moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αχα,θα σε βαλω στο στοχαστρο η κακια εκτροφεας για τη γεννα μας το Πασχα.![]()

εχουμε και μια ταση να μας αρεσουν τα γατακια της κακιας εκτροφεας
(τρουφακια!!! πολλα τρουφακια!!!!)

Εχουμε μια προτιμηση στα χρωματα του Yogi παντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
που δεν ξερω αν θεωρειται και κέρδος αφου με τόοοοοοοοσο τρέξιμο......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Τελος παντων,θα σας στελνω καρτες απο την Κολαση.

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα συγχαρητηρια!Και εις ανωτερα κοριτσι μου,αντε και καλο πτυχιο!
ευχαριστω δωρακι μου!! ελπιζω να γινω τοσο καλη ωστε να μπορω να φροντιζω εγω τα νορβηγακια σου.. και την μοιρουλα σου και το στριτζουλη σου!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα!περασαμε βρε!!λογικα και η constantin περασε! κτηνιατρικη καρδιτσας! αντε αποκτησατε 2 μελλοντικους κτηνιατρους!![]()
Συγχαρητηρια!!! Καλη σταδιοδρομια!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητηρια!!! Καλη σταδιοδρομια!!!![]()
σ'ευχαριστω παρα πολυ.θα ανοιξω εν καιρο θεμα και θα σας λεω εντυπωσεις απο τη σχολη..θα παιρνω μαζι μου και την μπιανκα για πειραματοζωο!!

πλακα κανω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
σ'ευχαριστω παρα πολυ.θα ανοιξω εν καιρο θεμα και θα σας λεω εντυπωσεις απο τη σχολη..θα παιρνω μαζι μου και την μπιανκα για πειραματοζωο!!πλακα κανω....
ακουγα εντυπωσεις απο την σχολη απο εναν φιλο μου και δεν θα λεγα οτι ηταν και οι καλυτερες
Μου ελεγε για απειρες νεκροψιες που εκαναν σε αδεσποτα, εκαναν καισαρικη σε κατσικες και εχαναν την κατσικα και αλλα τετοια. Ειναι δυσκολη σχολη παντως αλλα τα μαθηματα εχουν πολυ ενδιαφερον
Καποτε ηθελα και εγω κτηνιατρικη αλλα δεν αντεχα να βλεπω αρρωστα και χτυπημενα ζωακια και αλλαξα γνωμη και πηγα βιολογια
Τωρα προσπαθω να βρω τι δρομο θα παρω για μαστερ 
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ακουγα εντυπωσεις απο την σχολη απο εναν φιλο μου και δεν θα λεγα οτι ηταν και οι καλυτερεςΜου ελεγε για απειρες νεκροψιες που εκαναν σε αδεσποτα, εκαναν καισαρικη σε κατσικες και εχαναν την κατσικα και αλλα τετοια. Ειναι δυσκολη σχολη παντως αλλα τα μαθηματα εχουν πολυ ενδιαφερον
Καποτε ηθελα και εγω κτηνιατρικη αλλα δεν αντεχα να βλεπω αρρωστα και χτυπημενα ζωακια και αλλαξα γνωμη και πηγα βιολογια
Τωρα προσπαθω να βρω τι δρομο θα παρω για μαστερ
![]()
και εγω αρχικα γι'αυτο δεν ηθελα τη σχολη αυτη αλλα αλλαξα γνωμη.ξερω οτι καθε μερα θα γυρναω κλαιγοντας..νομιζω ομως οτι θα γινω στην πορεια και πιο δυνατη..εξαλλου ο,τι θα κανω θα 'ναι απο την μεγαλη αγαπη μου γι'αυτα!αυτο εχει σημασια..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα!περασαμε βρε!!λογικα και η constantin περασε! κτηνιατρικη καρδιτσας! αντε αποκτησατε 2 μελλοντικους κτηνιατρους!![]()
Μπράβο Ιωάννα, συγχαρητήρια!!!

Καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο!!!

Και είς ανώτερα βρέ!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

Συγχαρητήρια κι απο μένα Ιωάννα!!!
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool