Αγγελικη1
Νεοφερμένο μέλος
ενθουσιαστει. τωρα τελευταια μου ερχεται στο σπιτι ενας γατουλης ο οποιος εκτος οτι ειναι πολυ αδυνατος και του λειπει λιγο τριχωμα απο το σβερκο εχει ενα περιεργο βηχα (οχι συνεχεια)και εχει πανω στο τριχωμα του (στα πλαγια)κατι ασπρακια πολυ ψιλα σαν κονιδες τα οποια δεν φευγουν με το τιναγμα. κατα τα αλλα ειναι πολυ ευδιαθετος, τρωει, παιζει κτλ.το προβλημα ειναι οτι ενω ειναι πολυ ηρεμοσ οταν προσπαθησα να τον πιασω για να τον παω στο γιατρο επαθε υστερια και τελικα δεν τα καταφερα.περισσοτερο με ανυσηχει ο βηχας και τα ασπρακια που δεν τα εχω ξαναδει παρολο που εχω πολλεσ γατεσ .ξερει κανεις τιποτα γι'αυτα ,τι να κανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογική η υστερία του πάντως, έξω ζει. Εδώ το κάνουν κατοικίδιες γάτες...
Α! Και καλώς μας ήρθες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγγελικη1
Νεοφερμένο μέλος
του εδωσα αντιβιωση.θα πρεπει να περιμενω τη γιατρο να γυρισει απο διακοπες για να ερθει στο σπιτι να τον δει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο...
maxi2
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η κτηνίατρος πάλι λείπει και έρχεται (ελπίζω αύριο) τέλος του μήνα, έτσι ώστε να της τον πάω αύριο το απόγευμα να τον δεί. Είναι να κάνει και το δεύτερο εμβόλιο.
Στην αρχή φαντάστηκα ότι επειδή έτρωγε παγωτό, κρύωσε λίγο και γι' αυτό φταρνίζεται... Βέβαια παγωτό ούτε για δείγμα μετά τα πρώτα φταρνίσματα...
ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό........
'Εχει κανείς καμιά ιδέα;;;;;;;
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2:purina, Κοιτα λιγο τη γράφεις! hehe... μου πήρε κανα πεντάλεπτο να διαβάσω τι λες...
Ο Δημήτρης αναρωτήθηκε μήπως γράφει επίτηδες έτσι, για χαριστωμενιά

!Purina, για πες!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool