Obi Wan Kenobi
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μερικες φορες οντως τα πειραζει καποια γατια το εμβολιο...συνιθως κανουν πυρετο....ρωτα τον γιατρο σου...ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ποσες μερες εχει που εκανε το εμβολιο;Μπορει να του επεσε λιγο βαρυ,δε ρωτας το γιατρο σας;
Obi Wan Kenobi
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Μην ανησυχείς από το βράδυ θα αρχίσει να συνέρχεται!!!

Obi Wan Kenobi
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Θα συνέλθει, θα δεις!!!To ευχομαι γιατι εχω αρχισει να ανυσηχω για το χειροτερο... Και το προσεχω τοσο πολυ. Δεν θελω να μου παθει τπτ... Το θεμα ειναι οτι αμεσως μετα το εμβολιο ηταν μια μεσ'την τρελλη χαρα... Το βραδακι και σημερα που το προσεχω ολη μερα ειναι αρκετα πεσμενο. Ας ελπισουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λες Ναταλια και να του περασει συντομα οτι και αν εχει...

Τα πέρασα εις διπλούν αυτά...

Αν δεις ότι μέχρι το βράδυ δεν έχει συνέλθει, κάνε ένα τηλέφωνο στο γιατρό...

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικά μέχρι το βράδυ θα είναι καλύτερα κι αύριο περδίκι αλλά έχε το νου σου, ποτέ δεν ξέρεις. Αν κάτι δε σ'αρέσει πήγαινε το στο γιατρό, έρχεται και Σ/Κ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum