Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
11-05-12
00:32
Τέλειο σκηνικό να ζει μια γατούλα....θα το λατρέψει, μην ανησυχείς, στην αρχή θα φοβάται, θα βαδίζει με την κοιλιά κάτω, θα κρύβεται, αλλά, σε μια εβδομάδα θα έχει γνωρίσει το μέρος και θα είναι ευτυχήςΕυχαριστώ για τις συμβουλές...Έχει πάει πολλές φορές στον κτηνίατρο με αυτό το βαλιτσάκι και είναι η πρώτη φορά που.....το σκίζει....Μετά από μάχη (αν δείτε τα χέρια μου θα καταλάβετε...) την έβαλα μέσα...μέχρι να φορέσω παπούτσια είχε σκίσει (!!!!!) το διχτάκι που έχει το βαλιτσάκι για να αερίζονται τα γατιά....
Όσο το έσκιζε, έκανε ένα περίεργο νιαουρητό...πηχτό και απειλητικό....Το βαλιτσάκι αυτό το χρησιμοποιούσε πολύ καιρό σαν φωλίτσα...πραγματικά ακατανόητο...Όσο για το πατρικό, έχει αυλή και κήπο αλλά μπορεί εύκολα να βγεί....Τα κάγκελα δεν είναι τόσο στενά και υπάρχουν παντού δέντρα για σκαρφάλωμα..οι άλλες σουλατσάρουν διαρκώς...κυρίως ψαρεύουν στη θάλασσα που είναι κοντά στο σπίτι..Απ'έξω από το σπίτι περνάει ο δρόμος..μην σκεφτείτε δρόμος πόλης...δρόμος χωριού..Και απέναντι είναι ένα οικόπεδο γεμάτο δέντρα που γίνεται κάθε μέρα γατομάζωξη...Οι δικές μου είναι εμβολιασμένες και στειρωμένες σαφώς...Απλά μετά από 8 μήνες στο διαμέρισμα δεν ξέρω πώς θα της φανεί εκεί.....

Όσο για τη γατοφόρο, αυτό το κόλπο με τον ύπνο της Πουπουλίνας είναι το καλύτερο, αλλά, σε εμάς είναι ανεφάρμοστο. Επειδή, όταν είναι να πάμε κάπου (στον κτηνίατρο, σε ταξίδι κλπ), με κάποιο μαγικό τρόπο το διαισθάνονται και εγώ -πλέον- μόνο σβερκωμένες καταφέρνω και τις βάζω μέσα. Και η μεν μία δεν μιλάει δεν λαλάει από το φόβο της, η μεν άλλη σκούζει λές και την γδέρνει κάποιος, κατουριέται, κάνει κακά της και ζαλίζεται και στα 10 λεπτά που κάνουμε να πάμε στον κτηνίατρο. Και υποφέρει πάρα πολύ και στα ταξίδια, γιατί φοβάμαι να της δώσω ηρεμιστικό. Πάντως, στο επόμενο ταξίδι θα της δώσω φάρμακο απαξάπαντος, με δοσολογία από το γιατρό ,εννοείται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
11-05-12
12:18
ειναι γατες!!!ολα τα καταλαβαινουν...για αρχη απο την βαλιτσα!!!!! μετα πο την μετακινηση του γατοφορου!!!3 οταν ετοιμαζόμαστε κανουμε συγκεκριμένες κινήσεις που αποτυπώνονται στην γατα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
22-05-12
22:11
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ήδη έχω ενοχλήσει κάποιους από εσάς με πμ για το θέμα μου..Το πατρικό είναι οκ αλλά αν η Σούσι δεν τα καταφέρει??? Αν της επιτεθούν οι άλλες γάτες??8 μήνες τώρα είναι κλεισμένη στο σπίτι..Μόνο αυτό ξέρει....Κι αν τρομάξει και την χάσω?? Οι γονείς μου λείπουν αρκετά και εγώ δεν ξέρω καν που θα μετατεθώ από Σεπτέμβρη και πόσο συχνά θα πηγαίνω στο χωριό...
Έχω φρικάρει βρε παιδιά...Νιώθω ότι την εγκαταλείπω αλλά η δουλειά μου είναι τέτοια που κάθε χρόνο θα πρέπει να μετακινούμαι...Θα αντέξει αυτό το γατί τόσες αλλαγές περιβάλλοντος??? Τι να κάνω...HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω φρικάρει βρε παιδιά...Νιώθω ότι την εγκαταλείπω αλλά η δουλειά μου είναι τέτοια που κάθε χρόνο θα πρέπει να μετακινούμαι...Θα αντέξει αυτό το γατί τόσες αλλαγές περιβάλλοντος??? Τι να κάνω...HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
23-05-12
00:18
οσο προσεχεις να μην το σκασει θα ειναι ok! καθε γατονι στιριζετε αποκλειστικα σε εμας.... απλα προσεχε πορτες μπαλκονια κτλ....βαλε πλεγματα.... η οτι αλλο νομιζεις...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
23-05-12
17:43
Hionati μου, το γατάκι σου θα αντέξει τις αλλαγές περιβάλλοντος ενόσω εσύ είσαι σταθερή στη συμπεριφορά σου απέναντί της και δεν της μεταδίδεις το στρες σου. Καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλά να θυμάσαι πως είσαι η μανούλα της, σε σένα στηρίζεται! Ενόσω λοιπόν ειναι προστατευμένη, ταισμένη, ζεστή θα γουργουρίζει από ηρεμία. Ακόμα και αν χρειάζεται να μετακομίζει μαζί σου συχνά, ενόσω είσαι κοντά της και της προσφέρεις την αγάπη σου πιστεύω ότι θα είναι καλά!
Το γατάκι σου αυτή τη στιγμή για πόσο καιρό θα μείνει στο πατρικό; Αν κατάλαβα καλά είναι περιορισμένη μέσα, έτσι;
Το γατάκι σου αυτή τη στιγμή για πόσο καιρό θα μείνει στο πατρικό; Αν κατάλαβα καλά είναι περιορισμένη μέσα, έτσι;
23-05-12
21:38
Έδώ και 8 μήνες που την βρήκα ζούμε μαζί...Σε λίγες μέρες γυρίζω στο πατρικό..δεν θα είναι περιορισμένη γιατί το σπίτι είναι ισόγειο και κανονικό κέντρο διερχομένων από συγγενείς...
Δυστυχώς θα έχει όποια στιγμή θέλει ελεύθερη πρόσβαση έξω..όπως και οι άλλες γάτες...με τη διαφορά ότι εκείνες γεννήθηκαν έξω....
Ή δικιά μου από 1 μηνών είναι μέσα.......
Δυστυχώς θα έχει όποια στιγμή θέλει ελεύθερη πρόσβαση έξω..όπως και οι άλλες γάτες...με τη διαφορά ότι εκείνες γεννήθηκαν έξω....
Ή δικιά μου από 1 μηνών είναι μέσα.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
24-05-12
16:08
Είσαι σίγουρη ότι δεν θα μπορούσατε, δεν σου λέω με περίφραξη, αλλά ίσως με σίτες, να την κρατήσετε μέσα; Έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, η γατούλα σου δεν θα κινδυνεύει, και η μαμά θα είναι ευχαριστημένη γιατί το σπίτι θα είναι προστατευμένο από ανεπιθύμητα έντομα! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum