tarzz
Νεοφερμένο μέλος
Η tarzz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
14-03-09
02:43
πως εμφανιζεται η περιοδος στις γατες??γιατι δεν εχω ιδεα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
14-03-09
04:34
οι γατες δεν εχουν περιοδο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
14-03-09
11:13
Έχουν οίστρο, που εμφανίζεται στους 5 μήνες και μετά, ανάλογα με το είδος της γάτας, και τις συνθήκες που ζεί.
Για τον οίστρο ΕΔΩ

Για τον οίστρο ΕΔΩ
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
19-09-09
21:17
Έχουν οι γάτες περίοδο;
Γεια σας παιδια...σε μια "γρήγορη" αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τιποτα οποτε sorry αν υπαρχει παρομοιο θεμα!
εχω 3 ερωτησεις:
Α)εχουν οι γάτες περιοδο?(γιατι εγω ξερω οτι εχουν μονο οιστρο)
Β)αν μια θυλικη γάτα δεν στειρωθει τι μπορει να παθει?(οχι επειδη δεν θα στειρωσω την δικια μου οταν φτασει στην καταληλη ηλικια απλα ρωταω)
και
Γ)Αν μια γατα ειναι εγκυος μπορει να στειρωθει?αν ναι τοτε τα γατακια της τι γινονται?
ευχαριστω πολυ
Γεια σας παιδια...σε μια "γρήγορη" αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τιποτα οποτε sorry αν υπαρχει παρομοιο θεμα!
εχω 3 ερωτησεις:
Β)αν μια θυλικη γάτα δεν στειρωθει τι μπορει να παθει?(οχι επειδη δεν θα στειρωσω την δικια μου οταν φτασει στην καταληλη ηλικια απλα ρωταω)
και
Γ)Αν μια γατα ειναι εγκυος μπορει να στειρωθει?αν ναι τοτε τα γατακια της τι γινονται?
ευχαριστω πολυ
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
19-09-09
21:45
Ελπίζω να απάντησαΓεια σας παιδια...σε μια "γρήγορη" αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τιποτα οποτε sorry αν υπαρχει παρομοιο θεμα!
εχω 3 ερωτησεις:
Οχι, έχουν μόνο οίστρο.
Πυομήτριο, καρκίνο κ.α για να μην αναφερθώ στην πληθώρα νοσημάτων που θα της μεταδίδονται όταν ζευγαρώνει.
και
Γ)Αν μια γατα ειναι εγκυος μπορει να στειρωθει
Ναι μπορεί να στειρωθεί αρκεί αν είναι στην αρχή της εγκυμοσυνης, με ταυτόχρονη διακοπή της κύησης φυσικά.
αν ναι τοτε τα γατακια της τι γινονται?
Οτι και τα ανθρώπινα έμβρυα σε μια έκτρωση.

fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
19-09-09
22:11
ευχαριστώ πολυ βεβαια απάντησες!να σε καλαΕλπίζω να απάντησα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum