aser
Νεοφερμένο μέλος
Να συμπληρωσω οτι την γατα μου την χαρισανε και εχει κανει ολα τα εμβολια που πρεπει καθως επισης και στειρωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αυτό που περιγράφεις συνήθως συμβαίνει όταν έχουν κάποιο πρόβλημα στον πρωκτό, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σου που περισσότερα. Σίγουρα όμως θέλει κτηνίατρο. Περαστικά σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μηπως εχει παρασιτα;Ποτε αποπαρασιτωθηκε εσωτερικα τελευταια φορα;
aser
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από moukelis:Ποτε αποπαρασιτωθηκε εσωτερικα τελευταια φορα;
Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα, δεν ξερω αν της ειχε κανει η πρωην ιδιοκτητρια κατι τετοιο θα την ρωτησω, εγω δεν την εχω παει κτηνιατρο για κατι τετοιο.
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Βγαίνει και έξω? Να ζευγάρωσε υπάρχει πιθανότητα?
aser
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως έχει οίστρο;
Κάτι τέτοια μου έκανε η Survi όταν είχε οίστρο. Μία τούρλωνε τον πισινούλη προς τα πάνω και μία τον έτριβε στο πάτωμα...
aser
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Η γατουλα ειναι στειρωμενη αναφερει στην αρχη.Τι ηλικία έχει;
Μήπως έχει οίστρο;
Κάτι τέτοια μου έκανε η Survi όταν είχε οίστρο. Μία τούρλωνε τον πισινούλη προς τα πάνω και μία τον έτριβε στο πάτωμα...

aser
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω παντως.
moukelis
Επιφανές μέλος
aser
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

aser
Νεοφερμένο μέλος
Υγ: Με κοψω χολιασε σημερα το βραδυ
κοιμοταν στην βιβλιοθηκη και δεν το καταλαβα και νομιζα οτι πηδηξε απο το μπαλκονι η εφυγε απο την εξωπορτα (οταν ηρθες ο πατερας μου) το εχει ξανα κανει, ολοι την πολυκατοικια εψαχνα για να την βρω ωσπου ερχεται ο πατερας μου και μου λεει ελα σπιτι ειναι στην βιβλιοθηκη (που δεν σκεφτηκα να ψαξω)

Marlene
Νεοφερμένο μέλος
Καμιά φορά το κάνουν αυτό όταν θέλουν να καθαρίσουν την περιοχή και ως πρώτο βήμα θεωρούν ότι το να το κάνουν αυτό βοηθάει. Οι μακρύτριχες έχουν την τάση να το κάνουν περισσότερο.
ΥΓ. Στάνταρ βρίσκουν κρυψώνες στο σπίτι που δεν τις φανταζόμαστε. Εμείς τις έχουμε 10-15 χρόνια [την καθεμία] και πάντα κάτι μας ξεφεύγει. Καλό είναι πάντως να έχει κανείς το νου του. Μπορεί να υποθέτει ότι κάπου είναι μέσα στο σπίτι και να έχουν πηδήξει από τον 3ο όροφο [κι αυτό μας έχει συμβεί].
moukelis
Επιφανές μέλος
Δες στα αρθρα,υπαρχει ενα που λεει διαφορους τροπους για να δωσει κανεις το χαπι στη γατουλα του.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δική μου που είναι κοιλιόδουλη όλη μερα την είχα νηστική και τρελάθηκε στο νιαούρισμα και πάλι δεν το έτρωγε! Έτσι το πέταξα και πήρα καινούργιο χάπι..
Πιάσε το κεφαλάκι της από πάνω με το ένα χέρι (δες και το σχετικο άρθρο) και με το άλλο κράτα το χάπι και άνοιξε το στόμα της, ρίξε το όσο μπορείς πιο βαθιά, κλείσε το στόμα κράτα το κλειστό και χαίδεψε για λίγο τη μυτούλα της..Εγώ μόνο έτσι τα κατάφερα
. Καλή επιτυχία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aser
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα σας, αυτο το εκανα χθες αλλα δεν ειχε αποτελεσματα δεν με αφηνε να της ανοιξω το στομα, θα το προσπαθησω παλι μετα.Πιάσε το κεφαλάκι της από πάνω με το ένα χέρι (δες και το σχετικο άρθρο) και με το άλλο κράτα το χάπι και άνοιξε το στόμα της, ρίξε το όσο μπορείς πιο βαθιά, κλείσε το στόμα κράτα το κλειστό και χαίδεψε για λίγο τη μυτούλα της..Εγώ μόνο έτσι τα κατάφερα. Καλή επιτυχία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool