Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ελα μωρε τωρα γι'αυτο θα κατσουμε να σκασουμε;![]()
Δίκιο έχεις.Λοιπόν σε ένα δεκάλεπτο είναι η συνάντησή...ξέρεις...
Μόνο που σήμερα δεν έχω σημάδια της Χριστίνας(bunny)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
AMBER ALERT!!!!!!!Δίκιο έχεις.Λοιπόν σε ένα δεκάλεπτο είναι η συνάντησή...ξέρεις...
Μόνο που σήμερα δεν έχω σημάδια της Χριστίνας(bunny)
Μια Χριστίνα εξαφανίστηκε!
Παρακαλούμε αν γνωρίζετε τίποτα επυκοινωνίστε με το Mycat!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
AMBER ALERT!!!!!!!
Μια Χριστίνα εξαφανίστηκε!
Παρακαλούμε αν γνωρίζετε τίποτα επυκοινωνίστε με το Mycat!!![]()
Χαχαχα.
Την χρειαζόμαστε όμως...

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, Κυριακή είναι θα έχει πάει καμία βόλταΧαχαχα.Την χρειαζόμαστε όμως...
![]()

.........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ήρθρ η ώρα της αλήθειας,της μεγάλης συνάντησης.
Δυστυχώς η συντρόφισα Χριστίνα δεν μπόρεσε να έρθει
γιατί απουσιάζει.Περιμένω να μαζευτούμε όλες για να σας ανακοινώσω το σχέδιό μου και να μου πείτε τις προτάσεις σας τις οποίες και θα απορίψω...

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Να με!Δεύτερη και καταϊδρωμένη!Λοιπόν κορίτσια,
ήρθρ η ώρα της αλήθειας,της μεγάλης συνάντησης.
Δυστυχώς η συντρόφισα Χριστίνα δεν μπόρεσε να έρθει
γιατί απουσιάζει.Περιμένω να μαζευτούμε όλες για να σας ανακοινώσω το σχέδιό μου και να μου πείτε τις προτάσεις σας τις οποίες και θα απορίψω...
![]()
Πείτε μας τις ιδέες σας, μανδαμ
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Να με!Δεύτερη και καταϊδρωμένη!
Πείτε μας τις ιδέες σας, μανδαμ...
Λοιπόν.Ή μάλλον ας περιμένουμε και τις άλλες,οι οποίες αδικιολόγειτα άργησαν...

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωριαία αποβολή στο μάθημα Μycat!!!!!!!Λοιπόν.Ή μάλλον ας περιμένουμε και τις άλλες,οι οποίες αδικιολόγειτα άργησαν...![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε ξερω αν λες για εμενα αλλα αργησα γιατι μιλαω με τη θεια μου απο το Καναδα με το msn.Ξεκαθαρισμενα πραγματαΛοιπόν.Ή μάλλον ας περιμένουμε και τις άλλες,οι οποίες αδικιολόγειτα άργησαν...![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ηρθα!Εχασα τιποτα προεδρε Αγνη;
Τίποτα σπουδαίο,τον προόλογο μόνο.

Εντομεταξή η συντρόφισα sweetycat έχει χαθεί...

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Που χαθηκα και δε με βλεπετε;Εδω ειμαι![]()
Sorry,όχι εσύ,η sweetycat που δδεν ξέρει που είναι το θέμα και αργοπορεί...

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Τίποτα ιδειέτερο!Πήρες μια ωριαία αποβολή και αύριο θα έρθεις με τον κηδεμόνα σουΗρθα!Εχασα τιποτα προεδρε Αγνη;

!Λοιπόν, Αγνή, ξεκινάμε;

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαθηκα στον δρομο!Τι λεγαμε???Τίποτα σπουδαίο,τον προόλογο μόνο.Εντομεταξή η συντρόφισα babycat έχει χαθεί...
![]()
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Απουσιολόγε, σβήσε την απουσίαΠου χαθηκα και δε με βλεπετε;Εδω ειμαι![]()
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τίποτα ιδειέτερο!Πήρες μια ωριαία αποβολή και αύριο θα έρθεις με τον κηδεμόνα σου!
Λοιπόν, Αγνή, ξεκινάμε;![]()
Τώρα που ήρθε και η αργοπορημένη sweetycat(την έχω βάλει στο μάτι) ξεκινάμε.
Περιμένω προτάσεις.Εγώ σας είπα μία στο θέμα που συζητούσαμε πριν...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ επιμένω να το προτείνουμε στους υπεύθυνους του σάιτ και βλέπουμεΤώρα που ήρθε και η αργοπορημένη sweetycat(την έχω βάλει στο μάτι) ξεκινάμε.
Περιμένω προτάσεις.Εγώ σας είπα μία στο θέμα που συζητούσαμε πριν...
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool