Πεθαίνω ν' ακούσω για τα γατούνια σας

Silenia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Silenia είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Γειά ! Τελείωσα τις πανελλαδικές και περνάω κτηνιατρική. Δεν κρατιέμαι να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες για γάτες. Αν και πάντα είχα γάτες στο σπίτι( και τώρα έχω υιοθετήσει 2 αδεσποτούλια ):up: νομίζω πως μπορω να μάθω ακόμη πολλά. Αν οι γατούλα σας είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, μια περίεργη συμπεριφορά ή συνήθεια... παρακαλώ απαντήστε μου στο θέμα αυτό. :) Ευχαριστώ:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες!
Μπορεις να δεις τις απαντησεις σε τετοια θεματα στη στηλη με τα προβληματα υγειας,στο νημα "γιατρε αρρωστησε;" για να παρεις μια ιδεα.Απαντα κτηνιατρος,οποτε θα ενημερωθεις για πολλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά ! Τελείωσα τις πανελλαδικές και περνάω κτηνιατρική. Δεν κρατιέμαι να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες για γάτες. Αν και πάντα είχα γάτες στο σπίτι( και τώρα έχω υιοθετήσει 2 αδεσποτούλια ):up: νομίζω πως μπορω να μάθω ακόμη πολλά. Αν οι γατούλα σας είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, μια περίεργη συμπεριφορά ή συνήθεια... παρακαλώ απαντήστε μου στο θέμα αυτό. :) Ευχαριστώ:happy:

Καταρχήν καλώς ήρθες και πολλά, πολλά συγχαρητήρια!!!:D:D:D
Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι αγαπάς τις γάτες(και τα ζώα γενικότερα φαντάζομαι) οπότε θα αγαπάς και το επάγγελμα που διάλεξες.:up:
Είναι πολύ καλή σκέψη να παρακολουθείς από εδώ(το σαιτ) όλα όσα αφορούν τις γάτες έτσι όπως τα καταγράφουν οι ιδοκτήτες τους και πιθανοί σου αυριανοί πελάτες, παράλληλα με τις σπουδές σου.;).Και να δείς από κοντά και την φυσιολογία-συμπεριφορά αλλά και τα θέματα υγείας(και τις συμβουλές που δίνουν οι μελλοντικοί σου συνάδελφοι) γύρω από το αγαπημένο μας αιλουροειδές.:DΕνα είδος εικονικής άσκησης, ας πούμε!;)
Καλή αρχή λοιπόν και καλή προόδο στις σπουδές σου!:D:D:D
Θα χαρούμε πολύ να σε διαβάζουμε τακτικά!;)

μουκέλις οι γατούλες σου του νορβηγικού δάσους είναι γλύκες. :) υπάρχει ελληνικός σύλλογος εκτροφέων ή είσαι στην CFA ή TICA ?

ευχαριστώ για τις ευχες σας παιδιά και γω δεν κρατιέμαι να αρχίσω μαθήματα... αν και τον πρώτο χρόνο είναι κάπως βαρετα από ότι είδα στο σαιτ του
πανεπιστημίου τουλάχιστον

μουκέλις οι γατούλες σου του νορβηγικού δάσους είναι γλύκες. :) υπάρχει ελληνικός σύλλογος εκτροφέων ή είσαι στην CFA ή TICA ?

Ευχαριστω!
Υπαρχει ο ΕΟΓ (Ελληνικος Ομιλος Γατας) που εντασσεται στη FIFe αν δεν κανω λαθος.Προς το παρον τα γατακια μου ειναι πολυ μικρα,αλλα απο το Πασχα που με το καλο θα εχουμε την πρωτη μας γεννα θα φροντισω για ενταξη του εκτροφειου στον ΕΟΓ.

:)να σου ζήσουν ! είναι κουκλιά κ τα 2 νορβηγάκια. Άντε, μακάρι να σοβαρευτούν όσοι θέλουν καθαρόαιμα και να παίρνουν μόνο από εκtροφεία και όχι από pet shop

Ευχαριστω!
Εψαχνα αρκετο καιρο για να βρω το χρωματισμο που ηθελα,τα χαρακτηριστικα που εψαχνα,και εναν αξιοπιστο εκτροφεα.Πολλοι που ψαχνουν για γατουλα καποιας φυλης τη θελουν απλα για να τη "μοστραρουν",οπως την νεα τους πανακριβη επιπεδη τηλεοραση.:down:Δυστυχως πρεπει να σοβαρευτουν ολοι οσοι εχουν ή θελουν ενα ζωακι για συντροφια,ειτε ειναι ρατσας ειτε ειναι ημιαιμο,γιατι δυστυχως τα δευτερα εχουν πολυ χειροτερη αντιμετωπιση απο οτι τα πρωτα.:(

έχεις πολύ δίκιο... εγώ ήθελα να πάρω ένα ragdoll από γερμανία.. έψαξα εκτροφείς και τέτοια, μάζεψα και ένα σωρό λεφτά στην άκρη αφού έκαναν 700 τα στειρωμένα και 1200 αυτά για εκτροφή και τελικά εκει που ήταν όλα έτοιμα, βρέθηκα με 2 γατούληδες του δρόμου, αλήτες.:D

τελευταια ερωτησούλα. Η Μόιρα...ειναι παραδοσιακή σιάμ ? γιατί είχα την εντύπωση ότι τωρα προτιμούν οι εκτροφείς την πιο λεπτή εκδοχή της σιαμέζας... σε σωματότυπο oriental,burmese κτλ

Υπαρχει παντως κι εδω πλεον εκτροφειο Ραγκντολ αν σε ενδιαφερει ακομα και δε δυσανασχετησουν οι γατουληδες σου!
Ναι,η Μόιρα ειναι παραδοσιακη σιαμ.Δεν ειναι εκτροφειου,μου τη χαρισε μια φιλη μου που ειχε και τη μαμα,και τη γιαγια της.Δυστυχως η FIFe δεν αναγνωριζει πλεον αυτον τον τυπο,οποτε δε μπορω να βγαλω χαρτια ουτε για την ιδια,ουτε για τα γατακια της γεννας μας.Αλλα τη βρισκω πολυ πιο ομορφη απο τα μοντερνα σιαμ,που δε θα επελεγα.

Εμ, ναι είναι αλήθεια ότι μου φάνηκε παράξενο, γιατι οι παραδοσιακες σιαμ είναι σπάνιες... αλλά η φατσούλα της μόνο για παραδοσιακή μου έκανε. :D νομίζω πως θα αναγνωριστεί σαν διαφορετική ράτσα. Λέγεται thai cat (προφανως από το traditional siamese ) η αμερικάνικη TICA τη αναγνωρίζει...

γεια και καλωσορισες και απο μενα!! :)
να ρωτησω κατι αδιακριτο, πως ξερεις που περασες προτου βγουν οι βασεις?γιατι και εγω περιμενω..

εχω το άρθρο για τις προυποθέσεις της ράτσας.... θα το μεταφράσω κ θα το βάλω σύντομα στα breeds :up:

δεν ξερω πόλη στα σίγουρα:confused: ξέρω ότι περνάω κτηνιατρική καρδιτσας αφου είμαι 500 μόρια πάνω από την περσινή της βάση. ίσως όμως να είμαι κ θεσσαλονίκη

δεν ξερω πόλη στα σίγουρα:confused: ξέρω ότι περνάω κτηνιατρική καρδιτσας αφου είμαι 500 μόρια πάνω από την περσινή της βάση. ίσως όμως να είμαι κ θεσσαλονίκη

και εγω τοσο ειμαι περιπου αλλα ελπιζω για θεσσαλονικη!!:D
γιατι οχι??ποσο ν'ανεβει πια??

:) τι σχολή θελεις στην θεσσαλονίκη ?

Δεν εχει αναγνωριστει ομως ακομα απο τη FIFe,και δυστυχως δε γνωριζω στην Ελλαδα να διοργανωνει εκθεσεις η TICA...ωστε να μπορει να τη δει καποιος κριτης και να δωσει πιστοποιητικο καθαροαιμιας...

πες έτσι βρε ιωαννα- μπιανκα! :) αντε κ να είμαστε μαζι θεσ/νικη. Περιμένω να μου πεις για την λευκή γατούλα σου !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back