Παροιμίες: Θέλετε;

Εγώ επιμένω να το προτείνουμε στους υπεύθυνους του σάιτ και βλέπουμε:)...

Απορίπτεται.Θα ανοίξουμε ένα ωραίο θέμα.Δεν είδες στο <<η ελένη σχολιάζει πιχινούς>> που έκαναν διαγωνισμό;Δεν ρώτησαν...:mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κυρια-κυρια;Εγω θα λειψω για λιγο εχω μια δουλεια
Ντρουπή σου:mad:!!!Δεν στη σβύνω την ωριαία:mad::P!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απορίπτεται.Θα ανοίξουμε ένα ωραίο θέμα.Δεν είδες στο <<η ελένη σχολιάζει πιχινούς>> που έκαναν διαγωνισμό;Δεν ρώτησαν...:mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol:
Αγνή, η επαναστάτρια:up:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που είναι αυτή η babycat(δεν τέλειωσα το διάβασμα):mad::mad::mad::lol::lol::lol:

Στο δρομο ερχομαι.Βαρτε μου και αλλη απουσια επειδη αντιμιλαω κιολας

Να ονομασουμε το θεμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ!!!!Τι λετε???

Στο δρομο ερχομαι.Βαρτε μου και αλλη απουσια επειδη αντιμιλαω κιολας
ΝΤΡΟΥΠΗ ΣΟΥ!!!!:mad::lol:
Ορίστε ένα καλό παιδί σε αυτή τη τάξη από τούβλα:mad::lol:!Ωραία ιδέα!

Πολύ ωραίο είναι...Εγώ σκεφτόμουν <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>

Πολύ ωραίο είναι...Εγώ σκεφτόμουν <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>
Εμένα οι Ολοιμπιακοί μου έδωσαν έμπνευση!Τι λέτε για το ''Παναθήναια γάτας;'':hmm:;(ή γατών)

Που είναι αυτή η babycat(δεν τέλειωσα το διάβασμα):mad::mad::mad::lol::lol::lol:
Κανε τα μαθηματα και σκεψου!!!Θα την παρω τηλ. εγω,οκ???Παιδια τα λεμε αυριο στις 6 γιατι καποιοι δεν ειναι εδω????

κορίτσια λυπάμαι,αλλά έχει έρθει ο αδερφός μου και θέλει να μπει στον υπολογιστή(βάλτε μου απουσία).Και το χειρότερο είναι ότι μας βλεπω αύριο να μιλάμε:cry:...:bye::bye::bye:καληνύχτα(μπου χουουου)

κορίτσια λυπάμαι,αλλά έχει έρθει ο αδερφός μου και θέλει να μπει στον υπολογιστή(βάλτε μου απουσία).Και το χειρότερο είναι ότι μας βλεπω αύριο να μιλάμε:cry:...:bye::bye::bye:καληνύχτα(μπου χουουου)
Τι ωρα????

Λοιπόν επειδή βλέπω μόνο τίτλους ορίστε τα σχέδιά μου, να τα συζητήσουμε,να τα αλλάξουμε και να αποφασίσουμε:
1)θα ανοίξουμε ένα θεματάκι στα off-topics ή αλού με θέμα <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>(γίνεται να το ανοίξω εγώ;Θα γράψω ενοείται και τα ονόματά σας)
2)Θα δηλώσουν συμμετοχή όση θέλουν,ακόμη και εμείς.
3)Κάποια από εμάς θα κρατάει τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.
4)Όποιος συμμετέχει θα γράφει κάπως έτσι:

Δικό του όνομα:................
Όνομα γάτας:..................
Ράτσα:(και οι φάτσες συμμετέχουν)....................
Χρωνών:(η γάτα)...................

Βιντεάκι:..............................

Ένα σχόλιο:....................................................

5)θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της συμμετοχής.
6)Θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της ψηφοφορίας.
7)Θα συγκεντρώσουμε τις ψήφους.
8)Τέλος θα ανακιρίξουμε νικητή...
:up::up::up::up:

Λοιπόν επειδή βλέπω μόνο τίτλους ορίστε τα σχέδιά μου, να τα συζητήσουμε,να τα αλλάξουμε και να αποφασίσουμε:
1)θα ανοίξουμε ένα θεματάκι στα off-topics ή αλού με θέμα <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>(γίνεται να το ανοίξω εγώ;Θα γράψω ενοείται και τα ονόματά σας)2)Θα δηλώσουν συμμετοχή όση θέλουν,ακόμη και εμείς.
3)Κάποια από εμάς θα κρατάει τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.
4)Όποιος συμμετέχει θα γράφει κάπως έτσι:

Δικό του όνομα:................
Όνομα γάτας:..................
Ράτσα:(και οι φάτσες συμμετέχουν)....................
Χρωνών:(η γάτα)...................

Βιντεάκι:..............................

Ένα σχόλιο:....................................................

5)θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της συμμετοχής.
6)Θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της ψηφοφορίας.
7)Θα συγκεντρώσουμε τις ψήφους.
8)Τέλος θα ανακιρίξουμε νικητή...
:up::up::up::up:
Ναπαταω τα ονοματα???

Wait,i'm here

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back