν...![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓυμνασιοβλακείεςΕιμα καινουρια και δεν ξερω![]()
...................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Να της βάλουμε ολήμερη αποβολήΠου είναι αυτή η babycat(δεν τέλειωσα το διάβασμα)![]()

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΤΡΟΥΠΗ ΣΟΥ!!!!Στο δρομο ερχομαι.Βαρτε μου και αλλη απουσια επειδη αντιμιλαω κιολας

Ορίστε ένα καλό παιδί σε αυτή τη τάξη από τούβλαΝα ονομασουμε το θεμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ!!!!Τι λετε???

!Ωραία ιδέα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Να ονομασουμε το θεμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ!!!!Τι λετε???
Πολύ ωραίο είναι...Εγώ σκεφτόμουν <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα οι Ολοιμπιακοί μου έδωσαν έμπνευση!Τι λέτε για το ''Παναθήναια γάτας;''Πολύ ωραίο είναι...Εγώ σκεφτόμουν <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>
;(ή γατών)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανε τα μαθηματα και σκεψου!!!Θα την παρω τηλ. εγω,οκ???Παιδια τα λεμε αυριο στις 6 γιατι καποιοι δεν ειναι εδω????Που είναι αυτή η babycat(δεν τέλειωσα το διάβασμα)![]()
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΟΟΟ......Πολύ ωραίο είναι...Εγώ σκεφτόμουν <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

καληνύχτα(μπου χουουου)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωρα????κορίτσια λυπάμαι,αλλά έχει έρθει ο αδερφός μου και θέλει να μπει στον υπολογιστή(βάλτε μου απουσία).Και το χειρότερο είναι ότι μας βλεπω αύριο να μιλάμε:cry:...καληνύχτα(μπου χουουου)
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
1)θα ανοίξουμε ένα θεματάκι στα off-topics ή αλού με θέμα <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>(γίνεται να το ανοίξω εγώ;Θα γράψω ενοείται και τα ονόματά σας)
2)Θα δηλώσουν συμμετοχή όση θέλουν,ακόμη και εμείς.
3)Κάποια από εμάς θα κρατάει τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.
4)Όποιος συμμετέχει θα γράφει κάπως έτσι:
Δικό του όνομα:................
Όνομα γάτας:..................
Ράτσα
και οι φάτσες συμμετέχουν)....................Χρωνών
η γάτα)...................Βιντεάκι:..............................
Ένα σχόλιο:....................................................
5)θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της συμμετοχής.
6)Θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της ψηφοφορίας.
7)Θα συγκεντρώσουμε τις ψήφους.
8)Τέλος θα ανακιρίξουμε νικητή...

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναπαταω τα ονοματα???Λοιπόν επειδή βλέπω μόνο τίτλους ορίστε τα σχέδιά μου, να τα συζητήσουμε,να τα αλλάξουμε και να αποφασίσουμε:
1)θα ανοίξουμε ένα θεματάκι στα off-topics ή αλού με θέμα <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>(γίνεται να το ανοίξω εγώ;Θα γράψω ενοείται και τα ονόματά σας)2)Θα δηλώσουν συμμετοχή όση θέλουν,ακόμη και εμείς.
3)Κάποια από εμάς θα κρατάει τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.
4)Όποιος συμμετέχει θα γράφει κάπως έτσι:
Δικό του όνομα:................
Όνομα γάτας:..................
Ράτσακαι οι φάτσες συμμετέχουν)....................
Χρωνώνη γάτα)...................
Βιντεάκι:..............................
Ένα σχόλιο:....................................................
5)θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της συμμετοχής.
6)Θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της ψηφοφορίας.
7)Θα συγκεντρώσουμε τις ψήφους.
8)Τέλος θα ανακιρίξουμε νικητή...
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
...