Πειραιάς ώρα μηδέν

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
Ξερετε οτι αγαπαω ολα τα ζωα ξερετε οτι ποτε δεν θα εβλαπτα ποτε κανενα ζωο αλλα ο κομπος εχει φτασει στο κτενι εφτασα στα ορια μου κ κτυπισα εναν σκυλο που κραταγε στο στομα του εναν απο τους γατουλιδες που ταιζω ξερω οτι τα σκυλια στον πειραια ειναι τον τελευταιο καιρο παρα πολλα κ ξερω ποια ευθυνετε για αυτο εχω χασει εξατιας αυτου του σκυλου 6 γατια που τα σκωτωσε κ δεν προλαβα ουτε να κανω κιχ ουτε να το κυνηγησω τον τελευταιο ομως τον προλαβα κ τον πηρα ζωντανο απο τα δοντια του με μερικες μυικες κακωσεις εχει συνελθει πληρως τωρα θα περιμενω να παχυνει κιολας κ να τον αφησω να βγει εξω παλι αλλα τον σκυλο θα τον τσακισω ετσι κ ξαναπλησιασει στην γειτονια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ δυσκολη κατασταση :hmm::hmm::hmm: Κι εγω θα παθαινα μπροστα σε ενα τετοιο θεαμα :( Ασχετα απο το θυμο που εκφραζεις βεβαια και ειναι δικαιος ξερω πως δεν θα καταφερεις να "τσακισεις' το σκυλο. Ειναι αδυνατον για καποιον να το κανει οταν αγαπαει τα ζωα, ακομη κι αν θυμωσει. Αλλα δεν ξερω τι να προτεινω για να λυθει το προβλημα :hmm:
Να τον εβρεχες; Να τον πηγαινες σε αλλη γειτονια;;; Δυσκολα πραγματα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε αυτο το τερας μενει 4 τετραγωνα πιο κατω εχει σχηματισει αγελη κ ειναι ο αρχηγος η προεδρος τις φιλοζωικης του πειραια να δεις τι θα παθει αμα συνεχιστει αυτο το βιολι αυτη φταιει που εχει γεμισει αδεσποτα ο πειραιας που ειναι επιθετικα

Κι αυτη τι να τα κανει τα αδεσποτα;;; Δυσκολη κατασταση.... Γι' αυτο λεμε πως το Κρατος, δυστυχως, δεν κανει τιποτα..... Μηπως ειναι κανενα θηλυκο και γι' αυτο μαζευτηκαν μπολικα; Αν ειναι ετσι λογικα θα χωρισει η παρεα συντομα :hmm::hmm:

Καταλαβαίνω πολύ καλά το θυμό σου, φρικτό αυτό που συμβαίνει, αλλά το σκυλί δεν φταίει ουτε οι φιλόζωοι που τα ταιζουν στο δρόμο.
Ξέρεις πολύ καλά πόσο δύσκολο ειναι να υιοθετήσει κανεις ενήλικο ζώο, ειδικά ημίαιμο σκυλι.... Αρα δεν υπάρχουν επιλογές πέρα απο το να τα ταιζουν στο δρόμο.
Και να σου πω την αλήθεια για το σκυλι ειναι πιο δύσκολα τα πράγματα στο δρόμο. Σκέψου και μονο ποσο πολύ φαγητό χρειάζεται σε σχέση με τη γάτα.
Δεν ειναι επιθετικο το σκυλι επειδή κυνηγάει γάτες. Είναι στη φύση του αυτό το πράγμα. Αν φταίει κάποιος για ολα αυτά ειναι οι μ... που τα παρατάνε στο δρόμο.

ν αι αλλα το συγκεκριμενο σκυλι ειναι τροφαντο κ δεν πασχει καθολου απο αδυναμια φοβαμαι οτι θα εχουμε πολεμο στο πειραια μεταξυ γαταδων κ σκυλαδων την βλεπω την δουλεια σημερα εμαθα κ για αλλες επιθεσεις που εχει κανει το συγκεκριμενο σκυλι αντε να δω πως θα συγκρατησω τους γαταδες να μην του κανουν κακο ειναι ενα θεμα

Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό αυτό που γίνεται αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι ζώα και πολλές φορές η βία δημιουργεί ακόμα χειρότερη αντίδραση. Έχω ζήσει στη Νέα Σμύρνη αντίστοιχη κατάσταση και δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση για να μην κινδυνεύουν τα γατάκια. Έχεις σκεφτεί να το ταΐσεις για να το καλοπιάσεις;

Παιδιά είμαστε φιλόζωοι, όχι μόνο γατόφιλοι!!!!
Δεν συμφωνώ με τίποτα να κάνετε κακό στο σκυλί!!!!!!!!! Ζώο είναι και αυτό!

Και εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου..Αν και τα λατρεύω και τα σκυλιά.Το μόνο που μπορεί να γίνει για να ηρεμήσουν τα γατιά της γειτονιάς είναι να απομακρυνθεί ο σκύλος και να πάει σε μια μακρινή περιοχή..

Προκειμένου να μην πάθει κανείς κακό. Μπορεί να πόνεσε λίγο ο σκύλος αλλά ήταν για να σωθεί μια ψυχούλα. Δε θα πεθάνει με μια στο κωλαράκι στο κάτω κάτω:|

βρε παιδια δεν ειπα οτι θα τον σκοτωσω αλλα εχω να κοιμηθω πανω απο 3 εβδομαδες λογο του σκυλου εχω στησει καραουλη στο μπαλκονι για να τα διωχνω μιλαμε δεν ειναι ενας μονο σκυλος ειναι ολακερη αγελη αφου λες κ το κανουν επιτηδες λες κ εχουν σχεδιο ενας καθετε κ κλεινει την εισοδο του οικοπεδου που πανε κ κρυβονται κ μερικα απο τα αλλα πιανουν τα δεντρα τι τα διωχνω τι ταιζω πιο μακρυα αυτα εκει καθε βραδυ το ιδιο αποτελεσμα εγω να τρεχω σαν την τρελλη κ να τσιριζω με μια κανατα νερο στο χερι ποτε δεν θα εκανα κακο σρτο σκυλο πολυ φοβουνται οτι μπορει να εχει γλυκαθει λενε απο το αιμα της γατας κ να ορμησει σε κανα παιδακι της γειτονιας τεσπα θα επικοινωνησω με την προεδρο του φιλοζωικου του πειραια που το μονο που κανει ειναι να περνει τα κονδυια κ τιποτα αλλο κ τα αδεσποτα ειναι στο κακο τους χαλι εκτος απο ορισμενα που τα ταιζουν οι συμπολιτες μου κ εγω αλλα τετοιο κρουσμα μονο φετος ειδα αλλες χρονιες ολα κυλουσαν αρμονικα τα σκυλια ηταν λιγα τωρα χ ωριζονται σε αγελες κ μιλαμε για 10-12 ζωα καθε αγελη κ μαλλον θα εποικινωνησω κ με το δικεπαζ μπας κ με βοηθησον κ αυτοι

Φρόσω αν επικοινωνήσεις με δήμους και σωματεία, αυτό που θα καταφέρεις είναι να τα σκοτώσουν....:(

Φρόσω αν επικοινωνήσεις με δήμους και σωματεία, αυτό που θα καταφέρεις είναι να τα σκοτώσουν....:(

Βικτωρία, δηλαδή αν μιλήσει στην πρόεδρο του φιλοζωικού θα τα σκοτώσουν;
Ρωτάω στ΄αλήθεια, γιατί δεν ξέρω:redface:

Λες κ τι θα κανω βρε παιδια φοβαμαι για τα νεα μωρα της πιτσιλος κ τα αλλα αδεσποτακια μου φοβαμαι για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα φοβαμαι οτι μολις ληψω απο το σπιτι για μερικες ωρες θα γυρισω κ θα τα βρω σκοτωμενα ειμαι σε απογνωση τα αγαπαω ολα τα ζωα αλλα με κανουν ορισμενες φορες κ βγαινω εκτος εαυτου Δεν θελω να τους κανω κακο με αναγκαζουν να τα κυνηγαω κ τσιριζω σαν την υστερικια ο αντρας μου φοβαται μηπως μου επιτεθουν καμια φορα ετσι οπως τα κυναγαω

Βικτωρία, δηλαδή αν μιλήσει στην πρόεδρο του φιλοζωικού θα τα σκοτώσουν;
Ρωτάω στ΄αλήθεια, γιατί δεν ξέρω:redface:

Όταν γίνονται παράπονα στον Δήμο για αδέσποτα, πρέπει να αντιδράσει ο Δήμος. Τί είναι πιο εύκολο λοιπόν? Μήπως να τους βρουν σπίτια;;;; Ή απλώς να τα εξοντώσουν;;;;

Όταν γίνονται παράπονα στον Δήμο για αδέσποτα, πρέπει να αντιδράσει ο Δήμος. Τί είναι πιο εύκολο λοιπόν? Μήπως να τους βρουν σπίτια;;;; Ή απλώς να τα εξοντώσουν;;;;

Δεν έχεις άδικο.........:(:(:( Είναι η εύκολη λύση, τελικά.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι ώστε και τα γατάκια να μην κινδυνεύουν αλλά και τα σκυλιά να μην πάθουν κάτι κακό;
Τι να πω, δύσκολη κατάσταση..........

Σε παρόμοια κατάσταση μου είχαν αρπάξει γατάκι σκυλιά, αλλά όχι αδέσποτα:mad:,κάποιοι αφηναν τα κηνυγόσκυλα τους ελεύθερα για βόλτα:down::down:
Το σκότωσαν μέσα σε δευτερόλεπτα και το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να τα τρέψω σε φυγή πετάγοντας τους ότι έβρισκα μπροστά μου...μέχρι και τα παπούτσια μου...
Δυστυχώς αυτή η σκηνή του να τραβάνε με τα δόντια τους και τα 3 και να ξεσκίζουν το γατάκι θα με ακολούθει πάντα...

Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου...Ίσως προφασιζόμουν έναν λόγο ότι τα σκυλιά κινδυνεύουν ας πούμε και θα ζήταγα από μια φιλοζωικη να τα μεταφέρει αλλού......:hmm: Δεν ξέρω αν γίνεται...

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει και σε μας Φρόσω , τελευταία έχουν εμφανιστεί πολλά καινούρια σκυλιά.Από όσο ξέρω οι δήμοι μεριμνούν για τον εμβολιασμό τους και μετά τα αφήνουν πάλι ελεύθερα εκτός αν είναι επικίνδυνα οπότε προχωράνε στο αυτονόητο.
Αν και από μικρή είχα φοβερή αδυναμία στα σκυλιά , ο λόγος που αρχικά μάζεψα την μαυρούλα ήταν ότι μια εβδομάδα πρίν , μας είχε μείνει στα χέρια ένα γατάκι που είχαν αρπάξει τα σκυλιά.
Τι να κάνεις...δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Την περασμένη εβδομάδα κι ενώ τάιζα τα αδεσποτάκια κάτω από το σπίτι μου (να πω ότι δεν μπορεί να είσαι περαστικός , είναι πάροδος σε πεζόδρομο και πρέπει να ψάξεις για να το βρεις) βλέπω να έρχεται τρέχοντας προς το μέρος μας ένα λυκόσκυλο.:blink:
Παιδιά, πάγωσα!!!!!! Λέω, πάνε τα γατάκια. Μπαίνω μπροστά αλλά ευτυχώς ο καημένος ο σκυλάκος ήθελε παιχνίδια και όχι με μένα, βέβαια. Έκανε κολπάκια στα γατάκια. Μάλλον, ήταν μικρούλης....
Δεν φαινόταν αγριεμένος γι αυτό και δεν φοβήθηκα για μένα αλλά ξέρω ότι πολλά σκυλιά ενώ είναι καλά με τους ανθρώπους όταν δουν γάτα τρελλαίνονται...

Διατηρω μια ελπιδα πως ειναι μαζεμενα λογω καποιου θηλυκουκαι θα χωρισουν συντομα. Παντως σιγουρα δεν ειναι κι οτι πιο ασφαλες να τα καταδιωκεις :/::/: Κι αν τα παει κανεις σε αλλη περιοχη και τα αφανισουν με φολες;;; :hmm::hmm::/::/: Δυσκολη κατασταση... Να ρωτουσε κανενας και στα σωματεια λεγοντας το προβλημα;;; :hmm: Τι να κανουν κι αυτοι; Δυσκολη κατασταση

ladycat,μην επικοινωνησεις με δημο και με το δικεπαζ,τα ζωα ζουν σε αθλιες συνθηκες εκει,εχω δει φωτο και δεν ξερω μετα τι τα κανουν,μαλιστα καπου ειχα διαβασει οτι υπαλληλος χτυπησε πολυ ασχημα σκυλακι με αποτελεσμα να του σπασει το σαγονι:(μιλησε με τον ιδιοκτητη ,ηρεμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back