Πεθαίνω ν' ακούσω για τα γατούνια σας

Οποτε αναβαλλεται για οταν με το καλο θα μετακομισεις μονη σου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιος έχει γατάκι που να του αρέσει το μπάνιο ?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κουκλί της φωτογραφίας είναι ?:) Ευτυχως δεν είναι τρελά μονο τα δικά μου....:) γιατί όταν τα βάζω για μπάνιο γουργουρίζουν !

Το κουκλί της φωτογραφίας είναι ?:) Ευτυχως δεν είναι τρελά μονο τα δικά μου....:) γιατί όταν τα βάζω για μπάνιο γουργουρίζουν !

ναι αυτος ειναι.. κανει βολτες στην μπανιερα οταν τον κανω μπανιο :lol: Γενικα του αρεσει το νερο. Στα μπολακια που βαζω νερο εχει την ταση να βουταει τα ποδια του και να το πεταει εξω. Ο δικος μου δεν γουργουριζει στο μπανιο (οχι οτι γουργουριζει γενικοτερα) :lol:

ειναι ήσυχο μωρε το γλυκουλι σου, τα δικά μου από γουργούρισμα άλλο τίποτα. Ποτέ δεν σταματάνε:hmm::lol::lol:

ειναι ήσυχο μωρε το γλυκουλι σου, τα δικά μου από γουργούρισμα άλλο τίποτα. Ποτέ δεν σταματάνε:hmm::lol::lol:

μακαρι να ηταν ετσι και ο δικος μου!!! Μη τον βλεπεις ετσι, δεν ειναι καθολου ησυχος. Διαβολακι με αγγελικο προσωπακι ειναι :lol: Δεν θελει ουτε να τον παιρνεις αγκαλια, ουτε να τον χαιδευεις, ουτε να τον χτενιζεις. Παλι καλα που μας αφηνει να του βουρτσιζουμε τα δοντια! Τον χαιδευεις μονο οποτε θελει αυτος και γουργουριζει μονο οταν θελει αυτος (συνηθως το πρωι που ερχεται στο κρεββατι και με ξυπναει για να του δωσω να φαει). Δεν μπορεις να φανταστεις τι συμφεροντολογος ειναι! Μας εχει του χεριου του :lol: Χρειαζεται μερικα μαθηματα savoir vivre απο τα δικα σου!!! :up: Ποσο παει η ωρα;;; :lol:

α καλα, γιατί νομίζεις τα δικά μου ξέρουν να φέρονται ?:P Την αλλη φορά μου ξεσκισανένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη μου... όλα πρέπει να τα κλείνω σε ντουλάπια στο εξής... για να μην αναφέρω το βάζο που έσπασαν προχτες....:down: Πάντως θέλω και εγώ να αρχίσω να τους πλένω τα δοντάκια, είναι τωρα 5 μηνών και λέω να αρχίζουμε:D

Κι εμενα αρεσει το νερο στη Breena...τους εχω μαλιστα και μια λεκανιτσα στο μπαλκονι και τσαλαβουτα.

:) xa,καλο και αυτό

Ναι,ειχαν συνηθισει με λιμνουλα εκει που εμενα και δεν ηθελα να τους λειψει η επαφη με το νερο.

Κι εμενα αρεσει το νερο στη Breena...τους εχω μαλιστα και μια λεκανιτσα στο μπαλκονι και τσαλαβουτα.

τα νορβηγακια και τα κουνακια τρελαινονται για το νερο :D Ωρες ωρες αναρωτιεμαι μηπως ο ναρουτο εχει αιμα απο κουνακι (αν κρινω και απο το μεγεθος, τον χαρακτηρα του και το νιαουρισμα του - νιαουριζει σαν γατακι) :hmm:Στο τελος με βλεπω να παιρνω κανενα νορβηγακι ή κουνακι για παρεα στον ναρουτο. Τις λατρευω αυτες τις ρατσες :redface:

και τα νορβηγακια εχουν αδιαβροχο τριχωμα οπως τα κουνακια, σωστα; :hmm:

Αχα,θα σε βαλω στο στοχαστρο η κακια εκτροφεας για τη γεννα μας το Πασχα.:hmm::P:lol:

και τα νορβηγακια εχουν αδιαβροχο τριχωμα οπως τα κουνακια, σωστα; :hmm:
Ναι,ακριβως ετσι ειναι.:)

είναι αλήθεια ότι είναι πανέμορφα...:hmm: υπάρχει εκτροφείο μειν κουν στην ελλάδα ?

Ναι,υπαρχουν τρια νομιζω.

Αχα,θα σε βαλω στο στοχαστρο η κακια εκτροφεας για τη γεννα μας το Πασχα.:hmm::P:lol:

εσύ μουκέλις αστο, την έχασες την δουλειά. τώρα τα καθαρόαιμα βιρνανίας - βρετανική πωλούνται μόνο 40 ευρώ δεν πρόκειται να θέλει κανεις τα δικά σου:P:lol::lol::lol:

Α δε μπορεις να φανταστεις τι τερατα εχω ακουσει πανω στο συγκεκριμενο θεμα...Γι'αυτο κανω πλακα οτι ειμαι η κακια και μοχθηρη εκτροφεας,που εκμεταλλευομαι τα ζωα,και θησαυριζω.Κοιτα,μην μου κολλας πολυ μη σε αγορασω κι εσενα με τα πλουτη μου και σε κανω ο,τι θελω!Διεφθαρμενη μελλουσα κτηνιατρε!:P

εγώ την έχω πατήσε με μια κυρία στη καρδιτσα ! :P χαρίζεται γατάκι σιαμ έλεγε. τρέχω εγώ στο χωριό της και τί να δώ ? ενα τιγρέ αδεσποτούλι με την επίσης τιγρέ μαμά και τον άσπρο μπαμπά του.......:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back