Περίοδος

tarzz

Νεοφερμένο μέλος

Η tarzz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
πως εμφανιζεται η περιοδος στις γατες??γιατι δεν εχω ιδεα..:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι γατες δεν εχουν περιοδο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχουν οίστρο, που εμφανίζεται στους 5 μήνες και μετά, ανάλογα με το είδος της γάτας, και τις συνθήκες που ζεί.:)
Για τον οίστρο ΕΔΩ

Έχουν οι γάτες περίοδο;

Γεια σας παιδια...σε μια "γρήγορη" αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τιποτα οποτε sorry αν υπαρχει παρομοιο θεμα!
εχω 3 ερωτησεις:
Α)εχουν οι γάτες περιοδο?(γιατι εγω ξερω οτι εχουν μονο οιστρο)

Β)αν μια θυλικη γάτα δεν στειρωθει τι μπορει να παθει?(οχι επειδη δεν θα στειρωσω την δικια μου οταν φτασει στην καταληλη ηλικια απλα ρωταω)
και
Γ)Αν μια γατα ειναι εγκυος μπορει να στειρωθει?αν ναι τοτε τα γατακια της τι γινονται?
ευχαριστω πολυ

Γεια σας παιδια...σε μια "γρήγορη" αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τιποτα οποτε sorry αν υπαρχει παρομοιο θεμα!
εχω 3 ερωτησεις:
Α)εχουν οι γάτες περιοδο?(γιατι εγω ξερω οτι εχουν μονο οιστρο)
Οχι, έχουν μόνο οίστρο.
Β)αν μια θυλικη γάτα δεν στειρωθει τι μπορει να παθει?(οχι επειδη δεν θα στειρωσω την δικια μου οταν φτασει στην καταληλη ηλικια απλα ρωταω)
Πυομήτριο, καρκίνο κ.α για να μην αναφερθώ στην πληθώρα νοσημάτων που θα της μεταδίδονται όταν ζευγαρώνει.
και
Γ)Αν μια γατα ειναι εγκυος μπορει να στειρωθει
Ναι μπορεί να στειρωθεί αρκεί αν είναι στην αρχή της εγκυμοσυνης, με ταυτόχρονη διακοπή της κύησης φυσικά.
αν ναι τοτε τα γατακια της τι γινονται?
Οτι και τα ανθρώπινα έμβρυα σε μια έκτρωση.
Ελπίζω να απάντησα:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back