Περίεργη συμπεριφορά

• Thread starter Thread starter aser
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

aser

Νεοφερμένο μέλος

Ο Σταύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Των τελευταιο καιρο η γατα μου σερνει τα οπισθια της σαν να προσπαθει να ξυστει στο σημειο αυτο. Δεν εχω μεγαλη εμπειρα απο γατες λετε να εχει κατι που θελει γιατρικη φροντιδα;

Να συμπληρωσω οτι την γατα μου την χαρισανε και εχει κανει ολα τα εμβολια που πρεπει καθως επισης και στειρωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες.
Αυτό που περιγράφεις συνήθως συμβαίνει όταν έχουν κάποιο πρόβλημα στον πρωκτό, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σου που περισσότερα. Σίγουρα όμως θέλει κτηνίατρο. Περαστικά σας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.
Μηπως εχει παρασιτα;Ποτε αποπαρασιτωθηκε εσωτερικα τελευταια φορα;

Αρχική Δημοσίευση από moukelis:
Ποτε αποπαρασιτωθηκε εσωτερικα τελευταια φορα;

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα, δεν ξερω αν της ειχε κανει η πρωην ιδιοκτητρια κατι τετοιο θα την ρωτησω, εγω δεν την εχω παει κτηνιατρο για κατι τετοιο.

Στο βιβλιαριο της,στις τελευταιες σελιδες υπαρχει χωρος οπου γραφονται οι αποπαρασιτωσεις.Πρεπει να γραφει Drontal,Milbemax,κατι τετοιο,αυτα ειναι τα ονοματα απο τα πιο συνηθισμενα χαπια αποπαρασιτωσης.Για ριξτε μια ματια,πρεπει να αποπαρασιτωνεται καθε τρεις μηνες αν δε βγαινει εξω.

Λογικά και εγώ παράστια λέω.. εκτός και αν είναι κάτι με τους αδένες... Δείτε τί κακάκια κάνει...:redface:

Βγαίνει και έξω? Να ζευγάρωσε υπάρχει πιθανότητα?

Η μονη εξοδο που εχω ειναι το μπαλκονι, βιβλιαριο δεν μου ειχε δωσει θα την ρωτησω και θα σας πω. Τελος η μονη επαφη με αλλα ζωα ειναι με τα περιστερια που καθονται στο μπαλκονι.

Παρε και το βιβλιαριο της,για να ξερεις ποια εμβολια εχει κανει,και να μπορεις να τσεκαρεις ποτε ειναι οι επαναληψεις.

Τι ηλικία έχει;
Μήπως έχει οίστρο;
Κάτι τέτοια μου έκανε η Survi όταν είχε οίστρο. Μία τούρλωνε τον πισινούλη προς τα πάνω και μία τον έτριβε στο πάτωμα...

3 χρονων, περιμενω να φερει ο αδερφος μου καλαθι μεταφορας απο την δουλεια του για να την παω μετα.

Τι ηλικία έχει;
Μήπως έχει οίστρο;
Κάτι τέτοια μου έκανε η Survi όταν είχε οίστρο. Μία τούρλωνε τον πισινούλη προς τα πάνω και μία τον έτριβε στο πάτωμα...
Η γατουλα ειναι στειρωμενη αναφερει στην αρχη.;)

Τελικα ο/η moukelis ειχε δικαιο η πρωην ιδιοκτητρια το γνωριζε και μου ειπε ποια χαπια να παρω

Σας ευχαριστω παντως.

Αποπαρασιτωση ηταν τελικα;Περαστικα της!

Εγω και η Μανταλενα σε ευχαριστουμε :)

Δεν κανει τιποτα,μακαρι αυτο να ηταν το χειροτερο που θα την ταλαιπωρησει ολα της τα χρονια.:)

Σημερα προσπαθησα να της δωσω το χαπι για το προβλημα της αλλα δεν τα καταφερα αυριο πρωι με το πρωινο ελπιζω να εχω καλυτερο αποτελεσμα, καμια ιδεα πως να της το δωσω το μονο που μου εχουν πει ειναι απευθειας στο στομα, η να το σπασω και να το ανακατεψω στο φαι (αυτο σκοπευω να κανω)

Υγ: Με κοψω χολιασε σημερα το βραδυ :happy: κοιμοταν στην βιβλιοθηκη και δεν το καταλαβα και νομιζα οτι πηδηξε απο το μπαλκονι η εφυγε απο την εξωπορτα (οταν ηρθες ο πατερας μου) το εχει ξανα κανει, ολοι την πολυκατοικια εψαχνα για να την βρω ωσπου ερχεται ο πατερας μου και μου λεει ελα σπιτι ειναι στην βιβλιοθηκη (που δεν σκεφτηκα να ψαξω):/: :mad: :lol:

Μπορεί και τίποτα σημαντικό

Καμιά φορά το κάνουν αυτό όταν θέλουν να καθαρίσουν την περιοχή και ως πρώτο βήμα θεωρούν ότι το να το κάνουν αυτό βοηθάει. Οι μακρύτριχες έχουν την τάση να το κάνουν περισσότερο.

ΥΓ. Στάνταρ βρίσκουν κρυψώνες στο σπίτι που δεν τις φανταζόμαστε. Εμείς τις έχουμε 10-15 χρόνια [την καθεμία] και πάντα κάτι μας ξεφεύγει. Καλό είναι πάντως να έχει κανείς το νου του. Μπορεί να υποθέτει ότι κάπου είναι μέσα στο σπίτι και να έχουν πηδήξει από τον 3ο όροφο [κι αυτό μας έχει συμβεί].

Καλημερα!
Δες στα αρθρα,υπαρχει ενα που λεει διαφορους τροπους για να δωσει κανεις το χαπι στη γατουλα του.

Καλημέρα!Μην της το λιώσεις στο φαγητό γιατί θα το καταλάβει και δεν πρόκειται να το φάει..;) Η δική μου που είναι κοιλιόδουλη όλη μερα την είχα νηστική και τρελάθηκε στο νιαούρισμα και πάλι δεν το έτρωγε! Έτσι το πέταξα και πήρα καινούργιο χάπι..:P Πιάσε το κεφαλάκι της από πάνω με το ένα χέρι (δες και το σχετικο άρθρο) και με το άλλο κράτα το χάπι και άνοιξε το στόμα της, ρίξε το όσο μπορείς πιο βαθιά, κλείσε το στόμα κράτα το κλειστό και χαίδεψε για λίγο τη μυτούλα της..Εγώ μόνο έτσι τα κατάφερα :up:. Καλή επιτυχία!

Πιάσε το κεφαλάκι της από πάνω με το ένα χέρι (δες και το σχετικο άρθρο) και με το άλλο κράτα το χάπι και άνοιξε το στόμα της, ρίξε το όσο μπορείς πιο βαθιά, κλείσε το στόμα κράτα το κλειστό και χαίδεψε για λίγο τη μυτούλα της..Εγώ μόνο έτσι τα κατάφερα :up:. Καλή επιτυχία!
Καλημερα σας, αυτο το εκανα χθες αλλα δεν ειχε αποτελεσματα δεν με αφηνε να της ανοιξω το στομα, θα το προσπαθησω παλι μετα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back