Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομίζω πως μπορω να μάθω ακόμη πολλά. Αν οι γατούλα σας είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, μια περίεργη συμπεριφορά ή συνήθεια... παρακαλώ απαντήστε μου στο θέμα αυτό.
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεις να δεις τις απαντησεις σε τετοια θεματα στη στηλη με τα προβληματα υγειας,στο νημα "γιατρε αρρωστησε;" για να παρεις μια ιδεα.Απαντα κτηνιατρος,οποτε θα ενημερωθεις για πολλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γειά ! Τελείωσα τις πανελλαδικές και περνάω κτηνιατρική. Δεν κρατιέμαι να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες για γάτες. Αν και πάντα είχα γάτες στο σπίτι( και τώρα έχω υιοθετήσει 2 αδεσποτούλια )νομίζω πως μπορω να μάθω ακόμη πολλά. Αν οι γατούλα σας είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, μια περίεργη συμπεριφορά ή συνήθεια... παρακαλώ απαντήστε μου στο θέμα αυτό.
Ευχαριστώ
![]()
Καταρχήν καλώς ήρθες και πολλά, πολλά συγχαρητήρια!!!

Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι αγαπάς τις γάτες(και τα ζώα γενικότερα φαντάζομαι) οπότε θα αγαπάς και το επάγγελμα που διάλεξες.

Είναι πολύ καλή σκέψη να παρακολουθείς από εδώ(το σαιτ) όλα όσα αφορούν τις γάτες έτσι όπως τα καταγράφουν οι ιδοκτήτες τους και πιθανοί σου αυριανοί πελάτες, παράλληλα με τις σπουδές σου.
.Και να δείς από κοντά και την φυσιολογία-συμπεριφορά αλλά και τα θέματα υγείας(και τις συμβουλές που δίνουν οι μελλοντικοί σου συνάδελφοι) γύρω από το αγαπημένο μας αιλουροειδές.
Ενα είδος εικονικής άσκησης, ας πούμε!
Καλή αρχή λοιπόν και καλή προόδο στις σπουδές σου!

Θα χαρούμε πολύ να σε διαβάζουμε τακτικά!

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπάρχει ελληνικός σύλλογος εκτροφέων ή είσαι στην CFA ή TICA ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
πανεπιστημίου τουλάχιστον
moukelis
Επιφανές μέλος
μουκέλις οι γατούλες σου του νορβηγικού δάσους είναι γλύκες.υπάρχει ελληνικός σύλλογος εκτροφέων ή είσαι στην CFA ή TICA ?
Ευχαριστω!
Υπαρχει ο ΕΟΓ (Ελληνικος Ομιλος Γατας) που εντασσεται στη FIFe αν δεν κανω λαθος.Προς το παρον τα γατακια μου ειναι πολυ μικρα,αλλα απο το Πασχα που με το καλο θα εχουμε την πρωτη μας γεννα θα φροντισω για ενταξη του εκτροφειου στον ΕΟΓ.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
να σου ζήσουν ! είναι κουκλιά κ τα 2 νορβηγάκια. Άντε, μακάρι να σοβαρευτούν όσοι θέλουν καθαρόαιμα και να παίρνουν μόνο από εκtροφεία και όχι από pet shopΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εψαχνα αρκετο καιρο για να βρω το χρωματισμο που ηθελα,τα χαρακτηριστικα που εψαχνα,και εναν αξιοπιστο εκτροφεα.Πολλοι που ψαχνουν για γατουλα καποιας φυλης τη θελουν απλα για να τη "μοστραρουν",οπως την νεα τους πανακριβη επιπεδη τηλεοραση.

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,η Μόιρα ειναι παραδοσιακη σιαμ.Δεν ειναι εκτροφειου,μου τη χαρισε μια φιλη μου που ειχε και τη μαμα,και τη γιαγια της.Δυστυχως η FIFe δεν αναγνωριζει πλεον αυτον τον τυπο,οποτε δε μπορω να βγαλω χαρτια ουτε για την ιδια,ουτε για τα γατακια της γεννας μας.Αλλα τη βρισκω πολυ πιο ομορφη απο τα μοντερνα σιαμ,που δε θα επελεγα.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομίζω πως θα αναγνωριστεί σαν διαφορετική ράτσα. Λέγεται thai cat (προφανως από το traditional siamese ) η αμερικάνικη TICA τη αναγνωρίζει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

να ρωτησω κατι αδιακριτο, πως ξερεις που περασες προτου βγουν οι βασεις?γιατι και εγω περιμενω..
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξέρω ότι περνάω κτηνιατρική καρδιτσας αφου είμαι 500 μόρια πάνω από την περσινή της βάση. ίσως όμως να είμαι κ θεσσαλονίκηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω πόλη στα σίγουραξέρω ότι περνάω κτηνιατρική καρδιτσας αφου είμαι 500 μόρια πάνω από την περσινή της βάση. ίσως όμως να είμαι κ θεσσαλονίκη
και εγω τοσο ειμαι περιπου αλλα ελπιζω για θεσσαλονικη!!

γιατι οχι??ποσο ν'ανεβει πια??
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι σχολή θελεις στην θεσσαλονίκη ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
τι σχολή θελεις στην θεσσαλονίκη ?
καλε κτηνιατρικη!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε κ να είμαστε μαζι θεσ/νικη. Περιμένω να μου πεις για την λευκή γατούλα σου !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool