ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι εγω θα παθαινα μπροστα σε ενα τετοιο θεαμα
Ασχετα απο το θυμο που εκφραζεις βεβαια και ειναι δικαιος ξερω πως δεν θα καταφερεις να "τσακισεις' το σκυλο. Ειναι αδυνατον για καποιον να το κανει οταν αγαπαει τα ζωα, ακομη κι αν θυμωσει. Αλλα δεν ξερω τι να προτεινω για να λυθει το προβλημα 
Να τον εβρεχες; Να τον πηγαινες σε αλλη γειτονια;;; Δυσκολα πραγματα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Ξέρεις πολύ καλά πόσο δύσκολο ειναι να υιοθετήσει κανεις ενήλικο ζώο, ειδικά ημίαιμο σκυλι.... Αρα δεν υπάρχουν επιλογές πέρα απο το να τα ταιζουν στο δρόμο.
Και να σου πω την αλήθεια για το σκυλι ειναι πιο δύσκολα τα πράγματα στο δρόμο. Σκέψου και μονο ποσο πολύ φαγητό χρειάζεται σε σχέση με τη γάτα.
Δεν ειναι επιθετικο το σκυλι επειδή κυνηγάει γάτες. Είναι στη φύση του αυτό το πράγμα. Αν φταίει κάποιος για ολα αυτά ειναι οι μ... που τα παρατάνε στο δρόμο.
ladycat
Διάσημο μέλος
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν συμφωνώ με τίποτα να κάνετε κακό στο σκυλί!!!!!!!!! Ζώο είναι και αυτό!
Προκειμένου να μην πάθει κανείς κακό. Μπορεί να πόνεσε λίγο ο σκύλος αλλά ήταν για να σωθεί μια ψυχούλα. Δε θα πεθάνει με μια στο κωλαράκι στο κάτω κάτω

ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Φρόσω αν επικοινωνήσεις με δήμους και σωματεία, αυτό που θα καταφέρεις είναι να τα σκοτώσουν....![]()
Βικτωρία, δηλαδή αν μιλήσει στην πρόεδρο του φιλοζωικού θα τα σκοτώσουν;
Ρωτάω στ΄αλήθεια, γιατί δεν ξέρω

ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Βικτωρία, δηλαδή αν μιλήσει στην πρόεδρο του φιλοζωικού θα τα σκοτώσουν;
Ρωτάω στ΄αλήθεια, γιατί δεν ξέρω![]()
Όταν γίνονται παράπονα στον Δήμο για αδέσποτα, πρέπει να αντιδράσει ο Δήμος. Τί είναι πιο εύκολο λοιπόν? Μήπως να τους βρουν σπίτια;;;; Ή απλώς να τα εξοντώσουν;;;;
marfot75
Δραστήριο μέλος
Όταν γίνονται παράπονα στον Δήμο για αδέσποτα, πρέπει να αντιδράσει ο Δήμος. Τί είναι πιο εύκολο λοιπόν? Μήπως να τους βρουν σπίτια;;;; Ή απλώς να τα εξοντώσουν;;;;
Δεν έχεις άδικο.........

Είναι η εύκολη λύση, τελικά.Δεν μπορεί να γίνει κάτι ώστε και τα γατάκια να μην κινδυνεύουν αλλά και τα σκυλιά να μην πάθουν κάτι κακό;
Τι να πω, δύσκολη κατάσταση..........
mimikaki
Διάσημο μέλος
,κάποιοι αφηναν τα κηνυγόσκυλα τους ελεύθερα για βόλταΤο σκότωσαν μέσα σε δευτερόλεπτα και το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να τα τρέψω σε φυγή πετάγοντας τους ότι έβρισκα μπροστά μου...μέχρι και τα παπούτσια μου...
Δυστυχώς αυτή η σκηνή του να τραβάνε με τα δόντια τους και τα 3 και να ξεσκίζουν το γατάκι θα με ακολούθει πάντα...
Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου...Ίσως προφασιζόμουν έναν λόγο ότι τα σκυλιά κινδυνεύουν ας πούμε και θα ζήταγα από μια φιλοζωικη να τα μεταφέρει αλλού......
Δεν ξέρω αν γίνεται...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν και από μικρή είχα φοβερή αδυναμία στα σκυλιά , ο λόγος που αρχικά μάζεψα την μαυρούλα ήταν ότι μια εβδομάδα πρίν , μας είχε μείνει στα χέρια ένα γατάκι που είχαν αρπάξει τα σκυλιά.
Τι να κάνεις...δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
marfot75
Δραστήριο μέλος

Παιδιά, πάγωσα!!!!!! Λέω, πάνε τα γατάκια. Μπαίνω μπροστά αλλά ευτυχώς ο καημένος ο σκυλάκος ήθελε παιχνίδια και όχι με μένα, βέβαια. Έκανε κολπάκια στα γατάκια. Μάλλον, ήταν μικρούλης....
Δεν φαινόταν αγριεμένος γι αυτό και δεν φοβήθηκα για μένα αλλά ξέρω ότι πολλά σκυλιά ενώ είναι καλά με τους ανθρώπους όταν δουν γάτα τρελλαίνονται...
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι αν τα παει κανεις σε αλλη περιοχη και τα αφανισουν με φολες;;; 

Δυσκολη κατασταση... Να ρωτουσε κανενας και στα σωματεια λεγοντας το προβλημα;;;
Τι να κανουν κι αυτοι; Δυσκολη καταστασηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
μιλησε με τον ιδιοκτητη ,ηρεμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool