moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ποιος έχει γατάκι που να του αρέσει το μπάνιο ?![]()
εγω

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχως δεν είναι τρελά μονο τα δικά μου....
γιατί όταν τα βάζω για μπάνιο γουργουρίζουν !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το κουκλί της φωτογραφίας είναι ?Ευτυχως δεν είναι τρελά μονο τα δικά μου....
γιατί όταν τα βάζω για μπάνιο γουργουρίζουν !
ναι αυτος ειναι.. κανει βολτες στην μπανιερα οταν τον κανω μπανιο
Γενικα του αρεσει το νερο. Στα μπολακια που βαζω νερο εχει την ταση να βουταει τα ποδια του και να το πεταει εξω. Ο δικος μου δεν γουργουριζει στο μπανιο (οχι οτι γουργουριζει γενικοτερα) 
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ειναι ήσυχο μωρε το γλυκουλι σου, τα δικά μου από γουργούρισμα άλλο τίποτα. Ποτέ δεν σταματάνε![]()
μακαρι να ηταν ετσι και ο δικος μου!!! Μη τον βλεπεις ετσι, δεν ειναι καθολου ησυχος. Διαβολακι με αγγελικο προσωπακι ειναι
Δεν θελει ουτε να τον παιρνεις αγκαλια, ουτε να τον χαιδευεις, ουτε να τον χτενιζεις. Παλι καλα που μας αφηνει να του βουρτσιζουμε τα δοντια! Τον χαιδευεις μονο οποτε θελει αυτος και γουργουριζει μονο οταν θελει αυτος (συνηθως το πρωι που ερχεται στο κρεββατι και με ξυπναει για να του δωσω να φαει). Δεν μπορεις να φανταστεις τι συμφεροντολογος ειναι! Μας εχει του χεριου του
Χρειαζεται μερικα μαθηματα savoir vivre απο τα δικα σου!!!
Ποσο παει η ωρα;;; 
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την αλλη φορά μου ξεσκισανένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη μου... όλα πρέπει να τα κλείνω σε ντουλάπια στο εξής... για να μην αναφέρω το βάζο που έσπασαν προχτες....
moukelis
Επιφανές μέλος
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
xa,καλο και αυτόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Κι εμενα αρεσει το νερο στη Breena...τους εχω μαλιστα και μια λεκανιτσα στο μπαλκονι και τσαλαβουτα.
τα νορβηγακια και τα κουνακια τρελαινονται για το νερο
Ωρες ωρες αναρωτιεμαι μηπως ο ναρουτο εχει αιμα απο κουνακι (αν κρινω και απο το μεγεθος, τον χαρακτηρα του και το νιαουρισμα του - νιαουριζει σαν γατακι)
Στο τελος με βλεπω να παιρνω κανενα νορβηγακι ή κουνακι για παρεα στον ναρουτο. Τις λατρευω αυτες τις ρατσες 
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,ακριβως ετσι ειναι.και τα νορβηγακια εχουν αδιαβροχο τριχωμα οπως τα κουνακια, σωστα;![]()

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπάρχει εκτροφείο μειν κουν στην ελλάδα ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχα,θα σε βαλω στο στοχαστρο η κακια εκτροφεας για τη γεννα μας το Πασχα.![]()
εσύ μουκέλις αστο, την έχασες την δουλειά. τώρα τα καθαρόαιμα βιρνανίας - βρετανική πωλούνται μόνο 40 ευρώ δεν πρόκειται να θέλει κανεις τα δικά σου

moukelis
Επιφανές μέλος

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαρίζεται γατάκι σιαμ έλεγε. τρέχω εγώ στο χωριό της και τί να δώ ? ενα τιγρέ αδεσποτούλι με την επίσης τιγρέ μαμά και τον άσπρο μπαμπά του.......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool