Παροιμίες: Θέλετε;

Πηγαινουμε θεατρικο γιατι θα παιξουμε παραστασεις.Ξεχνα τις ωρες.Απο οποτε θελουν μπορουν να ψηφισουν αλλα τη τελευταια ημερα θα πρεπει να ωρισουμε ωρες ψηφοφοριας:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tο θέμα θα το ανοίξω αύριο...
Τι τεστ λέτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ηθελες να γραψεις αυτα;

Αγαπητοι γατοφιλοι...θα ξεκινησει ο διαγωνισμος της καλυτερης γατας με τα πιο απιθανα κολπα.Εχουμε διωργανωσει τα παντα με μια σειρα και θα θελαμε να τη τιρησετε.Πρωτα θα δηλωσουν οσοι θελουν συμμετοχη συμπληρονοντας τα εξης στοιχεια:
Ονομα(δικο σας)
Ονομα(γατας)
Ρατσα(επιτρεπονται και οι γατσες και οι ταρατσες)
Ηλικια(γατας)

Βιντεακι:

Ενα σχολιο:

Μπορειτε να ληλωσετε συμμετοχη μεσα σε π.χ 4 ημερες.Απο εδω και στο εξης αρχιζουν οι συμμετοχες.Θα σας ενημερωσουμε ποτε να αρχισετε να ψηφιζετε.Καθενας θα μπρει να ψηφισει μεχρι και 2 βιντεακια.
Σου αρεσει αυτο το κειμενο;Βεβαια μπορεις να προσθεσεις και κατι παραπανω:up:

:rolleyes:
Αγαπητοι γατοφιλοι...θα ξεκινησει ο διαγωνισμος της καλυτερης γατας με τα πιο απιθανα κολπα.Εχουμε διωργανωσει τα παντα με μια σειρα και θα θελαμε να τη τιρησετε.Πρωτα θα δηλωσουν οσοι θελουν συμμετοχη συμπληρονοντας τα εξης στοιχεια:
Ονομα(δικο σας)
Ονομα(γατας)
Ρατσα(επιτρεπονται και οι γατσες και οι ταρατσες)
Ηλικια(γατας)

Βιντεακι:

Ενα σχολιο:

Μπορειτε να ληλωσετε συμμετοχη μεσα σε π.χ 4 ημερες.Απο εδω και στο εξης αρχιζουν οι συμμετοχες.Θα σας ενημερωσουμε ποτε να αρχισετε να ψηφιζετε.Καθενας θα μπρει να ψηφισει μεχρι και 2 βιντεακια.
Σου αρεσει αυτο το κειμενο;Βεβαια μπορεις να προσθεσεις και κατι παραπανω:up:

Moυ αρέσει πολύ...:up::up::up:
Θα βάλω και κάποια δικά μου και θα γίνει χάρμα...:happy:

Οπως νομιζεις:)

Γιατι δεν ανοιγεις σημερα το θεματακι.Please θα ειναι πολυ ωραιο:)

Γιατι δεν ανοιγεις σημερα το θεματακι.Please θα ειναι πολυ ωραιο:)

Δεν προλαβαίνω...;)

Τώρα μας μένει να βρούμε κάτι να κάνει και το Patsoukaki...;):)

Τώρα μας μένει να βρούμε κάτι να κάνει και το Patsoukaki...;):)
Γειά σας, κορίτσια!Επιτέλους κατάφερα να μπω!Βλέπετε είχα πολλά μαθήματα:redface:...
Λοιπόν βρείτε μου κάτι να κάνω και ύστερα μπορώ να βοηθήσω:):P:D!

Πολύ καλή ιδέα.Και εγώ κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.
Λοιπον,εσύ μετράς ψήφους,η sweetycat καταχωρεί τα ονόματα,εγώ θα ανοίξω το θέμα,για το patsoukaki θα βρω κάτι και μάλλον η bunny δεν συμμετέχει.:hmm::up:
Πολύ καλές ιδέες αλλά χθες είχα ένα πρόβλημα με το ίντερνετ γι' αυτό δεν απάντησα...:) Δοκιμάστε το!:happy:

Εγω θα πω ενα τραγουδι και αν μου ερθει καμια παροιμια θα την γραψω !!!

Μια φορα και εναν καιρο πηγε η γατα στο χορο και δεν χορεψε καλα και της κοψαν την ουρα και την πηγανε πιο περα και της κοψαν τον αερα και την πηγαν παρακει και της κοψαν το ενα αυτι!!!!

Εγω θα πω ενα τραγουδι και αν μου ερθει καμια παροιμια θα την γραψω !!!

Μια φορα και εναν καιρο πηγε η γατα στο χορο και δεν χορεψε καλα και της κοψαν την ουρα και την πηγανε πιο περα και της κοψαν τον αερα και την πηγαν παρακει και της κοψαν το ενα αυτι!!!!

Πολύ αστείο!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν χθες και προχθές δεν πρόλαβα να ανοίξω το θέμα μας,αλλά σήμερα δεν έχω μαθήματα και έτσι θα το ανοίξω στις 5:30 το απόγευμα....:happy:
Και για μην ξεχνιόμαστε:φάτε μάτια ψάρια!

Καλησπέρα, κορίτσια!!!

Αγνή, τρομερό το θεματάκι!!!!:up:Μόνο το όνομά μου ελιναι Αντιγόνη;)...

Σχετικά με το τι δουλεία να κάνω, προτείνω να αναλάβω τις δημόσιες σχέσεις,δηλ. να απαντώ στις απορίες του κοινού κ.τ.λ. κ.τ.λ
Τι λέτε;:blink:

Αν αρεσει σε εσενα εμεις δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα:up:

Να σε ρωτησω κατι ασχετο Αντιγονη:)Που ακριβως στην Αττικη μενεις.Εγω στις Ερυθρες

Καλησπέρα, κορίτσια!!!

Αγνή, τρομερό το θεματάκι!!!!:up:Μόνο το όνομά μου ελιναι Αντιγόνη;)...

Σχετικά με το τι δουλεία να κάνω, προτείνω να αναλάβω τις δημόσιες σχέσεις,δηλ. να απαντώ στις απορίες του κοινού κ.τ.λ. κ.τ.λ
Τι λέτε;:blink:

Εγώ δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα!Μόνο αν δεν ρωτάνε θα κάνεις και κάτι άλλο!

Να σε ρωτησω κατι ασχετο Αντιγονη:)Που ακριβως στην Αττικη μενεις.Εγω στις Ερυθρες

Τυχερούλες!!!:mad::lol::rolleyes:
Θα συναντιέστε όλες και εγώ που μένω Θεσσαλονίκη με τον Υ/Η αγκαλιά!:(

Υ.Σ. Η bunny τι θα κάνει;;;:hmm::hmm::hmm:

Γεια σας!:) Η bunny δεν είχε ίντερνετ χθες.:P Τί άλλα;:hmm: Ξέρετε κάποιο σωστό άνθρωπο που μπορεί να ενδιαφέρεται για τη Ραλού;:hmm:Και μία τελευταία ερώτηση: Ξέρετε κάποια Αλίνα εδώ στο MyCat;:hmm:Το ψευδώνυμό της δεν το ξέρω.:confused:

Γεια σας!:) Η bunny δεν είχε ίντερνετ χθες.:P Τί άλλα;:hmm: Ξέρετε κάποιο σωστό άνθρωπο που μπορεί να ενδιαφέρεται για τη Ραλού;:hmm:Και μία τελευταία ερώτηση: Ξέρετε κάποια Αλίνα εδώ στο MyCat;:hmm:Το ψευδώνυμό της δεν το ξέρω.:confused:

Γεια σου Xριστίνα.Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον για τη Ραλού και η απόσταση είναι μεγάλη.Είμαι πολύ στεναχωριμένη για την Κωνσταντίνα(babycat)!Στείλε μου ΠΜ για να δεις γιατι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back