aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω... Μήπως ήταν απ' τον Μελιγαλά το πουλάκι;Γιατί εμένα ενα πουλάκι μού είπε οτι γινόταν τό αντίθετο;![]()

Αυτό είναι σωστό, αλλά όσο κι αν το θέλουμε, δεν μπορεί να έχουν όλες οι εκδοχές της ιστορίας την ίδια βαρύτητα, ε;καλά θά ηταν νά μήν εχουμε παρώπιδες καί νά μήν περνάμε τά πιστευω μας σαν τήν μόνη αλήθεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exposure243
Νεοφερμένο μέλος
Γελάς μέ αυτά πού εζησαν Ελληνες αθωοι και γυναικόπαιδα βλεπω . ..Δεν ξέρω... Μήπως ήταν απ' τον Μελιγαλά το πουλάκι;![]()

Μπορείς νά ρωτήσεις ατομα που τά εζησαν
Η νά διαβάσεις .
Η νά ρωτήσεις κατοίκους τού Μελιγαλά και τής Νιγρητας οπου χιλιαδες σφαγιαστηκαν σε στρατόπεδα συγκεντρωσεως και μελλοθανάτων του ΕΑΜ.
Ανατριχιαστικές περιγραφές ακομα καί απο τον Γεν. Γραμματέας του ΕΑΜ επαρχίας Μεσσήνης για το τι γινοταν καί στήν Πελοπόννησο
aretha
Περιβόητο μέλος
Κάνεις λάθος, δε γελάω καθόλου μ' αυτά.Γελάς μέ αυτά πού εζησαν Ελληνες αθωοι και γυναικόπαιδα βλεπω . ..![]()
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Γελάς μέ αυτά πού εζησαν Ελληνες αθωοι και γυναικόπαιδα βλεπω . ..
το κατάλαβες λάθος μάλλον!
exposure243
Νεοφερμένο μέλος
Είπαμε είμαι χαζός ,αλλά οχι καί τοσοΓελάς μέ αυτά πού εζησαν Ελληνες αθωοι και γυναικόπαιδα βλεπω . ..
το κατάλαβες λάθος μάλλον!![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Aυτά τα ξέρω κι εγώ από πρώτο χέρι!για το τι γινοταν καί στήν Πελοπόννησο

Ο μπαμπάς μου είναι από τη Μάνη...Κι εκει οποιος δεν τους άρεσε έπαιρνε πόδι (στην καλύτερη)! Και δωράκι...κάψιμο οικίας!
Φυσικά πόδι αντάρτη δεν πάτησε στην "ηρωική" Μάνη!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θελω να πω περισσοτερα,με εκφραζει απολυτα η απαντηση της aspasiapef..Συμφωνώ στο ότι η Εκκλησία έχει τα χάλια της, αλλά προσωπικά το συγκεκριμένο κειμενάκι το θεωρώ το ίδιο κακόγουστο όσο και το κάψιμο της σημαίας. Το να προσβάλεις Εθνικά σύμβολα ή σύμβολα της Πίστης τα οποία σέβεται μεγάλη μερίδα κόσμου με αυτό τον τρόπο είναι τουλάχιστον χαζό και δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπεί εκτός ίσως από το να προκαλέσει συζητήσεις επί συζητήσεων και άσκοπες προστριβές![]()

Από την άλλη θεωρώ περίεργο μια κουβέντα πάνω σε τέτοια ζητήματα να γίνεται από εμάς με τους ίδιους όρους που την έκαναν οι μπαμπάδες μας.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Από την άλλη θεωρώ περίεργο μια κουβέντα πάνω σε τέτοια ζητήματα να γίνεται από εμάς με τους ίδιους όρους που την έκαναν οι μπαμπάδες μας.![]()
Ε τότε είναι σαν μην έχουμε προσωπική άποψη πάνω στο θέμα αυτό
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Προτιμώ το χαμόγελο του Thanasis 46 (γιατί 46?)
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι γίνεται σε ένα γατοσάιτ στην ενότητα "Γενική συζήτηση".αλλά το πιο "ουάου" είναι ότι η συζήτηση γίνεται σ' ένα γατοσάιτ! Μήπως χρειαζόμαστε αρκετό διάβασμα πριν την κάνουμε τη συζήτηση?
Συνεχίσω να απορώ...όσοι θεωρούν ότι κάποια θέματα δεν ταιριάζουν σε αυτό το φόρουμ (μιας και είναι γατοφόρουμ) γιατι μπαίνουν στον κόπο να το επισυμάνουν? Οποιος θέλει είναι ελεύθερος να μιλάει μόνο για τις γάτες του.Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλα τα θέματα.
Το ότι βρισκόμαστε σε γατοσάιτ δεν νομίζω πως σημαίνει ότι δεν είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι.Μην καταντήσουμε σαν όλους τους υπόλοιπους που σχολιάζουν τις φιλόζωους ως "τρελλούς που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν και μαζεύουν ζώα ή ταίζουν αδέσποτα" και υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Όλα τα είπατε τίποτα δεν αφήσατε. Πίστη, εκκλησία ως σώμα, εκκλησία ώς θεσμός, κληρος ανώτερος και κλήρος χαμηλός, εκκλησιαστική πολιτική, εκκλησιαστική περιουσία, διδασκαλία στα σχολεία, ανεξιθρησκεία επί οθωμανικής αυτοκρατορίας, η ανεξιθρησκεία σήμερα.Το κάθε ένα από αυτά είναι ένα ολόκληρο θέμα αλλά το πιο "ουάου" είναι ότι η συζήτηση γίνεται σ' ένα γατοσάιτ! Μήπως χρειαζόμαστε αρκετό διάβασμα πριν την κάνουμε τη συζήτηση?
Προτιμώ το χαμόγελο του Thanasis 46 (γιατί 46?)
Τώρα για το διάβασμα που λες ότι χρειαζόμαστε πιστεύω πως επειδή όπως ειπώθηκε τα ακούμε από πρώτο χέρι , δεν χρειάζεται τόσο.Και ας μας πει ο καθένας τι έχει ακούσει από τους δικούς του...

exposure243
Νεοφερμένο μέλος

Πάσο, ξεκίνησα εξεπιτούτου διάβασμα, ήδη έφτασα στο "ξ". Δέκα γράμματα μου μείνανε και τη καθάρισα την αλφαβήτα.

marfot75
Δραστήριο μέλος
Γενική συζήτηση: Εδώ μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε εκτός απο γάτες!
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επί του θέματος είμαι τελείως κατά της καταπίεσης που υφίστανται οι μη Χ.Ο.
Και γενικώς συμφωνώ με την Αρήθα (τον άνθρωπο Αρήθα, η γάτα Αρήθα δεν ξέρω τι απόψεις έχει επί του θέματος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool