Περίεργος βήχας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αγγελικη1

Νεοφερμένο μέλος

Η Αγγελικη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
καλησπερα, μολις ανακαλυψα τυχαια αυτη τη σελιδα και εχω :up: ενθουσιαστει. τωρα τελευταια μου ερχεται στο σπιτι ενας γατουλης ο οποιος εκτος οτι ειναι πολυ αδυνατος και του λειπει λιγο τριχωμα απο το σβερκο εχει ενα περιεργο βηχα (οχι συνεχεια)και εχει πανω στο τριχωμα του (στα πλαγια)κατι ασπρακια πολυ ψιλα σαν κονιδες τα οποια δεν φευγουν με το τιναγμα. κατα τα αλλα ειναι πολυ ευδιαθετος, τρωει, παιζει κτλ.το προβλημα ειναι οτι ενω ειναι πολυ ηρεμοσ οταν προσπαθησα να τον πιασω για να τον παω στο γιατρο επαθε υστερια και τελικα δεν τα καταφερα.περισσοτερο με ανυσηχει ο βηχας και τα ασπρακια που δεν τα εχω ξαναδει παρολο που εχω πολλεσ γατεσ .ξερει κανεις τιποτα γι'αυτα ,τι να κανω?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσπάθησε να τον δελεάσεις με κροκέτες να μπει στο κλουβί μεταφοράς. Μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει, αφού τον εξετάσει.
Λογική η υστερία του πάντως, έξω ζει. Εδώ το κάνουν κατοικίδιες γάτες...

Α! Και καλώς μας ήρθες! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπος ειναι σκουλίκια?Παρε να του βαλεις τπτ για τουσ ψιλους τωρα για βηζα δεν εχω ιδεα.

το εχω δοκιμασει δυστυχως οταν τον ζοριζω εξαφανιζεται για μερικες μερες ,α!ξαχασα να πω οτι σημερα που τον ειδα ειχε και πρησμενο μαγουλο!:( του εδωσα αντιβιωση.θα πρεπει να περιμενω τη γιατρο να γυρισει απο διακοπες για να ερθει στο σπιτι να τον δει.

Έρχεται κτηνίατρος στο σπίτι;
Μπράβο...

Ευρώπη γίναμε..... Κτηνίατρος σε κατ' οίκον επισκέψεις.......

Νομίζω χρειάζεται οπωσδήποτε να τον δει γιατρός. Ο βήχας είναι σοβαρό σύμπτωμα!

Τις τελευταίες μέρες ο Ζιζού έχει φτάρνισμα... Δεν μπορώ να πώ ότι έχει και βήχα, απλά φταρνίζεται αρκετές φορές την ημέρα και σπάνια βγάζει φλέματα...
Η κτηνίατρος πάλι λείπει και έρχεται (ελπίζω αύριο) τέλος του μήνα, έτσι ώστε να της τον πάω αύριο το απόγευμα να τον δεί. Είναι να κάνει και το δεύτερο εμβόλιο.
Στην αρχή φαντάστηκα ότι επειδή έτρωγε παγωτό, κρύωσε λίγο και γι' αυτό φταρνίζεται... Βέβαια παγωτό ούτε για δείγμα μετά τα πρώτα φταρνίσματα...
ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό........

'Εχει κανείς καμιά ιδέα;;;;;;;

Αν το τρωει κριο κατεφτειαν μαλλον δεν θα ειναι και πολι σοβαρο με μερικα φαρμακα θα πανε ολα καλα.Και εγω 13 του μηνα παω για το επομενο εμβολιο.

purina, Κοιτα λιγο τη γράφεις! hehe... μου πήρε κανα πεντάλεπτο να διαβάσω τι λες...

Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2:
purina, Κοιτα λιγο τη γράφεις! hehe... μου πήρε κανα πεντάλεπτο να διαβάσω τι λες...

Ο Δημήτρης αναρωτήθηκε μήπως γράφει επίτηδες έτσι, για χαριστωμενιά :lol::lol::lol:!
Purina, για πες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back