Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλη μου φιλη,δεν ξερω αν ολες οι γατες επηρεαζονται απο τους τσακωμους,αλλα τα δικα μου ΝΑΙ!!Βασικα,απο τις δυνατες φωνες επηρεαζονται.Οποτε φωναζω δυνατα...εχουν μεγαλη ανησυχια.,νιαουριζουν,μου ερχονται..και γενικα δειχνουν ενοχλημενα...να σε ρωτήσω οι τσακωμοί τον επηρεάζουν??? Γιατι μερικές φορέσ τσακωνομαστε με το φίλο μου και φωνάζουμε πολύ.
Δεν ξερω ποσο προσφατη ειναι η μετακομιση σου,αλλα και ο δικος μου ειχε επηρεαστει παρα πολυ.Του πηρε 15 μερες τουλαχιστον να συνηθισει.Γενικα η γατα δενεται παρα πολυ με τον χωρο της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
Το κακό είναι πως έζησε δύο μετακομίσεις απανωτές...αλλά τώρα έχει περάσει τόσος καιρός...εναμισης μήνας σχεδόν και είναι σχετικά ανήσυχος...δεν έχω πρόβλημα να περιμένω. το μόνο που φοβάμαι είναι μην πάθει τιποτα...δε θέλω να είναι δυστυχισμένος...και με ανησυχει που φοβάται τον φίλο μου...Γενικότερα ανησυχω όπως καταλαβατε...χιχιχ...απλά τον αγαπώ πολύ και δε θέλω να ειναι δυστυχισμένος....σκέφτομαι πολλέσ φορέσ πως του λείπει το αλλο σπίτι κ τέτοια...έχει κ μια θλίψη στα ματια του μερικές φορες που δεν μπορώ....θα του περάσουν λετε? κ επίσης θέλω κ έγώ να κάτσω στον καναπέ να δω μια ταινια σαν ανθρωπος...δε μ αφηνει με τίποτα...ολο τρεχω να δω τι επαθε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω αν κανω οτι τσακωνωμε με την γυναικα μου επιτιθετε στην πλατη μου....απο τις 15 φορες την μια θα το κανει βεβαια....δεν ειναι και σκυλος!!!αλλα σου λεει ο φωνακλας την ειδε νταης να του βαλω ενα χερι!!!
τωρα ο φιλος σου αφου εισαι σιγουρη οτι ποτε δεν της εκανε κατι...θα πρεπει να μην ασχολειτε μαζι της παρα μονο οταν ειναι να της δωσεις την αγαπημενη της λιχουδια ας το κανει αυτος...μετα απο 30 φορες θα ειναι κολητοι...

η αλλαγη μαλλον παιζει ομως τεραστιο ρολο....και εγω οταν πηγαινω στην πρεβεζα δεν θελει αγκαλιες παιχνιδια κτλ το χχχχχ το κανει και σε εμενα δεν κολαει....απλα δεν κολαω και εγω!!! δεν της περνανει κατι αν δεν θελω!
εαν εχεις βεραντα βαλε πλεγμα και γρασιδι για γατες λουλουδια κτλ....και θα τα παει μια χαρα...
τον νου σου γιατι μπορει να θελει να το σκασει να γυρισει πισω...το πλεγμα ειναι καλη λυση!!!
κατι ακομα οταν την κοιτάτε στα ματια << ο φιλος σου δηλαδη>>> ας μην την καρφωνει με το βλεμα του.... αλλα ας τα κλεινει απαλα σαν να νυσταζει ειναι ένδειξη ηρεμιας και φιλιας για τη γατα!!!!
nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που είπε κι ο Γιώργος αν είσαι σίγουρη ότι δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ του φίλου σου και του γάτου, γιατί υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς και το καταλαβαίνεις απο τις αντιδράσεις του ζώου, αν δεν έχει γίνει τότε μάλλον λόγω μετακόμισης έχει νευρικότητα κι ανησυχία σαν αρσενικός κιόλας, να δεχτεί κάποιον που θεωρεί τρίτο στον χώρο του κι απαιτεί αυτός την μέγιστη φροντίδα απο σένα.
Πιστεύω γενικά ότι είναι ένα μεταβατικό στάδιο κι όταν συνηθίσει και θεωρήσει οικείο το νέο περοβάλλον θα γίνει πιο κοινωνικός γενικά και με τους υπόλοιπους "επισκέπτες".
Αν και με τις γάτες ποτέ δεν ξέρεις.

Η κάθε μία έχει τον χαρακτήρα της και κάποιες μάλιστα πολύ πολύ έντονο.
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Για να βοηθήσεις τον γατούλη σου να προσαρμοστεί περισσότερο, να χαλαρώσει κι άλλο, να διασκεδάσει και να γυμναστεί μπορείς να παίζεις κιόλας μαζί του! 10 λεπτά κάθε φορά αρκούν

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
δοκιμαζε να εχεις το μπολ αδειο μεχρι αυτη να σου ζητησει φαι.... ειναι πολυ συμαντικη η μυρωδια για τις γατες!!!
παλι επιτυχια καποτε ειχαν για εμενα η roayal ca. ηταν 3 πακετα για δυστροπες γατες.... αυτη με την μυρωδια την ετρωγε ολη!!!!
τωρα ειχα λλαξει σε orijen αλλα λογο αλεργικου σοκ που επαθε μαλον απο εμβολιο τις αλλαξα για κανα μηνα σε αντιαλεργικη κτηνιατρικη...και ημουν χαρουμενος που ετρωγε orijen
..... και την ειχε πειραξει μια φορα τις proplan για στειρωμένες...μαλλον οι φυτικες ινες τις πεφταν βαριες και τις εκανε εμετο....εκει παλι υπαρχουν για ευαίσθητα στομαχακια!!!!οσο για τον φιλο σου οταν ειστε μαζι....να τις δινει και το φαι στο μπολ... οχι μονο λιχουδιες....να τον δει ως server!!!

nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ με τα παιδιά και τις λύσεις με την τροφή κι ίσως θα ήταν χρήσιμη μία επίσκεψη στον κτηνίατρο.
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μy husband said it was him or the cat............... i miss him sometimes!

I got rid of my husband. The cat was allergic!

Πώς θα μεταφέρω μια ώρα δρόμο και κυρίως πώς θα παγιδεύσω ένα γατί που σαλτάρει όταν βλέπει το κλουβάκι μεταφοράς????????Τι να κάνω????? Επίσης στο πατρικό υπάρχει κήπος και άλλες δυο γάτες...Τι να κάνω?????????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Αν την πάρεις με τη βία για να την κλείσεις μέσα δεν πρόκειται να κάτσει με καμία κυβέρνηση. Δοκίμασε να βάλεις μια κουβερτούλα και μια μπλούζα που να έχει τη μυρωδιά σου για να ηρεμεί. Εντάξει, μια ωρίτσα δρόμος είναι, θα τα καταφέρετε! Εμείς 3 ώρες λεωφορείο και μισή ώρα ταξί χτυπάμε και κοιμούνται στη διαδρομή!
Στο πατρικό σου θα πρότεινα να την αφήνεις έξω μόνο εφόσον ο κήπος είναι περιφραγμένος, για να μην έχεις το φόβο ότι θα το σκάσει. Μπορείς σιγά σιγά να τη γνωρίσεις στις άλλες γάτες, αλλά αφού την αφήσεις να γνωρίσει το νέο της χώρο και να εξοικειωθεί.. Αν ο κήπος είναι κλειστός και δε μπορεί να φύγει, είσαι τυχερή, θα τον λατρέψει και σιγά σιγά θα τα βρουν και με τις άλλες δύο!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Θα πρότεινα να άφηνες το μεταφορέα κάπου που έχει πρόσβαση η γάτα σου ώστε να μπορεί να τον επεξεργαστεί, να τον πλησιάσει και να μην τον φοβάται με το που το βλέπει.
Μπορείς να αφήσεις μέσα στο μεταφορέα κάποιο αγαπημένο της παιχνίδι, ένα ύφασμα το οποίο έχει τη μυρωδιά σου ώστε να νιώθει ασφάλεια σ' αυτό και προσπάθησε να την κάνεις να συνδέσει το μεταφορέα με κάποια θετική ενίσχυση, με κάποια ανταμοιβή δηλαδή όπως κάποια αγαπημένη της λιχουδιά.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
),τον πιανω απαλα,μιλωντας του..και ξαφνικα τον βαζω μεσα στο κλουβι,κλεινοντας πολυ γρηγορα το καπακι.Εγω,μομο ετσι μπορω να τον βαλω μεσα.
Μετά από μάχη (αν δείτε τα χέρια μου θα καταλάβετε...) την έβαλα μέσα...μέχρι να φορέσω παπούτσια είχε σκίσει (!!!!!) το διχτάκι που έχει το βαλιτσάκι για να αερίζονται τα γατιά....
Όσο το έσκιζε, έκανε ένα περίεργο νιαουρητό...πηχτό και απειλητικό....Το βαλιτσάκι αυτό το χρησιμοποιούσε πολύ καιρό σαν φωλίτσα...πραγματικά ακατανόητο...Όσο για το πατρικό, έχει αυλή και κήπο αλλά μπορεί εύκολα να βγεί....Τα κάγκελα δεν είναι τόσο στενά και υπάρχουν παντού δέντρα για σκαρφάλωμα..οι άλλες σουλατσάρουν διαρκώς...κυρίως ψαρεύουν στη θάλασσα που είναι κοντά στο σπίτι..Απ'έξω από το σπίτι περνάει ο δρόμος..μην σκεφτείτε δρόμος πόλης...δρόμος χωριού..Και απέναντι είναι ένα οικόπεδο γεμάτο δέντρα που γίνεται κάθε μέρα γατομάζωξη...Οι δικές μου είναι εμβολιασμένες και στειρωμένες σαφώς...Απλά μετά από 8 μήνες στο διαμέρισμα δεν ξέρω πώς θα της φανεί εκεί.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Μάλλον πρέπει να πάρεις έναν πιο γερό γατοφόρο, να μη μπορεί να τον σκίσει

Κήπος και δέντρα παντού...Όσο για το γατοφόρο, έχω κανονικό κλουβάκι αλλά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπει μέσα.....
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool