Περίεργη συμπεριφορά μετά το εμβόλιο

Obi Wan Kenobi

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλημερα. Εχω παρατηρησει οτι μετα το εμβολιο αλλαξε η συμπεριφορα του μικρου μου... Μου φαινεται οτι δεν εχει αγγιξει καθολου το φαγητο του. Νερακι πινει ελαχιστο. Τι να κανω??? Σας παρακαλω βοηθηστε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Περιεργη συμπεριφορα...

μερικες φορες οντως τα πειραζει καποια γατια το εμβολιο...συνιθως κανουν πυρετο....ρωτα τον γιατρο σου...ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Περιεργη συμπεριφορα...

Ποσες μερες εχει που εκανε το εμβολιο;Μπορει να του επεσε λιγο βαρυ,δε ρωτας το γιατρο σας;

Εχθες το εκανε το εμβολιο... Εχουν περασει περιπου 24 ωρες... Εχει χασει και την ζωηραδα του κιολας. Το βλεπω πολυ πεσμενο. Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι το οτι δεν τρωει. Του εδωσα λιγο γαλατακι πριν λιγο με μια συριγγα και ηπιε γυρω στα 10ml μετα αρχισε αντιδρουσε και δεν επεμενα...

Και εμένα τα δικά μου όταν τους είχα κάνει το πρώτο εμβόλιο έπεσε λίγο η διάθεση τους την επόμενη ημέρα..;);)Μην ανησυχείς από το βράδυ θα αρχίσει να συνέρχεται!!!:):):)

To ευχομαι γιατι εχω αρχισει να ανυσηχω για το χειροτερο... Και το προσεχω τοσο πολυ. Δεν θελω να μου παθει τπτ... Το θεμα ειναι οτι αμεσως μετα το εμβολιο ηταν μια μεσ'την τρελλη χαρα... Το βραδακι και σημερα που το προσεχω ολη μερα ειναι αρκετα πεσμενο. Ας ελπισουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λες Ναταλια και να του περασει συντομα οτι και αν εχει...

To ευχομαι γιατι εχω αρχισει να ανυσηχω για το χειροτερο... Και το προσεχω τοσο πολυ. Δεν θελω να μου παθει τπτ... Το θεμα ειναι οτι αμεσως μετα το εμβολιο ηταν μια μεσ'την τρελλη χαρα... Το βραδακι και σημερα που το προσεχω ολη μερα ειναι αρκετα πεσμενο. Ας ελπισουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λες Ναταλια και να του περασει συντομα οτι και αν εχει...
Θα συνέλθει, θα δεις!!!:P:P:D:DΤα πέρασα εις διπλούν αυτά...:):):)Αν δεις ότι μέχρι το βράδυ δεν έχει συνέλθει, κάνε ένα τηλέφωνο στο γιατρό...:):)

Σαν τα παιδιά κι αυτά. Άλλα δεν καταλαβαίνουν τπτ κι άλλα αρρωσταίνουν.
Λογικά μέχρι το βράδυ θα είναι καλύτερα κι αύριο περδίκι αλλά έχε το νου σου, ποτέ δεν ξέρεις. Αν κάτι δε σ'αρέσει πήγαινε το στο γιατρό, έρχεται και Σ/Κ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back