aspasia
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ αίσχος, και συμβαίνει κάθε μέρα, χθές είδα μια γάτα με το έντερο απλωμένο ένα μέτρο και τις προάλες ένα μεγαλο σκύλο στην άκρη του δρόμου τόσο μεγάλος ήταν σαν πρόβατο κι ακόμη ποιό πολύ, νομίζω μολοσσός ήταν η ράτσα του, και τυφλός να είσαι και πάλι θα το αντιληφθείς. Γιατί; Και υπάρχουν και οι άλλοι που σταματούν να δουν το θέαμα, λες και θα κερδίσουν κάτι, μέχρι και μια γάτα προσπαθούσε να ξεκολήσει ένα κομμάτι κρέας που είχε γίνει ένα με την άσφαλτο και έφυγε ντροπιασμένη με το πρώτο τσσσσστ... Τελικά και τα ζώα είναι μικρά ανθρωπάκια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βεβαία δε θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να το κάνουν επίτηδες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε νομίζω ότι συμβαίνει μόνο λόγω βιασύνης....
Συμφωνώ και γω. Μη ξεχνάτε ότι μερικοί αγκαταλείπουν ακόμα και αιμόφυρτους ανθρώπους που χτύπησε το αυτοκίνητό τους. Μου έτυχε μια τέτοια περίπτωση -περιστατικό σε νοσοκομείο ...
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλα εγώ θέλω να ρωτήσω ΓΙΑΤΙ δεν σταματάνε να δουν τι έγινε, να πάρουν το ζωντανο να το θάψουν ή έστω να το πάνε στην άκρη του δρόμου να μην το πατάνε τα αμάξια ξανά και ξανά.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Και δυστυχώς και εγώ είδα ένα αδελφάκι κάποιου που έδωσα φέτος.
Πιστεύω ότι κατά ένα μεγάλο μέρος ευθύνονται οι οδηγοί .Υπάρχει όμως και το κομμάτι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και το λέω ( με ντροπή ) γιατί δυστυχώς και εγώ έχω πατήσει την γάτα της μαμάς μου
Ευτυχώς έζησε και είναι μια χαρά. Ούτε έτρεχα ούτε τίποτα. Σταματημένη ήμουνα και αυτή δεν έφυγε όταν άκουσε την μηχανή – ίσως γιατί μύρισε εμένα τι να πω. Αυτό που δεν συχωρώ με τίποτα είναι να εγκαταλείψεις το ζωάκι ή να το κάνεις επίτηδες ( ναι υπάρχουν και τέτοιοι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Το να δει όμως ένας οδηγός ότι πετιέται μπροστά του ένα ζώο και δεν φρενάρει ή αν το πατήσει και δεν σταματήσει να δει αν το ζωάκι ζει μήπως και το σώσει, αυτό είναι φυσικά έγκλημα...

Desdemona
Διάσημο μέλος

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνω καθημερινά 11 χιλ για να πάω στη δουλειά μου στη Λ. Μαραθώνος..
Κάθε μέρα θα δω περίπου 2-3 ζωάκια λιωμένα στο δρόμο.
Μια φορά πριν από 4 χρόνια, δεν είχα ορατότητα και πάτησα ένα
ήδη πατημένο γατάκι (δεν θα ήταν 4 μηνών).
Το τρίξιμο από τα κοκαλάκια του νομίζω οτι δεν το ξεχάσω ποτέ.
Ήταν σαν να πάτησα σε θρυμματισμένο πάγο...
Ήμουν σε κατάσταση σοκ για αρκετές ώρες.
:cry:
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, αν και είμαι γκαζιάρα με το αυτοκίνητο (τρέχω αρκετά ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν προσέχω), τα πιο επικίνδυνα περιστατικά μου έχουν τύχει σε φάση που κόντευα να σταματήσω στην άκρη του δρόμου και πήγαινα πχ. με 20-30.
Το κακό που έχουν οι γάτες είναι ότι -ιδίως το βράδυ- πετάγονται χωρίς να ελέγξουν, ίσως επειδή έχουν υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, τι να πω... Ακόμη και να κοιτάξουν όμως, τους τυφλώνουν τα φώτα. Πρέπει να βάλεις χαμηλή σκάλα ή να τα κλείσεις για λίγο, και ακόμη και αν δεν "κοκκαλώσεις", σε βλέπουν και πάνε στην άκρη.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ....Α!
-------------------------------------
Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά, σκυλιά, γατιά; Συγνώμη, αλλά κατακρίνω κάθε είδους γκάζιες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ζωές κάθε μορφής.
Όσο για τις γάτες που δεν ελέγχουν τον δρόμο πριν περάσουν... Κανένα σχόλιο
aspasia
Νεοφερμένο μέλος
Αν ξέρεις κάποιο τηλέφωνο για περίθαλψη ζώων σε παρακαλώ βάλτο.Να ειδοποιειτε εαν ειναι πεθαμένο την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου σας ερχονται πολυ συντομα και το περνουν εαν εινα πεθαμενο... εαν ειναι ακομη ζωντανο καλο ειναι να το πατε στον πλησιεστερο κτηνίατρο η κλινική για ευθανασία εαν ειναι τελειως χαλια και δεν σωζεται με τίποτα εστω τουλαχιστον να μην υποφέρει το καημένο. Θα βρειτε το πιό κοντικό σας τηλεφωνόντας στο 11888. Εαν βλέπετε οτι σώσζεται καντε οτι ειναι δυνατόν σκεφτόμενοι παράλληλα και τι θα απογίνει εαν σωθεί.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool